Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk 6 (altı) tercihleri arasında yer almak kaydıyla (1)’den (6)’ye kadar maddeler ile belirtilen koşullardan herhangi birini sağlayanlardan %25 Burslu kontenjandan yerleştirilenlerin öğrenim ücreti muafiyetleri %50'ye, %50 Burslu kontenjandan yerleştirilenlerin öğrenim ücreti muafiyetleri %75'e yükseltilir.

Bakiniz boyle diyor bu dogrumudur yani %50 burs kazansam ilk alti tercihime yazsam yuzde %25 eklenirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanbb

İlk 6 (altı) tercihleri arasında yer almak kaydıyla (1)’den (6)’ye kadar maddeler ile belirtilen koşullardan herhangi birini sağlayanlardan %25 Burslu kontenjandan yerleştirilenlerin öğrenim ücreti muafiyetleri %50'ye, %50 Burslu kontenjandan yerleştirilenlerin öğrenim ücreti muafiyetleri %75'e yükseltilir.

Bakiniz boyle diyor bu dogrumudur yani %50 burs kazansam ilk alti tercihime yazsam yuzde %25 eklenirmi

Şartlardan herhangi birini SAĞLAYAN diyor, sağlıyor musun ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucilled -- 27 Ekim 2015; 17:12:55 >
  • Evet dogru diyorsun gozumden kacmis.
    Peki üniversite disinda biyerden burs alabiliyormusunuz denedinizmi

• Merhaba arkadaşlar özyeğinde mimarlık okuyan bana ulasabilir mi bi kaç sorum olucak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Derslerin saatleri kaçta başlıyor acaba?
    Evim oraya çok uzak. O nedenle soruyorum.
    Teşekkürler

• HeartOfBonnie kullanıcısına yanıt
    En erkeni 8.40'ta
  • Son olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• Arkadaslar üniversite hakkinda yorumlariniz nelerdir iyi kötü fark etmez ayrica fiyatlari her yil artiyormu suan 40 bin küsürdu en son baktigimda

• Mis bölümü nasıl beyler ?
  • quote:

Arkadaslar üniversite hakkinda yorumlariniz nelerdir iyi kötü fark etmez ayrica fiyatlari her yil artiyormu suan 40 bin küsürdu en son baktigimda

suan hazırlıktayım bence hazırlığı gerçekten çok sağlam hani sıfır olarak geldim baya bişeyler öğrendim dile katkısı büyük hocalar çok ilgili memnunum şuana kadar fiyat açısından bilmiyorum geçen sene ile bu sene aynı ama ulaşım problem bence zorlanıyorum çok :( Benden daha bilgili olanlar vardır elbet ama sorun olursa mesaj kutumu yak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bdoo

quote:

Arkadaslar üniversite hakkinda yorumlariniz nelerdir iyi kötü fark etmez ayrica fiyatlari her yil artiyormu suan 40 bin küsürdu en son baktigimda

suan hazırlıktayım bence hazırlığı gerçekten çok sağlam hani sıfır olarak geldim baya bişeyler öğrendim dile katkısı büyük hocalar çok ilgili memnunum şuana kadar fiyat açısından bilmiyorum geçen sene ile bu sene aynı ama ulaşım problem bence zorlanıyorum çok :( Benden daha bilgili olanlar vardır elbet ama sorun olursa mesaj kutumu yak

Arkadaş doğru söylüyor hazırlık eğitimi gerçekten çok iyi ve disiplinli. Çalışmak zorundasın bu okulda başka seçeneğin yok. Diğer vakıflara benzemiyor bu yönüyle çok seviyorum.

Arkadaşlar bir sorum var, hukuk&psikoloji çift anadalı yapılır mı ? Olabiliri nedir ?

• Böyle okulun allah belasını versin.
  • lucilled kullanıcısına yanıt
    Malesef yapamazsın. çift anadalı yapabilmen için bölümlerin aynı fakültede olması gerek bizim üniversitede.
  • Yeni mi çıktı bu
  • Hayır isteyen istediği bölümle çap yapabiliyor.
  • murtix7 M kullanıcısına yanıt
    aynı kombini (hukuk&psikoloji) arkadaşım için okula açıp sormuştum. okul bana sadece aynı fakülteden çap yapılabiliceği konusunda cevap verdi. Hukuk okuyan birisi çap yapamaz ama atıyorum gastronomi okuyan otel yöneticiliğiyle yapabilir çünkü aynı fakültedeler. En son aldığım bilgi bu doğrultudaydı bi gelişme olduysa bilmiyorum
  • O zaman o öğrenci işlerindeki çalışan tamamen bilgisiz. Arkadaşım farklı fakülte bölümleriyle çap yapıyor, bana farklı fakülte bölümüyle çap onayı geldi. Kaldı ki hukuk - psikoloji okulun sitesinde önerilen çap programı.http://www.ozyegin.edu.tr/tr/Ogrenci-Hizmetleri/Basvuru-Kabul/Cift-Anadal-(CAP)
  • özyegin üniversitesinde mesela bir bölümün %50burslu taban puanı 100k %100bursluysa 15k eger benim sıralamam 20-30k ise %50bursun yüzdesini arttırma gibi bir imkan saglıyor mu özyegin?

@Alp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslysadami -- 15 Mart 2016; 23:10:35 >
  • up
  • murtix7 M kullanıcısına yanıt
    bende öğrenmiş oldum teşekkürler o zaman
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.