Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birşey sorduk kaç gündür cevap yok nasıl topluluk bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslysadami

birşey sorduk kaç gündür cevap yok nasıl topluluk bu

Topluluğa laf atmadan önce kendine bi dön bak. Burda öyle kafana göre sallayamazsın. Benim soruma da kaç gün sonra cevap geldi atar gider yapma. Bilmiyorlardır cevaplamamışlardır.

Soruna gelince, Özyeğin dandik burs dağıtan öğrenci toplamaya çalışan okullara benzemez. Belli şartları sağlamadıkça da %50 bursun artmaz (şartlar sitede yazıyor.) tercihini yaptığında %50 burslunun birincisi olursun sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar muhendisligi egitimi iyi mi bu okulda? Sabanci ve Bilkent'e gore kiyaslarsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Bilgisayar muhendisligi egitimi iyi mi bu okulda? Sabanci ve Bilkent'e gore kiyaslarsak.

Okulumuzun imkanları genel olarak iyidir gelirsen pişman olmazsın sabancı ile arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum ama sonuçta bilkent en iyisi. Tercih döneminde gel kampüse konuş araştır müsait olursan. Kafandaki bir çok soru giderilecektir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lucilled

quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Bilgisayar muhendisligi egitimi iyi mi bu okulda? Sabanci ve Bilkent'e gore kiyaslarsak.

Okulumuzun imkanları genel olarak iyidir gelirsen pişman olmazsın sabancı ile arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum ama sonuçta bilkent en iyisi. Tercih döneminde gel kampüse konuş araştır müsait olursan. Kafandaki bir çok soru giderilecektir :)

Cevabiniz icin tesekkurler. Tercih doneminde ilk duragim olacak.

• Vespucci kullanıcısına yanıt
    Teknoloji merkezi de yapılacakmış eylüle hazıe olur diye konuşuluyor. Rica ederim başarılar

• Arkadaşlar özyeğin ekonomide okuyan var mı? Bilgi alabilir miyim?

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: morseverim

Arkadaşlar özyeğin ekonomide okuyan var mı? Bilgi alabilir miyim?

Sorunu sor kardeşim. Bilen yardımcı olabilir.
  • arkdaşlar bilen biri cevaplarsa sevinirim.. 2.senesini dolduran öğrenciler normal şartlarda trace girebiliyor sene sonu ve 3.senesinin başlamadan öncekine ...normal şartlarda burs hazırlıkta iki sene ve 3.sene başındaki sınava giren öğrencinin trace zamnıyla ödeme zamanları aynı günlere den geliyor.. merak etiğim yer bu öğrenci bursunu kaybetniş şekildemi açılıyor ödeme yoksa trace hakkını kullandıktan sonramı bursunun kesiliğp keislmmesine bakılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antika1211

arkdaşlar bilen biri cevaplarsa sevinirim.. 2.senesini dolduran öğrenciler normal şartlarda trace girebiliyor sene sonu ve 3.senesinin başlamadan öncekine ...normal şartlarda burs hazırlıkta iki sene ve 3.sene başındaki sınava giren öğrencinin trace zamnıyla ödeme zamanları aynı günlere den geliyor.. merak etiğim yer bu öğrenci bursunu kaybetniş şekildemi açılıyor ödeme yoksa trace hakkını kullandıktan sonramı bursunun kesiliğp keislmmesine bakılıyor.

Öğrenci işlerine mail at anında dönüş yapıyorlar. Net bilgim olmamasıyla birlikte cuma günkü trace'i geçersen bursun kesilmez diye düşünüyorum. Bir de takvimde ödeme tarihlerini göremedim 2016-2017 ücretleri ne zaman ödenecek ?

• gençler bilkent ee mi yoksa özyeğin ee mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

gençler bilkent ee mi yoksa özyeğin ee mi

Tabiki bilkent ee.

• Beyler bu sene yerleşicemde 12 yim. Bilgisayar Mühendisliği istiyorum, ailemle konuştum %75 burs kazanırsam göndereceklerini söylüyorlar ama baktığım zaman %50 ve %100 var. Kalkmış %75 galiba. Çünkü eski listelerde vardı son senelerde yok. Acaba diyorum ki dilekçe idi şuydu buydu, rektörlerle konuşma falan olsa %50 kazansam 25 daha alma şansım varmı? Çünkü özyeğin gerçekten istiyorum ama %100 de kazanamam 9 bin le kapatmıştı galiba. %75 olursa tadından yenmez, ayrıca burs yükseltme olayı nedir mesela 50 girdim diyelim 100 e çekme şanşım varmı? Şu %75 burs konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IllidanStormrage -- 11 Haziran 2016; 10:22:39 >
  • IllidanStormrage kullanıcısına yanıt
    www.ozyegin.edu.tr
    2019-2020 Bursları | Özyeğin Üniversitesi
    http://www.ozyegin.edu.tr/tr/Ogrenci-Hizmetleri/Burs-ve-Finansal-Destek/Lisans-Giris-Burslari
    Hocam şurada birkaç tane girişte yükseltme şanslarından bahsediliyor.

www.ozyegin.edu.tr
    Lisans Akademik Başarı Bursları | Özyeğin Üniversitesi
    http://www.ozyegin.edu.tr/tr/Ogrenci-Hizmetleri/Burs-ve-Finansal-Destek/Lisans-Akademik-Basari-Burslari
    Bunlar da eğitim görürken bursu %25 artırmaya yarayan koşullar.

• Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Yaw hocam inanın çok arada kalıyorum %50 gitsem sonra burdan %75 yapmaya çalışsam olur mu diye,
    ""Bahar dönemi sonunda, öğrenim görülen tüm dönemlere ait en az 3.00 genel not ortalaması getirmiş olmak"" bunu yapmak kolay mıdır acaba Üniversitede olanlar söyleyebilir mi? Çünkü gerçekten hiç bir fikrim yok. Aynı zamanda olmazda diyede endişeleniyorum, aileme karşı ayıp olur
    mahcup hisdedicem, çünkü kardeşimde özel okula gidicek 1 sene sonra ygs lys yüzünden. Eğer 50 de kalırsa olmaz yani

• IllidanStormrage kullanıcısına yanıt
    Bence hiç riske etme kendini. Çok zor bir ihtimal hele bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi için. %75 bursunu kazanmak için 2 dönem okuman lazım zaten %50 burslu olarak, hazırlığı atladığını varsayarsak. Sonra senin dönemindeki 1. sınıf mühendislik fakültesi öğrencileri arasında ilk üçe girmen lazım. Bu da yaklaşık 800 kişi arasında ilk üçe girmen demek. Bir de aynı başarıyı devam ettiremezsen yine bursun düşüyor %50'ye. Sonuç olarak okula ben %75 burs alacağım diye gelme üzülürsün çok düşük bir ihtimal istediğin.
  • JellyBrain kullanıcısına yanıt
    Baya zormuş o zaman ya, özyeğin çok istiyordum ya kötü oldu bu. Aynı civarlarda Yeditepe Üniversitesi var ama oda çöp ya. Lisesinde okuyorum direk gidersem %25 ek burs bile koyuyorlarda lisesi canımızdan bezdirdi Üniversitesini düşünemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: IllidanStormrage

Beyler bu sene yerleşicemde 12 yim. Bilgisayar Mühendisliği istiyorum, ailemle konuştum %75 burs kazanırsam göndereceklerini söylüyorlar ama baktığım zaman %50 ve %100 var. Kalkmış %75 galiba. Çünkü eski listelerde vardı son senelerde yok. Acaba diyorum ki dilekçe idi şuydu buydu, rektörlerle konuşma falan olsa %50 kazansam 25 daha alma şansım varmı? Çünkü özyeğin gerçekten istiyorum ama %100 de kazanamam 9 bin le kapatmıştı galiba. %75 olursa tadından yenmez, ayrıca burs yükseltme olayı nedir mesela 50 girdim diyelim 100 e çekme şanşım varmı? Şu %75 burs konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Rektör hayatta ilgilenmez tercih döneminde ek %25 burs vermekle. Ben geçen sene %25 hukuk kazandım %50 yapmak için uğraştım -ki hukuk da tanıdık hoca vardı- yine de yapmadılar %50 burs.

• lucilled kullanıcısına yanıt
    Hadi ya bende düşündümki tercih zamanı giderim konuşurum okey yaparız derlerse yazarım 1. Ye diye düşünüyordum. Napsam napsam valla çok arada kaldım 50 k olsam nereye gitmeli? Bilgisayar Mühendisliği. Özyeğin çok istiyordum ya of

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.