Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herhangi bir argüman öne sürmeden gelmeyin demekle olmuyor, bilginiz olmadan fikir yürütmeye çalışmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: thrilmandil

Özyeğine gelmenizi pek tavsiye etmiyorum ben. Devlet üniversiteleri oluyorsa her anlamda daha güzel olcağını düşünüyorum ben orada okuyan bi insan olarak kendi düşüncem bu yönde

Hayırdır, okulun kızlarını yeterince beğenemedin herhalde?

Hayatta sahip olacağın ilk hazinen; karakterin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

quote:

Orijinalden alıntı: thrilmandil

Özyeğine gelmenizi pek tavsiye etmiyorum ben. Devlet üniversiteleri oluyorsa her anlamda daha güzel olcağını düşünüyorum ben orada okuyan bi insan olarak kendi düşüncem bu yönde

Hocam nedenlerini söylerseniz benim gibi kararsız kişiler için daha uygun olur.

Kararsız kişiler olarak okulda okumayan okulu da kızlara göre seçecek adamı kaale almayın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih dönemindeki arkadaşlar için son senelerin sıralamasını çıkardım, biraz hızlı geçiyor ama sizi ilgilendirenin screenshotını alırsınız.

https://store.donanimhaber.com/5a/80/4b/5a804b883c39859931291df4f5d295b3.gif

Not: Siteden paylaşılan verilerle, ÖSYM'nin kitapçıkları arasında bariz hatalar gözüme çarptı ancak, siteden paylaşılan verileri baz alarak yaptım.

Vereceğiniz kararların şimdiden sizler için hayırlı olmasını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 28 Temmuz 2016; 4:39:35 >

• lucilled kullanıcısına yanıt
    Tm3 92 binlerde ilk tercih %25 hıkuk yazdam gelir mi?
    Hocam bu arada ingilizce durumum cok iyi değil 1 senede bitirebilir miyim hazırlığı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelecekGelecek -- 29 Temmuz 2016; 12:35:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istiyosanAL

Tm3 92 binlerde ilk tercih %25 hıkuk yazdam gelir mi?
    Hocam bu arada ingilizce durumum cok iyi değil 1 senede bitirebilir miyim hazırlığı?

10 kişi azaltılmış kontenjanı gelme ihtimali var ama sınırda gibisin yanılmıyorsam 101binle kapattı geçen sene. Kontenjan azaltmasa kesin derdim ama şu an net bir şey diyemiyorum. Hukuk da hazırlık zorunlu değil. Ama bitirirsin sıkı çalışırsan

Anladım.Yani yeterlilik sınavına girmiyorum dimi istemessem hazırlık okumuyorum ?
  • Evet zaten sınava girmek için dilekçe mi ne vermen lazımdı

• Özü Elektrik Elektronik okuyorum yardımcı olabilirim :)
  • Arkadaşlar Merhaba ben bu yaz hist 202 alıyorum ,fakat youtube videolarına link bulamadım. Acaba video linki elinde olan varsa bana iletebilir mi?
    iyi günler .
  • udolu1905 kullanıcısına yanıt
    Lms'e niye yüklemiyorlar da uğraştırıyorlar böyle

• Merhaba arkadaşlar, Özyeğin mimarlık Hakkı'nda bilgi verebilecek var mı? Bir de okul yakınında ev kiraları ne durumdadır, tek başına eve çıkabilecek biri hangi fiyatı gözden çıkarmalı? Kadıköy gibi merkezi yerlere kaç dk'da Nasıl ulaşım sağlanabilir? Teşekkürler şimdiden, yatay geçiş yapmayı düşünüyorum.

• CnnRose kullanıcısına yanıt
    Şu an hangi okuldasın

Bahçeşehir

• CnnRose kullanıcısına yanıt
    Konum itibari ile Bau'dan Özü'ye gelmek seni hayal kırıklığına uğratabilir. Ama buna paralel olarak da kampüs hayatı güzeldir okulda. Kadıköy'e gitmek için ya direkt Kadıköy shuttle'a biniyorsun( çok sık yok) ya da Altunizade shuttle'a binip metrobüsle kadıköye geçiyorsun bu da trafik durumuna göre 40 dk veya 1 saati buluyor.
    Okulun çevresinde emlak konutları var ya da Taşdelen'de güzel siteler var. Sanırım kiralar 800-1000 tl civarı. Shuttle var oralara 1.6 tl basıyor.

• Selam, Ingilizce Hazirlik atlama sinavi 2 asamadan olusuyor ve sitesinde ornegi var fakat bu ornek sadece 2.asama galiba? Ilki hakkinda bilgi verebilir misiniz? Tanitim gununde gezdiren arkadas hazirlik sinavi Eylul'de diyordu ama siteden bakinca 17-19 Agustos oldugunu gorunce hafif tirsmadim degil

• Vespucci kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle hoşgeldin

İlk aşamadaki sınavda writing yazdırmıyorlar, çoktan seçmeli kolay-orta sorulardan oluşuyor. Listening var mıydı hatırlayamıyorum ama, olsa da zorlanmazsın. Asıl sınav 2. Yani Trace

• quote:

Orijinalden alıntı: lucilled

Merhaba, öncelikle hoşgeldin

İlk aşamadaki sınavda writing yazdırmıyorlar, çoktan seçmeli kolay-orta sorulardan oluşuyor. Listening var mıydı hatırlayamıyorum ama, olsa da zorlanmazsın. Asıl sınav 2. Yani Trace

O essayler basimi yakacak

• Vespucci kullanıcısına yanıt
    450 kelime biraz fazla evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan Nacar

Selamunaleyküm ben özyeğin üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği düşünüyorum amacım diplomayı alıp bir yandanda yazılım ve programlama alanında kendimi geliştirmek istiyorum okulun eğitim kadrosu ve bu işle ilgilenen arkadaşlar varsa yazılım dilleri üzerine yardımcı olabilirlermi okulunuz nasıl bu konuda yeterli donanım kapasite ve akedemisyenler öğretim üyeleri başarılı mı bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyim ? Şimdiden eyvallah

Valla elektrik elektronik için konuşayım hocaların çoğu Amerika geçmişli hocalar birde özyeğinin en zor mühendisliği elektrik elektronik diye tabir edilmekte akademik kadrodan sıkıntın olması gerçekten sağlam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.