Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtlar için ödenen 500 liralık depozitoyu tam burslular da ödemek zorunda mı? Okulu aradım bi çocuk çıktı telefona bilmiyorum dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özyeğin endüstri okuyanlar varmı nasıldır üniversite tavisye edermisiniz
  • iletisim tasarimi nasildir?
    ayrica sisliden kampuse gitmek ne kadar surer?

• quote:

Orijinalden alıntı: lys2016tm

Yurtlar için ödenen 500 liralık depozitoyu tam burslular da ödemek zorunda mı? Okulu aradım bi çocuk çıktı telefona bilmiyorum dedi.

Evet ödemeniz lazım başvuru yapabilmek için.

Altunizadeden servis ile ortalama 30 dakikaya okulda olursunuz, Şişli-Altunizade arasını bilemem. Arabayla yaklaşık 40 km olsa gerek, maks 1 saate gidersiniz.

Arkadaşlar, burs konusunda genel bir cevap yazayım. Okulda konuşarak vs. burs arttırmanız imkansız. Onun dışında da dereceyle artırmanız da çok zor, hele mühendislikte aşırı zor. Bu sene ee den mezun oldum, bölüm birincisi 3.30 cgpa idi ona göre yapın hesabınızı. Gereğinden fazla güvenmeyin kendinize

EE,CS bölümleri ve genel olarak sorularınızı alabilirim fakat diğer bölümlerle ilgili pek yardımcı olamam

• 790 lira + yurt şimdilik kafi

• dağın basında okul mu olur iste bu onun ornegi

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

dağın basında okul mu olur iste bu onun ornegi

Dağın başında okul oluyor evet istanbulun pis kalabalığından ve pis havasından uzakta çok da güzel oluyor. Başka soru ?

• Amphion kullanıcısına yanıt
    merhaba, yonetim bilisim sistemleri hakkinda bilginiz var mi?

• tam burslu uluslararası finans veya uluslararası ilişkiler bölümünde okuyan duyan eden birisi var mıdır?
  • mert_fb_ M kullanıcısına yanıt
    İçinde uluslararası kelimesi barındıran bölümlerde 2. Yabancı dil zorunluluğu var bi onu biliyorum

• Selamunaleyküm ben özyeğin üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği düşünüyorum amacım diplomayı alıp bir yandanda yazılım ve programlama alanında kendimi geliştirmek istiyorum okulun eğitim kadrosu ve bu işle ilgilenen arkadaşlar varsa yazılım dilleri üzerine yardımcı olabilirlermi okulunuz nasıl bu konuda yeterli donanım kapasite ve akedemisyenler öğretim üyeleri başarılı mı bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyim ? Şimdiden eyvallah
  • Arkadaşlar burda eskilerden psikoloji öğrencisi olan var mı??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thrilmandil -- 25 Temmuz 2016; 16:07:24 >
  • Cherry Bomb kullanıcısına yanıt
    Mis hakkinda pek bilgim yok. Cs'e göre kodlama açısından dersleri daha kolay zaten daha çok data mining tarzı dersler alınıyor sanırım. İşletme konulu dersler biraz daha agirlikta.

• Tunahan Nacar T kullanıcısına yanıt
    EE de gayet başarılı hocalar var zaten hepsi Amerikadan gelmeler. Bölümün ismine aldanıp elektrik için gelenler zaten bin pişman çünkü ağırlıklı olarak elektronik üzerine dersler. Haberleşme, gömülü sistemler, sinyal işleme gibi alanlarda uzmanlaşma imkanı mevcut.

Diller hakkında ise istemesen bile Java ve matlab ogreneceksin. C/C++ üzerine bölüm dahilinde giriş dersi yok bunun için cs derslerinden alman gerekebilir ama bu dilleri yazarak bol bol uygulama geliştireceksin ee derslerinde. Robot programlama derslerini de alabilirsin c icin. Bunlar dışında fpga dersi alırsan verilog da öğrenirsin bayağı.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thrilmandil -- 25 Temmuz 2016; 16:06:48 >
  • Amphion kardeşim saolasın gerçekten kendimi geliştirmek istiyorum bu alanlarda özellikle yazılım alanında ve bana yardımcı olacak akedemisyenler öğretmenler vardır değil mi hem özel bir üniversite evet yani bu konuda yalnız kalmak istemiyorum bu konuda beni yönlendiricek hocalar var değil mi kalite bakımından ve başarı bakımından
  • Özyeğin Elektrik Elektronik istiyorum. Öğrenci işlerini arayıp bilgi almak vardı ama buradaki samimi ortama daha çok güveniyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.
  • Özyeğine gelmenizi pek tavsiye etmiyorum ben. Devlet üniversiteleri oluyorsa her anlamda daha güzel olcağını düşünüyorum ben orada okuyan bi insan olarak kendi düşüncem bu yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: thrilmandil

Özyeğine gelmenizi pek tavsiye etmiyorum ben. Devlet üniversiteleri oluyorsa her anlamda daha güzel olcağını düşünüyorum ben orada okuyan bi insan olarak kendi düşüncem bu yönde

Hocam nedenlerini söylerseniz benim gibi kararsız kişiler için daha uygun olur.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.