Bildirim
özyeğin ünv mi yıldız makina mı??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güncell.. -
İnternette karşılaştım daha önce ismini bile duymamıştım, bir üniversite gençleri girişimciliğe teşvik edecek ödüllü kampanyalar düzenliyor, Futbol Borsası ve Oyun Atölyesinden bahsediyorum.
Çoğu üniversitenin yapmadığını yapıyor öğrencilere sektörü öğretiyor, not ortalamasına göre yurtdışında staj olanağı sağlıyor, şirket kurmaya ve patent almaya destek sağlıyor.
Özyeğin Üniversitesi bilkentten transfer ettiği rektörü Erhan Erkut ile çok başarılı olacağa benziyor.
En güzel özelliği ise mezun olduktan sonra faizsiz şekilde ödeme yapabilmeniz, Özyeğin Üniversitesini benim gözümde en samimi ve güvenilir vakıf üniversitesi konumuna soktu
Bu hafta okulun öğretim üyelerine msn messenger ve twitter üzerinden erişilebilecek, okulu gidip gezebileceğiz.http://www.ozyegin.edu.tr/Events/OzU-Tanitim-Gunleri
bir yıldızlı olarak tavsiye etmem hem davutpaşa kampsünden dolayı hem de makine bölümü öğrencilerine karşı olan önyargılar yüzünden
-
İşletme programı iyi gibi ama mühendislik soru işareti. Fransız, Alman, İtalyan liselerinden mezun olanlarada %50+25 burs vermeside ilginç yanı. -
evt özyeğinin bu gelecek potansiyeli zaten en önemli tercih etme sebeplerinden ve de rektör erhan erkut ama insanda ister istemez özel ünvteye karşı bir güvensizlik oluşuyor ama sanırım yine de özyeğini tercih edecem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X