Şimdi Ara

P 535 | Tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle daha önce pda veya cep bilgisayarı kulanmadım. :) Balçova kipada bu ürünün 450 liraya satıldığını görünce araştırmaya karar verdim. Aradığım şey müzik dinleyebileceğim, fotoğraf çekebileceğim ve rahat mesajlaşabileceğim bir telefon. Ekstradan wi-fi ve gpsi sayabilirim. P535 kağıt üzerinde beklentilerimi karşılayabilecek gibi duruyor ama daha önce cep bilgisayarı kullanmadığım için tereddütlerim var. Telefon olarak kullanırken herhangi bir zorluğu var mıdır? Veya boyutları açısından sıkıntı olur mu? Telefon olarak, kullanımda herhangi +sı -si var mıdır?

• Üç-beş sene önce olsaydı belki Windows Mobile işletim sistemi hakkında olumsuz görüş bildirmezdim. Fakat günümüzde Windows Mobile' in geride kaldığını düşünüyorum. Hala sistemi yoran, kasan, kullanımı pratik olmayan bir yapıya sahip. Kısacası şu anda Windows Mobile işletim sistemli cihaz alınmasını uygun bulmuyorum şahsen. Bunlar benim görüşüm. Beğenenler, severek kullananlar vardır. Lafım yok.

Yaklaşık iki yıl önce bir hevesle araştırmadan etmeden WM işletim sistemli bir cihaz (Eten X500) almıştım. Telefon özellikleri olarak kullanışsız oluşu, boyutları, ağırlığı, işletim sisteminin pratik olmayışı nedeni ile hemen hemen hiç kullanmıyorum artık. Benim açımdan hatalı bir seçim olmuştu.

Öncelikle WM' yi tanımak, onunla neler yapılabildiğini öğrenmek ondan sonra da WM bana gerçekten gerekli mi, yoksa alacağım cihazda WM olmasa da olur mu diye değerlendirmek lazım. Eğer WM gerçekten size gerekli ise alabilirsiniz ama diğer türlü eziyet olur o cihazı kullanmak.

P535' e gelince, kamera ve müzik açısından tatmin edeceğini sanmıyorum. Zaten bu tür cihazlarda öncelik kamera ve müzik değildir. Yeni yeni piyasaya çıkan modellerde kamera ve müziğe daha çok ağırlık veriliyor.

Başka arkadaşların da görüşlerini almanızda yarar var tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 21 Temmuz 2009; 4:12:50 >

• Pda lar rahat mesajlaşmak için değildir. Böyle bir niyetin varsa Ppc almalısın. Aynı fiyata tüm yeni teknolojileri destekleyen ikinci el bi Samsung i780 önerebilrim. Asusp535 harika bir Pda ama artık günümüz beklentilerini malesefki karşılayamıyor. 3G, EDGE, görüntülü görüşme olmaması ve düşük rami ile sıkıntı yaratabilir. Ama bu alma demek değildir. 450 lira sıfır fiyatsa gerçekten iyi fiyat demek isterim. Wi-fi de sorun yaşamazsın. Kamera kalitesi biraz vasat. büyüklüğünün sorun yaratacağını sanmıyorum çünkü pda dediğin ele oturmalı. Son derece kullanışlı ve gaddar bir Pdadır p535. Ama baştan belirteyim akay635 arkadaşında belirttiği gibi pda kullanmak birazda alışkanlık ister. pda yı cep telefonu gibi görmemelisin. Bu amaçla alıyorsan yanlış seçim olabilir. Pratiklik istersen cep telefonu almalısın.
  • foto ve muzik senin icin onemli ise sakin pda turu cihazlari alma.. cunki bu cihazlarin kullanim alani farkli.. ama pda kullanmak istiyorum yanindada foto ve muzik olursa diyorsan ok.. 535 guzel pda ama tus takimi olmamasi canini biraz sikabilir, mesajlasirken.. bunun icin asus p750 vb. modellere bakabilirsin ama fiyatlarida ona gore yukselecektir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.