Şimdi Ara

P0seidonun Kinq Wiz...i I__MokokO__l

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ii kötü yorumlarınısı bklrm sahibine yani ahmet abime bildiricem beyenen kimlermis bklm

bu arada mob..lara lifesiz dalıo

• Biliyorum Bunu Havalının Tekidir. MokokO bu. Sun Staff Cıkınca Wizard Actı.. Havasından geciLmio Kendini Begenmis bi Insan..
  • mokoko havalı biri deildir 1.........
    sun cıkmadı satın aldı o 2.......... düzgün yorum PLS
  • yani olsun o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: JesToKa

yani olsun o kadar

• ohoo demeyle olsa ne güzel olurdu bnmde o zmn 90 full sun +10 set çarım war
  • Ahmet abi iyi adamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: N0f3ar_74

Ahmet abi iyi adamdır

Hasan Abi de iyi adamdır yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canistan -- 23 Kasım 2008; 10:59:26 >
  • hasan kim
  • hyr o diil buraya yorum yasın dedim iiki konuyu loqout mu etsem napsam
  • Gereksiz mesajlar silindi.
  • her zaman öyle oluyor abi
  • mokoko sevdigimi söyliyemem 1-2 kere unıque bekledık ben aldım ama ondan sonra 3-4 kerede o aldı hep kestıkten sonra wegame.com video izleyin bu bnce kibirlilikten baska bisey degil Bundan baska bi sorunum yoqtur kendısiyle
  • Birgün havası sönüp de soyulmuş soğana dönerse hiç şaşırmayın Bu kadar hava sağlığa zarar. Saygılı olmak gerek, ukala olmamak gerek... Ama Karakter güzel yani hakkını yemeyelim. Asında eline sun alan kral oluyo zaten orasıda ayrı bir konu :)
  • mokoko abi bizide kasarmısın ara sıra bi 42 olamadık kaldık 41 de konu için sağol angelsoul yazma fırsatı buldum bu arada mokoko abi bakarsa ii olur paraylada kasabilir sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyuuJuu -- 23 Kasım 2008; 15:06:12 >
  • mokoko staff ın hakkını veriyor ama server en nefret ettim server Poseidon
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayberk54

mokoko staff ın hakkını veriyor ama server en nefret ettim server Poseidon

Aa? Niye nefret ediyorsun ki poseidon dan? Bilmek istiyorum çünkü orda oynuyorum
  • Poseidonda çoğu yabancılar türklerden nefret ediyor. Neredeyse her kale savaşında birbirlerine kötü globaller atıyolar . Soyulmalar çooooook fazla . Taxi vb. şeylerde çok fazla hırsız var . PvP de sırf ona daldığın için sna sövüyolar . + son günlerde herkez çok havalandı herkez kendi bişey sanıyor. Yeter mi ?

Bunlar bnm serverden nefret etmeme yetti ama çok iyi insanlarda var o ayrı .
  • elindeki silah ortalama 5 bil headin ortalama fiyatı 800 mil (bizim serverda 600 e satıldı)
    roguedan yiyeceği damage paha biçilemez
  • arkadaşım kas demişsinde moko taxi genellikle ssde wwerdim yerlerde oluo üzgünün ezik unıqlere de bu ara çok gitmeye başladı ahmet abi bi aceyiplik war bu arada ist.. da net açıcak bklrs
    quote:

Orjinalden alıntı: KingDoruk

mokoko abi bizide kasarmısın ara sıra bi 42 olamadık kaldık 41 de konu için sağol angelsoul yazma fırsatı buldum bu arada mokoko abi bakarsa ii olur paraylada kasabilir sorun olmaz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.