Şimdi Ara

P0seidonun Kinq Wiz...i I__MokokO__l (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: AngelSoul

mokoko havalı biri deildir 1.........
    sun cıkmadı satın aldı o 2.......... düzgün yorum PLS

Düzgün yorum illa iyi yorum demek midir?

Silah vs. güzel fakat yinede yatırabilicek bir sürü char vardır ilk hamleyi yapamazsan o silah hiç bir işe yaramaz..
  • doğrudur bi lafım yok ta bazı kelimelere kızdım kusura baqma
  • wegameden videolarını izledim
    Elinde Sun oldugu halde
    2 zerk scrol acıo + kendi topladıgı zerk scrol 3 zerk ile demon shaitanı alıo
  • upupupupupp
  • http://www.wegame.com/users/MokokO/ tıklatın görün moko abimisi

• mokoyu tanıyan bu kdr mıı
  • quote:

Orjinalden alıntı: AngelSoul

mokoyu tanıyan bu kdr mıı

Evet. Ama onun "yalaka"sını ondan daha çok tanıyoruz.

Haksız mıyım?
  • Bn Poseidondan MeGa_Archer:
    yha sunu anlamıorum Türkler Mokoko ya selam verir mokoko cvp vermez mokokonun Türk oldunnu bılıoz ama hi demizde cvp verior ne iş????

Serverin En iyi aralarda oldugu dogrudur.
  • kards bu resımlerı ben koydum sılkroadmax.com a..fergie de benım..hıc olmassa altına alıntıdır yassaydın..yanı sankı kendın yapmıssın gıbı bdıde yprum beklıyosun
  • tmm kardes alıntıdır :D fergie bnm en yakın ark.. bekir yani
    quote:

Orjinalden alıntı: _LaW_

kards bu resımlerı ben koydum sılkroadmax.com a..fergie de benım..hıc olmassa altına alıntıdır yassaydın..yanı sankı kendın yapmıssın gıbı bdıde yprum beklıyosun
  • ben bekirde sen kımsınla :) adın ne senin
  • UPtmm alıntııdır ama dvm ÖZR DİLERİZ
  • UPUPUPUP
  • APYY
  • Başkasının charı içim yorum yapmamızı neden ısrarla istiyorsun anlamış değilim.Serverında ki kötü mizacını burda temizlemek dolayısıyla biraz ona yağma çekmek istiyorsun sanırım...
    Charına staffına diyecek birşeyim yok fakat insan olmak yetmiyor bazen adam olmak lazım..Keşke o staff başkalarının eline geçseydi en azından hava atmaktan daha çok işe yarardı başkasının elinde...
  • yag mag deil kardeş beyenen kimse adam gibi sölesin beyenmeyende
  • Kardeş?Karşısındakine değer vermeyip,onunla dalga geçen,çeşitli ukalalıklar yapan birisine ''yağ'' çeken ve ''k'' harfi yerine ''q'' harfi kullanan biri benim kardeşim olamaz.
  • Angel AMACIN NEDİR? Yalaka olduğunu artık tüm forum biliyor. Ayrıca mokoko yu tanıyanda tanıyor. Daha ne istiyorsun? Eğer mokoko nun sahibi adam gibi adam ise, senin gibi yalakalara ihtiyacı olmaz merak etme.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.