Evet. Ama onun "yalaka"sını ondan daha çok tanıyoruz.
Haksız mıyım?
Bn Poseidondan MeGa_Archer: yha sunu anlamıorum Türkler Mokoko ya selam verir mokoko cvp vermez mokokonun Türk oldunnu bılıoz ama hi demizde cvp verior ne iş????
Serverin En iyi aralarda oldugu dogrudur.
kards bu resımlerı ben koydum sılkroadmax.com a..fergie de benım..hıc olmassa altına alıntıdır yassaydın..yanı sankı kendın yapmıssın gıbı bdıde yprum beklıyosun
tmm kardes alıntıdır :D fergie bnm en yakın ark.. bekir yani
quote:
Orjinalden alıntı: _LaW_
kards bu resımlerı ben koydum sılkroadmax.com a..fergie de benım..hıc olmassa altına alıntıdır yassaydın..yanı sankı kendın yapmıssın gıbı bdıde yprum beklıyosun
ben bekirde sen kımsınla :) adın ne senin
UPtmm alıntııdır ama dvm ÖZR DİLERİZ
UPUPUPUP
APYY
Başkasının charı içim yorum yapmamızı neden ısrarla istiyorsun anlamış değilim.Serverında ki kötü mizacını burda temizlemek dolayısıyla biraz ona yağma çekmek istiyorsun sanırım... Charına staffına diyecek birşeyim yok fakat insan olmak yetmiyor bazen adam olmak lazım..Keşke o staff başkalarının eline geçseydi en azından hava atmaktan daha çok işe yarardı başkasının elinde...
yag mag deil kardeş beyenen kimse adam gibi sölesin beyenmeyende
Kardeş?Karşısındakine değer vermeyip,onunla dalga geçen,çeşitli ukalalıklar yapan birisine ''yağ'' çeken ve ''k'' harfi yerine ''q'' harfi kullanan biri benim kardeşim olamaz.
Angel AMACIN NEDİR? Yalaka olduğunu artık tüm forum biliyor. Ayrıca mokoko yu tanıyanda tanıyor. Daha ne istiyorsun? Eğer mokoko nun sahibi adam gibi adam ise, senin gibi yalakalara ihtiyacı olmaz merak etme.