BU KAPTAN TRIPPSTEN KORKTUM ADAM BANLADIGINI BILE YA<ZMIYOR KI KOXPCULAR KACMASIN AMA OYUNA GIRERKEN ANLIYOLARR SIMDIDEN GECMIS OLSUN DIYELIM KOXPSUZ BI KNİGHTONLİNE DOGRU GIDIYOZZ
patos kastığım için bu banlananların coğunu tanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: minderbob
patos kastığım için bu banlananların coğunu tanıyorum
adam kalmazki bunlar gidersee
quote:
Orijinalden alıntı: _MeMeNto_
adam kalmazki bunlar gidersee
Alıntıları Göster
OHA ! listeye bak.. ya anasını
quote:
Orijinalden alıntı: emperoryigit
OHA ! listeye bak.. ya anasını
Alıntıları Göster
Server boşaltıyolar resmen yau
quote:
Orijinalden alıntı: yilmazeest
Server boşaltıyolar resmen yau
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnn
Alıntıları Göster
E YUH ATIK PATOSTA KİMSE OYNAMAZ Kİ BU GİDİŞLE
yanlız dikkatinizi çekerim çoğu ardream ve cz de koxp kullananlar
quote:
Orijinalden alıntı: KurtDonaldCobain
yanlız dikkatinizi çekerim çoğu ardream ve cz de koxp kullananlar
bütün knight milletini yazmışın
quote:
Orijinalden alıntı: _amele_
bütün knight milletini yazmışın
Alıntıları Göster
harbi one öle
quote:
Orijinalden alıntı: Niccotine
harbi one öle
Alıntıları Göster
gmler bu aralr ii iş cıkarmaya basladı ha
quote:
Orijinalden alıntı: .Mirliva.
Alıntıları Göster
BOYLE YAPMASI DAHA II OLMUS GERCEKTEN
ADAMLAR HALA NP KASIYO AMA BANLANDIGINI BILMEYENELER VAR
quote:
Orijinalden alıntı: .Mirliva.
Alıntıları Göster
tum knight mılletını yazdıgım soylenıyo ama degıl bunu yazan captantrips adlı pathos gmdir inanmayanlar knight ingilizce forumuna bakabilirler
quote:
Orijinalden alıntı: rixosparad
tum knight mılletını yazdıgım soylenıyo ama degıl bunu yazan captantrips adlı pathos gmdir inanmayanlar knight ingilizce forumuna bakabilirler
Alıntıları Göster
ii olmuş:D
quote:
Orijinalden alıntı: eNqiry
Alıntıları Göster
SleePScreaM ın banlanması çok iyi oldu, bi de knight online world forumunda bana iftira atıyo fln yazıyodu. Herif daggerle ok atıyo her seferinde de toplam 1300 vuruyodu (1215def warrior, iron belt var) Utanmaz herif, eğer bu foruma da takılıyorsa görsün kendini, kapak olsun bu ona.
quote:
Orijinalden alıntı: Suyheuti
SleePScreaM ın banlanması çok iyi oldu, bi de knight online world forumunda bana iftira atıyo fln yazıyodu. Herif daggerle ok atıyo her seferinde de toplam 1300 vuruyodu (1215def warrior, iron belt var) Utanmaz herif, eğer bu foruma da takılıyorsa görsün kendini, kapak olsun bu ona.
Alıntıları Göster
OHA BUTUN PATHOS BANLANMIS ADAM KALMAMIS
quote:
Orijinalden alıntı: eNqiry
Alıntıları Göster
İyi olmuş baya sıkılmışdık bu kospçulardan.YellowSuicide,Uniqekadri daha 2 gün önceki savaşta az indirmemişlerdi beni kospla.Yürü be GM bütün kosperlara
quote:
Orijinalden alıntı: seozkut
OHA BUTUN PATHOS BANLANMIS ADAM KALMAMIS
Alıntıları Göster
BASKA BI KONUDAA aminaflux dıye bı arkadas kakıroto dene bı orctan bahsedıyoo adam banlanan lartın ıkncı lıstesınde ama daha yenınmıs serverdaa ama adam humanlarında koxperlsarınıda dıze getırıyoduu solerler ya dınsızın hakkından ımansız gelırdıyee adam aslında ezık vurusu 100 cıvarı bı okun ama oynamayı bılıyooo adam anderamda hıc gormedım ama czde epeyce koxprıda harcadıı RoM4-melody-York-zorbey46-CH4R1SM4-I3icycLe-CH4R1SM4-zimbura-ironbutterfly-legolastr- MYstrong-JackDanials
czdekı bu human koxperları adam harcadıgını epyce gordumm demekı koxper ezık olması nbısey ıfade etmıyoo oynamayı bılıyosa herkesı dıze getırebılırr ama sonucta 1 haftalıkta olsa 2 aylıkta olsa hepsı banlandıı işte sonuc bu arkadaslarr koxp sonu mutlaka bann fakat ezık bıle olsa bı koxperı durdurmak hıcte kolay degıl
quote:
Orijinalden alıntı: rixosparad
BASKA BI KONUDAA aminaflux dıye bı arkadas kakıroto dene bı orctan bahsedıyoo adam banlanan lartın ıkncı lıstesınde ama daha yenınmıs serverdaa ama adam humanlarında koxperlsarınıda dıze getırıyoduu solerler ya dınsızın hakkından ımansız gelırdıyee adam aslında ezık vurusu 100 cıvarı bı okun ama oynamayı bılıyooo adam anderamda hıc gormedım ama czde epeyce koxprıda harcadıı RoM4-melody-York-zorbey46-CH4R1SM4-I3icycLe-CH4R1SM4-zimbura-ironbutterfly-legolastr- MYstrong-JackDanials
czdekı bu human koxperları adam harcadıgını epyce gordumm demekı koxper ezık olması nbısey ıfade etmıyoo oynamayı bılıyosa herkesı dıze getırebılırr ama sonucta 1 haftalıkta olsa 2 aylıkta olsa hepsı banlandıı işte sonuc bu arkadaslarr koxp sonu mutlaka bann fakat ezık bıle olsa bı koxperı durdurmak hıcte kolay degıl
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: rixosparad
Ayrıca Melody koxper deil bilginize. Macro kullanıyo. Yani oto minor ve kombo programı. 2 metre öteden geçerken 1 sayfa dmg yiyince şikayet ettim bunu. Ve doğruymuş. Aynı şeyden MusTomB dan da şüpheleniyorum. 2 tane r arasına 5 dmg dizmeyi başardı. Onu daha şikayet etmedim. Videoya alıp göndercem eğer dediğim gibi kullandığı bi zmnı yakalarsam.
quote:
Orijinalden alıntı: Suyheuti
quote:
Orjinalden alıntı: rixosparad
Ayrıca Melody koxper deil bilginize. Macro kullanıyo. Yani oto minor ve kombo programı. 2 metre öteden geçerken 1 sayfa dmg yiyince şikayet ettim bunu. Ve doğruymuş. Aynı şeyden MusTomB dan da şüpheleniyorum. 2 tane r arasına 5 dmg dizmeyi başardı. Onu daha şikayet etmedim. Videoya alıp göndercem eğer dediğim gibi kullandığı bi zmnı yakalarsam.
Alıntıları Göster
şu gydopont da 1 haftadır lwl 57 charı bırakıyorum deli gibi para kasıyo hala banlanmadı