Şimdi Ara

...:::P1 vs W960:::...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar w960 beklediğim bir telefondu ama w960 ile p1in fiyatı daha hızlı düşer diye beklemekteyim ;)
    ben 8 gblık belleği dışında p1 ile ne farkı var onu merak ediyorum...mesela en çok merak ettiğim ses kalitesi k750 kullanıyorum ses kalitesinden memnunum acaba bu iki telefon arasında hoperlörde yada kulaklıkta ses kalite farkı varmı?menusu farklı olabilir o benim için çok çok önemli değil p1in klavyesi çok hoşuma gidiyo tek tuş tek harf oldukça yararlı bence alıştıktan sonra....
    kısacası

1)farkları
    2)ses kalite farkları olarak 2 ana soru sorsam acaba cevaplar mısınız?
    yani işlevsellik olarak aradaki 200 ytlye deycek kadar fark varmı acaba?

• P1inin fiyatının w960 çıkması ile alakası yok çünkü p1 profesyonel kullanıcılara yönelik bir ürün diğeri ise walkman serisinin ürünü.Boşuna bekleme fiyat için. Bende p1 var ve çok memnunum. Ses kalitesi orta düzeyde, ekranı çok iyi, pili gayet iyi, klavye alıştıktan sonra çok pratik ama tek el kullanımı imkansız denilebilir, bu yüzden w960 seçilebilir bence, tek elle rahat yazmak için. Ama onun dışında o kadar fiyat farkına değecek hiçbir şey yok herşey aynı. Hafıza sorun değil kart alırsın olur biter, bende 2gb var ve fazlasıyla yetiyor.
  • bende 1 aydır w960 var

tas7035 arkadaşımız ses dışında gerekli açıklamayı yapmış

ses gerek kulaklık gerekse hoparlör ses olarak gerçekten çok iyi. k750i kullandım ondan daha iyi emin olabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

bende 1 aydır w960 var

ses gerek kulaklık gerekse hoparlör ses olarak gerçekten çok iyi. k750i kullandım ondan daha iyi emin olabilirsin.

valla güzel bi açıklama yapmışsın w810i aldım arkadaşlara denetiorum bak kulaklık sesi nası dio enson ses seviyesine getiriyorum sesi açsana bukadarmı çıkıo diolar w960i almak için can atan birisiyim (= w960i alırsam bu sorunu yaşamıcam galiba dimi sergen kardeşim w810i den 3,4 kat fazla çıkıodur dimi kullandıgın için sana soruyorum =) verceğin cvp çok önemli ona göre

• quote:

Orjinalden alıntı: mert_mert

quote:

bende 1 aydır w960 var

valla güzel bi açıklama yapmışsın w810i aldım arkadaşlara denetiorum bak kulaklık sesi nası dio enson ses seviyesine getiriyorum sesi açsana bukadarmı çıkıo diolar w960i almak için can atan birisiyim (= w960i alırsam bu sorunu yaşamıcam galiba dimi sergen kardeşim w810i den 3,4 kat fazla çıkıodur dimi kullandıgın için sana soruyorum =) verceğin cvp çok önemli ona göre

3-4 kat çıkmıyor fakat gayet tatmin edici performans olarak.

• şunuda unutma P1 aldıktan sonra W960i yazılımı yükleyebilirsin telefona
  • quote:

3-4 kat çıkmıyor fakat gayet tatmin edici performans olarak.

hadi yaa ii bakalım w810i den yüksek çıksında onada rağzıyız
  • arkadaşlar peki ses seviyesi olarak sayısal bi bilgi varmı bildiğiniz??
    ben ses farkı yoktur gibime geliyodu ama dediğinize göre varmış...w810 ile k750 arasında mesela bana pek fark yok gibi geliyodu bu 2 telefonda da öyle olur gibi geliyodu...
  • Ya bu birazda benim beklediğim konu oldu aralarında göze çarpan büyük fark yok gibip1 almayı çok ciddi düşünüyorum hadi hayırlısı...
  • quote:

quote:

bende 1 aydır w960 var

kardeş yapacağın tek şey ya 05li versiyonu yüklemek yada kaliteli bi acoustikle ortalığı inletirsin kimsede az çıkıo diyemes

• quote:

Orjinalden alıntı: aNLcLk_1905

quote:

quote:

bende 1 aydır w960 var

kardeş yapacağın tek şey ya 05li versiyonu yüklemek yada kaliteli bi acoustikle ortalığı inletirsin kimsede az çıkıo diyemes

yani p1 i al versiyonu değiştir w960 ile aynı sesi versin doğru mu anladım yoksa sadece w810 için mu dediğin???

• Çok yanlış, p1e öyle birşey yaparsan qwerty klavyen çalışmıyor, sesin yazılımla ilgisi yok, donanımsal bir durum o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tas7035 -- 22 Mart 2008; 17:41:36 >
  • peki bu telefonların ses çıkışlarının sayısal olarak belirten bi site bi yer varmı acaba yaw?en güzeli dinleyip görmek ama tabi 2 telefondan da olan arkadaşım yok :(
  • w960i bence daha alınabilir b,r telefon p1 de güzel fakat kullnaışlı olduğunu düşünmüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.