Şimdi Ara

P10 Led Tabela Programlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi günler. Elimde led bir tabela var. Daha önce ayarladığım ayarlar ile aynı ayarlamaya çalışıyorum fakat led tabela böyle bir hata tarzı birşey veriyor ne anlatmak istediğini de anlayamadım tabelanın yardımcı olur musunuz
     P10 Led Tabela Programlama P10 Led Tabela Programlama P10 Led Tabela Programlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabercan54 N kullanıcısına yanıt
    Kablo bağlantısında sorun olması lazım. Tabelanın içerisindeki kabloları iyice oturt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde flash bellek ile atıyoruz programı kablo ile değil ama. birkaç kere attıktan sonra bu şekilde oldu. acaba ayarlardan mı dedim karttan mı. tabelayı biz yapmadık satın aldığımız dükkanda duruyordu zaten dışarıdan sadece direkt içe giren kabloları var fakat dışarıda öyle otutturacak kablo yok gibi. içini açmak yada servise mi götürmek gerekir
  • nabercan54 N kullanıcısına yanıt
    İçerisinde panelleri birbirine bağlayan kablodan bahsediyorum ben. Flash bellekten attığın kablodan bahsetmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette led tabela, p10 modül, adaptör gibi ürünleri araştırırken yeni bir site buldum. Site adıwww.marketdijital.com aynı gün hızlı gönderi yapan firma ürünleri de çok uygun fiyatlarla sattığı için memnun kaldım. Kargo ücreti 5-6 Tl ortalamayla ürünlerim 1-2 gün içinde tarafıma ulaştı. Aldığım led panel ürünleri kalite olarak gayet iyiydi. Ayrıca 2 yıl garantili ve müşteri hizmetleri ürün açısından doğru bilgilendirme ile kaç lede hangi adaptör ve tf kart konusunda pek ilgili ve yardımcı oldular. İhriyacım olan p10 panel, tf kart, diğer tabela aparatları ve adaptörleri uygun fiyatla almış oldum. Dilerseniz siteye mail attığınızda ihtiyaçlarınıza göre sizi yönlendirebiliyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.