Şimdi Ara

P150EM İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • furmark la 1920x1080 çözünürlükte no AA ile yaptığım 40 dk test sonunda ekran kartı 81 dereceyi gördü

uygulamamı istediğiniz testler varsa söyleyebilirsiniz arkadaşlar
  • sitede gördüğüm en büyük eksiklik kasalar hakkında detaylı bilgilendirme yok. varsa bile kolay erişilebilecek yerde değil sanırım.
    ha kendimiz gider araştırırız ama ben potansiyel müşteri olarak site site gezmek istemiyorum ve kasayı kullandıkları logolarıyla görmek istiyorum.
    bunu da şu sebeple söylüyorum, konuyu açan arkadaş bir kaç fotoğraf koysa fena olmazdı.
  • Mipek kardesim ellerın dert gormesın eksık olma .
  • buda ssd testim 120gb corsair force gt 3

• quote:

Orijinalden alıntı: Mipek

/>

/>

Hd graphics 4000 nasıl 6.8 puan almış yahu, acaba normal ekran kartının puanını mı gösteriyor orada?

Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın. Ayrıca program resimlerinin haricinde çalışırken kasanın ve ekranın çekilmiş fotolarını koyarsanız daha faydalı olacaktır.

• Tatilde olduğumdan dolayı ne nete girebilme imkanım oldu,ne laptobu kurcalama.Önceden yazdığım sıcaklık değerleri HwMonitor ile max derecede yazılmış değerlerdir.Mipek hocam Furmark ı aman 40dk falan çalıştırmayın,10 dakika yeterlidir.

Ekran kartı puanı bende de 6.8,notebookcheck 7.3 diyor neden anlamadım.

Edit: Yarın fotoğrafları eklemeye çalışacağım,ertelemeden dolayı kusura bakmayın.

Yalnız bir şey farkettim de FPS 45'e kadar olmayınca kesmiyor.Yani ufak ufak mini stutter tarzı takılmalar olabiliyor.Tam nedenini anlamış değilim ama böyle gibi.

Skyrim Testini de ekleyeyim,

4xAA
    Reflectler Açık
    High Ayarlar
    1080p

Genelde 60FPS çakılı oynanıyor.Bol efektli sahnelerde (ilk bölüm gibi,çok oynayamadım laptobu açamadığımdan dolayı) kısa süreli 45e indiğini gördüm,daha da ineceğini hiç sanmıyorum.Skyrim güzel performans veriyor anlayacağınız.

Skyrim aşağı yukarı bir saatlik oyun süreci sonucu max sıcaklık olarak 65 derece yansıtmış GPU'ya.

Fan sesi açıkça kendini belli ediyor ama çalışırken çok oralı olmuyorsunuz.Anca masaüstüne dönüp Optimus'un devreye girdiğinde ses kesilince anlıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aedelric -- 10 Temmuz 2012; 4:42:33 >

• 60fps çakılı ise V-Sync'i kapatıp deneyin isterseniz.
  • bodycik hocam açık olup olmadığını kontrol edeceğim,ama 60 FPS de sıkıntı değil fazlasına gerek yok :)

Birkaç resim ekliyorum söz verdiğim gibi,özel olarak istediğniz bir resim varsa çekinmeyin.Klavyeyi karanlıkta merak edersiniz diye düşünüyorum

P150EM İncelemesi

P150EM İncelemesi

P150EM İncelemesi

P150EM İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aedelric -- 11 Temmuz 2012; 2:14:49 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.