Şimdi Ara

p170em klavye sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bendede P150EM var 4-5 ay oldu aldığım.Halen bazen yazarken eksik yazıyorum benden mi diye merak ediyordum düzelebilen bir sorunsa hemen halledelim.
  • Aynen bendede var aynı sıkıntı 10 parmak yalan
  • Bu sorun ile karşılaşanların sayısı hızla artıyor, sanırım bu soruna artık "kronik" bir sorun diyebiliriz.
  • Arkadaşlar Sizin Bu Konu Yüzünden Clevo Kasayı MSİ Kasa İle Sipariş Değişikliği Yaptım. Kötü Bi Yanı Var MSI Kasada Işıklı Klavye Yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMMacit

Arkadaşlar Sizin Bu Konu Yüzünden Clevo Kasayı MSİ Kasa İle Sipariş Değişikliği Yaptım. Kötü Bi Yanı Var MSI Kasada Işıklı Klavye Yokmuş.

emin ol ışıklı klavye o kadarda lazım olan birşey degil
  • Bende P150EM sipariş etmeyi düşünüyodum. Ama böyle şeyleri kafası karışıyor insanın. Hep resimlerden gördüm kasaları ama MSİ mı alsam diye düşünmeye başladım. MSI da biraz kaba gibi duruyor sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flynetcan

Benim modelim P150M bende sadece y tuşunda sorun var. Epey sert basmak gerekiyor normal yazdığınızda y harflerini yazması mümkün değil. En kısa sürede servise götüreceğim.

Ayrıca laptopun şarjı %100 doluysa veya pilsiz çalışıyorsa kapağı kapattığımda veya ekran kapandığında şarj cihazından aralıksız sesler geliyor.

y tuşu en sorunlu tuş bende de ilk klavyede de öyleydi 2. sinde de öyle, baya bir abanmak lazım. Ama ben ufakta olsa sorunu çözdüm basmayan tuşlara yazmadan önce bir kaç kere abanıyoruz sonra düzgün çalışıyor, bende öyle en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: essoesso

quote:

Orijinalden alıntı: MMMacit

Arkadaşlar Sizin Bu Konu Yüzünden Clevo Kasayı MSİ Kasa İle Sipariş Değişikliği Yaptım. Kötü Bi Yanı Var MSI Kasada Işıklı Klavye Yokmuş.

emin ol ışıklı klavye o kadarda lazım olan birşey degil

Aynen katılıyorum sana. Işıklı klavye o sorunların yanında önemsiz kalıyor bencede. Sorunun kronik olduğunu düşünmeye başladım çünkü bu kadar benzer problemin olması tesadüf olamaz. Şansım olsaydı MSI'a geçerdim. Ayrıca adaptörüde arızalı onun içinde servise götürmem gerekiyor daha çok işim var.
  • 2. kez servise gittim ve şok koruyucu levhası ıkarılarak yeni klavye montaj ettiler fakat sorun hala deva ediyor. yazdığı cevaptaki harf eksikikerinii sebebi de budur oksa Türkemizde sorun yok ok şükür...
  • Bende de sanırım şok korucuyu levhayı çıkartmışlar oldukça dalgalanıyor klavye.

http://www.youtube.com/watch?v=buxLBDNfxQM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flynetcan -- 4 Aralık 2012; 23:02:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.