Şimdi Ara

P1i Fotoğraf Kalitesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoğrafı dün gece, tamamen karanlık bir ortamda, gece modunda telefonun kendi flash ışığıyla çektim...Bunun bir de gündüz çekimini düşünün..Ayrıca bilerek resmi küçültmedim...sizce nasıl? Ben gece çekiminden bu kadar beklemiyordum açıkçası :D
     P1i Fotoğraf Kalitesi...

• Bence çokiyi değil. W810i ile sıfır ışıkta flaşla çektiğim fotolar bundan çok daha iyi çıkıyor. Tam net değil ve çok aşırı noise var.
  • 3.2MP'ye göre başarısız..
  • zamanla p1 le daha güzel fotolar çekersin büyük ihtimal hocam çünkü p990 la güzel fotolar çekioduk
  • ya ben anlaşılan 1.mp (k700i) den terfi edince ve telefonla ilk gece (!) olunca abarttım galiba da...o kadar kötü deil şimdi :D
  • Çok iyi çekememissin ama otofocus bazen iyi çalışmıyor.Ama tam ayarı yapınca k790i ye yakın foto çekebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrazyShark7274

ya ben anlaşılan 1.mp (k700i) den terfi edince ve telefonla ilk gece (!) olunca abarttım galiba da...o kadar kötü deil şimdi :D

Anlıyorum ve haklısın. Zamanla, telefona alıştıkça daha iyi fotolar çekeceğine eminim. Bir de geen bu forumda birçok kere verilen cep telefonu ile temel fotoğraf çekme teknikleri var. Ona da bakabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Turkcell çekim kalitesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iç açıcı deiL ama zamnLa daha eii randıman aLırsn..
  • Bendede p990 var Gece çekimlerini biraz ayarlarıyla oynayarak yapabilirsin ama gördüğün parazitlenmeyi pek engelleyemiyorsun ama gündüz veya ışığın olduğu ortamlarda çekim mükemmel.Bu arada güle güle kullan
  • Arkadaslar aslında bende gunduz cekımınden memnun degılım u600 ıle cektıgım fotolar daha net ve guzeldı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.