Şimdi Ara

p31 ds3l den MSI-P45 NEO3-FR geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar sistemimde anakart olarak p 31 ds3l kullanıyorum . fakat bu anakartla 4gb ram kullanamıyorum bu yüzden ana kartımı değiştirmek istiyorum.MSI-P45 NEO3-FR alıcam önerirmisiniz .sitede herhangi bir bilgiye ulaşamadım.bu anakart hakkında bilgisi olan,kullananlar yardımcı olabilirmi .

• bak aynı düşünce içindeyiz aynı anakartlara sahibiz

nden 4 gb ram kullanamıyorsun anlamadım xp 32 bitin 3,25 görmesinde bahsetmiyorsun umarım

msı bencede güzel bord bu corssfire desteleyen bir kart alma boşu boşuna nede olsa slı yapamassın 8800 ile bence en mantılısı bu
  • 4 gb ram destekliyor anakartın. Fakat arkadaşında dediği gibi 4 gb ram takıp 3.25 görüyorsan o anakarttan değil işletim sisteminden kaynaklıdır.

Bence gerek yok upgrade yapmana. Kullandığın anakart oldukça güzel ve hız aşırtma yapılabilen bir anakarttır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: madlive

4 gb ram destekliyor anakartın. Fakat arkadaşında dediği gibi 4 gb ram takıp 3.25 görüyorsan o anakarttan değil işletim sisteminden kaynaklıdır.

Bence gerek yok upgrade yapmana. Kullandığın anakart oldukça güzel ve hız aşırtma yapılabilen bir anakarttır.

%100

Aradaki 3-5 fark için gidip 100,00YTL civarı fark vermeye gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

bak aynı düşünce içindeyiz aynı anakartlara sahibiz

nden 4 gb ram kullanamıyorsun anlamadım xp 32 bitin 3,25 görmesinde bahsetmiyorsun umarım

msı bencede güzel bord bu corssfire desteleyen bir kart alma boşu boşuna nede olsa slı yapamassın 8800 ile bence en mantılısı bu

bu corssfire desteleyen bir kart
    MSI P45 NEO3-FR (PCB 1.0) ve MSI P45 NEO3-FR (PCB 1.1) olmak üzere iki revizyonu var ve ikiside tek ekran kartı slotlu. Fark kuzey köprüsünü P31 den P45 e yükseltmiş olucak ki işlemci açısından gayet iyi, güney köprüsüde ICH10R oluyor ama raid yapmıyorsa pek bir faydası yok gibi

4gb RAM'in tamamını görmemesinin sebebi ise herkesin söylediği gibi İşletim sisteminin 32 bit olmasından kaynaklanır. Senin anakartının 8 Gb a kadar RAM desteği var.
    Sen 4 Gb RAM takıp Bios' tan 4 Gb RAM görebilirsin ama işletim sistemin görmez.
    Bazı söylentilere göre SP2 yamalı XP ler 3,20Gb,
    SP3 yamalı XP ler 3,50Gb RAM görüyorlarmış.
    Ben denemedim ama böyle söyleyenler var.

Sadece RAM desteğinden dolayı anakartını değiştirme.

• Aynı kartı kullanan biri olarak arkadaşı gayet iyi anlıyorum
    P31 ds3l verilen bilgilerinin haricinde gerçekte 4gb desteklemediği söyleniyor. Bundan birkaç ay önce bu anakartı kullanan biri 4gb çalıştıramadığını hatta 2gb üstü ram taktığında anakartın boot etmediğini söylüyordu aynı şeyi söyleyen birkaç kişi daha çıkınca bende pek üstelemedim. Aslında bende merak ediyorum ama denemedim 2gb üstünde kullanabilen bir arkadaş varsa bizide bilgilendirebilirmi bu konuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.