Şimdi Ara

P4 2.66 Upgrade Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus P4V800 anakart
    Geforce Fx 5600 ekran karti
    1gb ram

Yeni sistem toplama imkanim olmadigi icin bu sistemde ufak bir kac degisiklik yapmak istiyorum.
    Sizlere sorularim;
    1) Islemci 3.0 yapmamin bir faydasi olur mu?
    2) Bu anakarta uygun fx 5600 den daha iyi ekran karti hangisidir?
    3) Bunlari yapsam hissedilir bir fark olur mu ?

• 1. ekran kartınızı x1650 agp ıle degıstırın
    2. ramınızı 2gb yapın
    3. ıslemcınızı 3.0 yapsanızda cok bırsey degısmez
  • PSU çok kötü değilse bir adet X1950 Pro ve pegasus1881'in de dediği gib 1 GB ilave bellek ile epeyce performans artışı sağlanır oyunların çoğunda. İmzamdaki sisteme benzer bir şey olursa bu senenin sonuna kadar idare eder rahatlıkla.
  • elindeki

anakart : 40 tl
    işlemci : 35 tl
    ekran kartı : 25 tl
    ram : 25 tl

bunları 2.el bilgisayar parçası alan kişilere bu fiyatlar civarında satabilirsin (+10 - 10 tl oynayabilir)

-----

sonra elinde 125 tl para olur tahminen gidersin bir bilgisayar mağazasına dersin şu parçaları istiyorum ...

Biostar TA780G M2+ AMD780G/DDR2 S+V+GL+RAI+16X 940 72,00 USD

AMD Athlon 64 X2 7750 ( 2.7GHz)3.3MB 940pin-D.Core 72,00 USD

A-DATA 2 GB 800 MHz DDR2 RAM (Soğutuculu) CL5 27,00 USD

KDV
    38,15 TL
    TOPLAM
    314,84 TL

bütçen yeterse tabi alırsın gidersin eve parçaları bağlayıp çalıştırırsın , en son çıkan oyunları bile oynatabilecek fiyat / performans oranı tavanda bir bilgisayar toplamış olursun
  • K.Kahriman verdiğin sistemin ekran kartı mı yok yoksa ben mi göremiyorum? Son çıkan oyunlar falan demişsin de merak ettim
  • 780G yonga Radeon HD 3200 var onun üzerinde DX 10.0 destekli hatta Hybrid CrossFire bile var, iş yapar Ahmet hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 30 Nisan 2009; 1:20:16 >
  • Üstat HD 3450'yi görünce köşe bucak kaçmasını söylüyoruz sistem tavsiyesi isteyenlere :) Hemen hemen aynı kartlar sanırım, o açıdan dedim. Tabi o sistemi alıp bir süre bekledikten sonra ekran kartı alabilirim diyorsa arkadaş bilemem. Hoş, yeni sistem toplama imkanım yok demiş ama belli de olmaz tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

Üstat HD 3450'yi görünce köşe bucak kaçmasını söylüyoruz sistem tavsiyesi isteyenlere :) Hemen hemen aynı kartlar sanırım, o açıdan dedim. Tabi o sistemi alıp bir süre bekledikten sonra ekran kartı alabilirim diyorsa arkadaş bilemem. Hoş, yeni sistem toplama imkanım yok demiş ama belli de olmaz tabi.

dostum hiç yoktan oyun oynatıyor genede hd3450 yi 1000-1500 liralık sistemlere koyanlara kızılıyor bu bir gerçek fakat düşük bütçeli sistemlerde idare edecek bir kart

zaten takviye işine giriştimi en azından bir 100 lira çıkar cepten ekran kartına birde ram alınır olur sana 150 küsür o yüzden tavsiye ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 30 Nisan 2009; 1:37:33 >
  • Tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Kendim dizüstü kullanıyorum, oyunlarlada pek ilgim alakam yok. Lakin bu b.sayar kardeşimin. O da tabi güncel oyunları oynayabilmek istiyor. Fakat bu aralar işsizim. Sırf biraz gönlü olsun, hevesi kırılmasın diye o yüzden bu arayışım. Yoksa durumu toparlayınca bir oyun canavarı toplamak için tekrar tavsiyelerinize başvuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mba38 -- 30 Nisan 2009; 1:45:02 >
  • K.Kahriman anlaşıldı hocam

mba38 sana da tercihin için kolay gelsin diyorum. Umarım ilerideki seçimlerinde de bizimle olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.