fatoyako Amd 3000 dediğin gibi çok kötü bir işlemci değil. Sana katıldığım nokta böyle bir konunun bu kadar konuşulması dediğin gibi p4 bariz önde ama bazı arklar kabullenmiyo onların marka tutkusu bu forumu bu kadar uzattı.2*2=4 ettiğini nasıl biliyosam 2.8c nin 3000den daha iyi olduğunu biliyorum bunu az buçuk bilgle ilgilenen birisi bile bilebilirr
p4 ün 300dpi 20m*50m bir grafiğe perlin noise u ne kadar zamanda verebileceğini veyahut 4GBlık bir sample ı ne kadar zamanda kesebeğini çok merak ediyorum..
fatoyoko senin arkadaşın allah bilir dibindeki ısı iletici macunu çıkarıp atmıştır işlemciyi 80 dereceye vurdurmuştur. Hala heatsnki yamuk takabilen da var çünkü.. sonra işlemcı ısınıp kapanıyo diyenler de var.
Madem amd o kadar tukaka sevabına bana 5 dolara versin olur mu..
P4 2.8C & AMD 3000+ arasında çok bir fark olacağını sanmıyorum. Eğer işin içine oc dahil olacaksa anakartların masraflarını da eklemek lazım. Amd için 70-90$ lık kartlar yetiyor ama intel için gördüğüm kadarıyla oc'çular daha pahalı kartlar kullanıyor. Eğer oc yapılacaksa Amd 3000+ almaya ama gerek yok, onun yerine 2500+ alınabilir. Sonuç olarak 2500+ için 90 + 80 = 170$a anakart + işlemci gelebiliyor.
En sonunda aklı başında bir yorum
Nucro + 1
yetti yahu artık fiyat performans geyiği , paramız var kardeşim intel alacağız işte..
quote:
Orjinalden alıntı: areels
yetti yahu artık fiyat performans geyiği , paramız var kardeşim intel alacağız işte..
Yetti ise neden 12 gündür post atılmayan topiciği canladırıyorsun
areels Gordon Moore seni manevi evladı ilan edecekmiş. Gurur duyuyormuş seninle..
Valla arkadaşlar ben AMD3000+ almıştım, açıkçası memnun kalmadım.(190$+KDV)Tam kazık. O zamanları bilmiyordum tabiki. Şu anda AMD 2000+ kullanıyorum gayet te memnunum. Param çok olursa da P4 2,8 alacağım
Yani ne yaparsan yap amd3000+ alma. AMD 2500+ al derim.
Arkadaşlar bende AMD ciyim ama p4 2.8 HT AMD 3000+ dan daha iyidir. Eğer biri bana deseki p4 2.8 mi alayım amd 2500+ mı diye o zaman fiyat sorun değilse p4 al ama ben o parayı vermem amd 2500+ alırım derim. ( Param var ayrıca paranın sorun olması demek savurgan olmak anlamına gelmez) ama amd 3000+ mı p4 2.8 mi denildiği zaman yaklaşık olarak aynı fiyatlarda olan işlemciler için aynı şeyi söylemem p4 daha iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme