arkadaşlar p4 2.8 işlemciler piyasada varmı yoksa kalktımı eğer varsa kaç ytl den gidiyor yoksa 2. elini kaça alabilirim bi de eğer 2.8 ini bulamazsam 2.4 buldum 40 ytl ye sizce uygunmu
ya lütfen biriniz cvp verin
bence biraz eskidi o işlemciler ancak htcp için olur ama o da olmaz çünkü çok ısınıyolar bence e1200 flan al ucuz istiyosan
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhanlal
arkadaşlar p4 2.8 işlemciler piyasada varmı yoksa kalktımı eğer varsa kaç ytl den gidiyor yoksa 2. elini kaça alabilirim bi de eğer 2.8 ini bulamazsam 2.4 buldum 40 ytl ye sizce uygunmu
P4 2.8 işlemcileri 2.el olarak 50-60 YTL arasında bulabilirsin
quote:
sıfırını bulamazsın tabikide üretimden kalktığı için fakat 2. el 50 liraya gider 2.4 ü için 40 lira uygun bence fazla fark yok zaten aralarında ama 40 liradan fazla verme. bir de arkadas cok ısınıyor demiş bu işlemci için eski işlemcim bundandı stok fanla bile gayet normaldi sıcaklık 40 dereceyi gecmiyordu.
quote:
Orjinalden alıntı: kaleci07
bence biraz eskidi o işlemciler ancak htcp için olur ama o da olmaz çünkü çok ısınıyolar bence e1200 flan al ucuz istiyosan
Northwood'lar ısınmaz, esas ısınanlar Prescott olanlar.
çok teşekkürler bi de ufak çaplı overclock la uğraşıyorum 2400 nasıl oc olur ortalama olarak adamın elinde 2 tane varmış bakıcam hangisi daha iyi oc oluyosa onu alcam
quote:
çok teşekkürler bi de ufak çaplı overclock la uğraşıyorum 2400 nasıl oc olur ortalama olarak adamın elinde 2 tane varmış bakıcam hangisi daha iyi oc oluyosa onu alcam
anakartın intel tabanlı galiba eğer anakartıda henüz almadıysan ve amd athlon 3000ler northwoodlardan çok daha iyi overclock oluyor oyun için de bence performans olarak northwoodlardan daha iyi ve fiyat olarakta aynı fiyatta tavsiye ederim. ama 2400den overclock adına fazla bir şey bekleme ısınma sorunu yok fakat çok fazla kastıramazsın işlemciyi cabuk çakılıyor. +200mhz ötesi zor.
yapma ya çok fazla oc oluyor dene işlemciler hangisiydi 4.küsuratlara çıkıyodu yanlış hatırlıyomuşum demekki neyse en azından 1.8 den daha iyi olacaktır bu arada anakartım zaten var işlemciyi değiştiriyorum sadece
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme