Şimdi Ara

P4 641 3.2HT OC denemesi (V1) 4160Mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonunda düzgün bir kasa alıp yerleştirme imkanım oldu. işlemciyi denemeye karar verdik. şuan 1.31V civarı CPU voltaj ve 4160Mhz'de. RAmler (DDR2667 Kingston) 347Mhz de çalışıyor cloklar normalden yüksek ama hiç oynanmamış halde yani freknasları düşürmeden yaptık bunu. max 1 saat teste sokabildim makinayı full yüklemede (orthos ile) max ısı (malesef stok fan varrr) 77derece filan oluyor biraz yüksek ama şuanki imkan bu fanı değiştiricem zaten yakın bir zamanda. bu arada bu benim ilk denemem o yüzden acemilik olabilir. bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan her türlü tavsiyeye açığım. CPUZ deki sonuçların resimlerini de ekledim. butun gununu bana ayıran ve şaka yollu başlayıp önce kasa boyama sonra oc de yardımlarını eksik etmeyen MeGaArK (kendisi dayıoğlu yani kısaca kuzi) da buradan teşekkürü bir borç bilirim .

P4 641 3.2HT OC denemesi (V1) 4160Mhz

• 1.31 volt'u görünce ilk etapta şaşırdım. Çünkü 1.31v ile 4 ghz yapan işlemci teoride çok iyi potansiyele sahip olur. Fakat ss'lere bakınca bu voltajı cpu-z'den bakıp söylediğini anladım. Genelde cpu-z gerçek voltajı vermez, deneyimlerimle bunu gözlemledim ben. Bios'dan gerçek voltajı öğrenip yazarsan sevinirim.

Giriş için iyi bir skor olduğunu söylemeliyim. Eline sağlık

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeVeRaL -- 21 Haziran 2007; 20:41:06 >
  • ismim geçmiş

hocam asusun aiboosterda da 1,31-1,32V civarı dolanıyordu voltaj fakat bios u şuan hatırlamıyorum ne civardaydı voltaj...(eve geldimde ben)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.