Şimdi Ara

P4 DUAL CORE sistem -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yeni sistemi topluyorum çarşamba alacağım. şöyle düşünüyorum . bütçe sınırlı olduğu için

INTEL PENTIUM D 2.66GHZ

ASUS P5LD2

512*2 DUAL DDR2 TWINMOS

120GB SAMSUNG SATA II

PHILIPS DVD-RW-DUAL LAYER

ASUS 256MB ATI X700

FOXCONN TLA570A

THERMALTAKE 420WATT PSU

GLACIALTECH IGLOO 5600 CPU FAN

680USD ekran kartı hariç tabi. ekran kartı eski kartım . değiştirmeyeceğim .

evet beyler herkes ASUS P5LD2 öneriyor . bende pxc gold u aradım . hafta içi gelebilir fln dediler . çarşamba günü . bende beklemeye karar verdim.çarşambaya geldi geldi , yoksa ASUS P5PL2 ye döneceğim yine . inş gelir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkuzunkaya -- 14 Mayıs 2006; 14:25:44 >

• Anakartı bulabilirsen Asus p5ld2 al derim...ram'ları bence twinmos alma onun yerine corsair,kingston tercih edebilirsin,dvd-rw'yi LG yap philips aldığına pişman olabilirsin..bu almanı düşündüğün kasa hakkında pek bi bilgim yok ama psu'su gerçek 350W değilse alma onun yerine Aopen H600 b12 alabilirsineğer işlemciye güzel bi fan alırsan extra voltaj vermeden stabil olarak 3,51 olarak çalıştırabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: cenkuzunkaya

beyler yeni sistemi topluyorum hayırlısıyla birkaç saate kadar . şöyle düşünüyorum . bütçe sınırlı olduğu için

INTEL PENTIUM D 2.66GHZ

ASUS P5PL2

512*2 DUAL DDR2 TWINMOS

120GB SAMSUNG SATA II

PHILIPS DVD-RW-DUAL LAYER

ASUS 256MB ATI X700

FOXCONN 350WATT KASA

580usd kdv dahil . ekran kartı hariç tabi. ekran kartı eski kartım . değiştirmeyeceğim

nasıl olmuş? bu anakartla yabancı forumlar çok iyi oc skorları almışlar . 3.0@4.0 yapmışlar . cpu-z verifiy lerini gördüm . tam bana göre .

var mı öneriniz ?.

• bekle dolar aşırı yükseldi bu hafta belki geri düşebilir

sistem bütçene göre normal
  • ya usd kuru bnm için önemli değil . yani bana bi zararı olmıyacak . olsa beklerdim ztn .

welcome to hell@

asus p5ld2 yok abi ya . olsa alıcaktım ztn . ama SE modeline anca yeterdi param . deluxe modeli de yok stokta .

ya sorma dvd-rw olayı da lg istiyordum ne şans ki stokta yok sadece phılıps var gözüküyor ama olaki çıkar orda değiştircem psu fsp 350watt mış . senin fan kaç lira?
  • peki ASUS P5LD2 çarşamba gelmezse , ASUS P5PL2 ye döneceğim gibi . ama tabi bildiğiniz daha iyi bir board varsa onlarada bakabilirim .

ne dersiniz ? oc kabiliyeti yüksek başka hangi board lar var tescilli?
  • quote:

peki ASUS P5LD2 çarşamba gelmezse , ASUS P5PL2 ye döneceğim gibi . ama tabi bildiğiniz daha iyi bir board varsa onlarada bakabilirim .

iki kere p5ld2 yazmıssın

gigabyte in guzel boardları var onlara bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelksk

quote:

peki ASUS P5LD2 çarşamba gelmezse , ASUS P5PL2 ye döneceğim gibi . ama tabi bildiğiniz daha iyi bir board varsa onlarada bakabilirim .

iki kere p5ld2 yazmıssın

model isimleri çok benziyor . dikkatli bakarsan

P5LD2 ve P5PL2 aradaki farkı görebilirsin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: angelksk

quote:

iki kere p5ld2 yazmıssın

model isimleri çok benziyor . dikkatli bakarsan

P5LD2 ve P5PL2 aradaki farkı görebilirsin

hmm pardon hocam yeni uyandım ikisinide p5ld2 diye goruyorum kusura bakma..

• sistem güzel olmuş ama welcome to hellin de dediği gibi ramleri corsair yaparsan daha iyi olur
  • o/c yapma amaçlı mı sistem toplamak istiyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

o/c yapma amaçlı mı sistem toplamak istiyorsun?

evet . onun için anakarta o kdr para bayılcam

psu yuda değiştiriyorum THERMALTAKE 420WATT alıcam .

ramleride bulabilirsem corsair yapayım o zmn . int sitesinden baktığım zmn bütün ürünlere sorunuz dio pcxgold da . kafamı bozdular ya .

cpu fan ı da ekledim . herkes muzdarip bu intel fanın sesinden

GLACIALTECH - IGLOO 5600 LGA775
  • ben asus p5ld2 nin 10-15 gün içinde bogazici bilgisayara (distiribitör) gelecegini ögrendim bence biraz bekle ama bekleyemem p5 pl2 alıcam dersen NCQ yok 6 kanal ses var yani bunun gibi birkac eksigi var ama önemli degil dersen cok iyi o.c yapıyo kendim denedim tavsiye ederim ama karar senin...şimdiden hayırlı olsun
  • Bence fan alacaksan GLACIALTECH - IGLOO 5700 almanı tavsiye derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

ben asus p5ld2 nin 10-15 gün içinde bogazici bilgisayara (distiribitör) gelecegini ögrendim bence biraz bekle ama bekleyemem p5 pl2 alıcam dersen NCQ yok 6 kanal ses var yani bunun gibi birkac eksigi var ama önemli degil dersen cok iyi o.c yapıyo kendim denedim tavsiye ederim ama karar senin...şimdiden hayırlı olsun

valla bekliyecemde oyalıyorlar . baksana bn gold a sordum hafta içi gelebilir dediler . iyi bekliyeyim dedim . şimdi de 2 hafta dan bahsediliyor .

ztn P5PL2 yi seçmemin nedeni sadece oc kabiliyetinden . yoksa gıgabtye lar var . 8 kanal ses 8gb ddr2 desteği sata2 ncq desteği fln filan . ama millet iyi oc olmuyor diye şikayetçi . bn oc den dolayı asus tan yanayım . ses kartım var ztn. creative 7.1 . ncq da pek önemli değil . sata2 olsun idare ederiz işte .

p5pl2 ile mi oc denedin ? ne kdr çıkabişldin stabil ? yabancı forumlarda yaklaşık 1ghz 1.2ghz oc yapanlar var . cpu-z ss lerini gördüm hatta

• beyler cenkuzunkaya bnm diğer üyelik -

beyler ya ne kadar iğrenç bir iştir bu ya . yarın almak istiyordum pc yi . aradım gold u

seçtiğim ne varsa stokta yok

asus p5pl2 - p5ld2se

ıntel pentıum d 805

twınmos 512*2

nec dvd-rw

dolar olmuş 1.50 ztn .

allahtan istediğim kasa ve ekran kartı gelmiş . onlar yoktu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.