Şimdi Ara

P5K SE ONBOARD ETERNET SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR GECEN Bİ MÜSTERİMİZ İCİN P5K SE ANAKART SİPARİS ETTİK ANAKART GAYET GUZEL KATI KONDASTÖR KULNMISLAR OWERCLOCK İSİNDEDE GAYET BASARILI ANAKART İCİN KULLANDIMIZ BİLESENLER CORE 2 6550 1333 FSB 2*1 GB KISNGSTON 667 MHZ RAM ASUS 8500 EKRAN KARTI 160 GB HARDDİSK SAMSUNG BU ANAKART XP İSLETİM SİSTEMİNDE İNTERNET KARTINI DONANIM OLARAK HİC BİR SEKİLDE GORMUYOR BİOS'A GİRDİM ORDAN ON BOARD LARA BAKTIM ACIK BİOSU PİLİNİ CIKARDIM BİOS AYARLARINI SIFIRLADIM YENE OLMADI CLEAR CMOS DENEDİM OLMADI BİOS UPDATE YAPTIM OLMADI SONA ANAKARTIN ETERNETİ ARİZALI DEDİM MUSTERİNİN BİRAZDA ACELSİ VARDI AYNI ANAKARTTAN SİPARİŞ ETTİK VE PARCALARI O ANAKARTA MONTE ETTİM SİSTEMİ ACTIMDA YENE AYNI SORUNLAR KARSILASTIK SİMDİ BU BİR ARIZAMI YOKSA BENİM BECERİKSİZLİMMMİ :) BİLGİLERİNİZ BEKLİYORUM SİMDİDEN SAĞOLUN

• anakartın driver cdsinden ethernet driverini yüklerseniz sorun çözülür
    ekleme:anakartın son biosunu yükleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 29 Kasım 2007; 14:06:54 >
  • son biosu attım driver icinde aygıtı gormedi icin yuklerken hata veriyor ama ilgilendin icicn yenede saol kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.