Şimdi Ara

P5LD2-X/1333 ANAKART CORE 2DUO E7500,8400 VEYA QUAD İŞLEMCİ DESTEKLERMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size ufak 1 hikaye anlatacağım benim sistem şöyle'idi

core 2 duo 2.68GHZ (tam modeli hatırlamıyorum)

4gb ram

ati mobility radeon 4850

çoğu oyunu açıyordu gta 4'ü kasmadan full grafikte+grafik yaması kurduğumu hatırlıyorum birde üzerine windows 10 yüklüydü yanlız anakart 2-3kere yandı bilgisayarcıya gönderdik birincide,ikincide anlamadı ama üçüncüde anladı sorun power'den kaynaklıymış power anakart'ı yakıyormuş power'i tamir etti yanlız işlemciyi intel celeron 1.80GHZ olarak değiştirmiş Bilgisayar darboğaz oldu yaklaşık bi 4 yıldır filan böyle eski işlemcinin tam modeli hatırlamıyorum ama yine bi core 2 duo almayı düşünüyorum en az bi 7500 filan olsun bu sefer belki gta 5 yüklerim eski işlemci varken gta5'i low'da açıyordu (büyük ihtimal ile pc çok hızlıydı) ama babam 64bit'e karşıydı bu yüzden gta 5 oynayamadım bu sefer oynayacağım ama low'da olsa arkadaşlar yanlız şu an bilgisayarın içindeki anakart'tan şüpheliyim işlemciyi desteklermi sorun çıkarırmı filan diye... gerçi şurda bir site var:

https://www.asus.com/tr/supportonly/P5LD2-X1333/HelpDesk_CPU//

bu site anakart'ın hangi işlemcileri desteklediğini gösteriyor ama örneğin core 2duo 7500'ü bir yerde bulamadım olmassa 7300 kullanacağım burda maalesef işlemciyi benim tercih etmem elimde değil anakart'ın elinde hangi core 2duo'yu seçmeliyim bana yardım edin ağabeylerim

yaşımda küçük (14 yaşındayım) elimden çok bir şey gelmiyor şimdi kalkıp anakart filan değiştiremem öyle bir şeye kalkışırsam direk bilgisayar toplayalım daha iyi :D bilgisayarın sıkıntısı yok eski bir sistem ama çoğu oyunu açıyordu işlemci iyiyken sadece işlemci değiştireceğiz arkadaşlar :)

• şimdi baktım core 2duo 6750 ve 6850'de gta 5 açıyormuşta onları internette bulamadım 6750 buldum ama bozuk çıkma şansı varmış geri iade filan diyor uğraşmak istemiyorum zaten o kadar uğraşamamda yaş=14 :D

Arkadaş demiş ürün kapıda iken kontrol edin ürünü çalışmıyorsa geri gönderin aksi takdirde alınmaz diyor yanlız ben kendim almayacağım kredi kartım yok bir halam var ona ısmarlatmayı düşünüyorum

e7300 desteklermi acaba :/

ah bu anakart

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.