GTA 5 MİNİ VERSİYON VARMI?
Arkadaşlar sistemim:
Intel Core 2 Quad 9400 2.66 GHZ
4 GB RAM
WD BLUE 500 GB HDD
ATI Mobility Radeon HD 4850 (dxdiag'da 2048mb yazıyordu tamir gördü 2808 mb oldu ama sağlam çalışıyor)
sistemim gta 5 açar değilmi asıl sıkıntı o değil
gta 5 hard disk'de çok yer kaplıyor küçültülmüş versiyonu filan varmı arkadaşlar?
Arkadaşlar size ufak 1 hikaye anlatacağım benim sistem şöyle'idi
core 2 duo 2.68GHZ (tam modeli hatırlamıyorum)
4gb ram
ati mobility radeon 4850
çoğu oyunu açıyordu gta 4'ü kasmadan full grafikte+grafik yaması kurduğumu hatırlıyorum birde üzerine windows 10 yüklüydü yanlız anakart 2-3kere yandı bilgisayarcıya gönderdik birincide,ikincide anlamadı ama üçüncüde anladı sorun power'den kaynaklıymış power anakart'ı yakıyormuş power'i tamir etti yanlız işlemciyi intel celeron 1.80GHZ olarak değiştirmiş Bilgisayar darboğaz oldu yaklaşık bi 4 yıldır filan böyle eski işlemcinin tam modeli hatırlamıyorum ama yine bi core 2 duo almayı düşünüyorum en az bi 7500 filan olsun bu sefer belki gta 5 yüklerim eski işlemci varken gta5'i low'da açıyordu (büyük ihtimal ile pc çok hızlıydı) ama babam 64bit'e karşıydı bu yüzden gta 5 oynayamadım bu sefer oynayacağım ama low'da olsa arkadaşlar yanlız şu an bilgisayarın içindeki anakart'tan şüpheliyim işlemciyi desteklermi sorun çıkarırmı filan diye... gerçi şurda bir site var:
https://www.asus.com/tr/supportonly/P5LD2-X1333/HelpDesk_CPU//
bu site anakart'ın hangi işlemcileri desteklediğini gösteriyor ama örneğin core 2duo 7500'ü bir yerde bulamadım olmassa 7300 kullanacağım burda maalesef işlemciyi benim tercih etmem elimde değil anakart'ın elinde hangi core 2duo'yu seçmeliyim bana yardım edin ağabeylerim
yaşımda küçük (14 yaşındayım) elimden çok bir şey gelmiyor şimdi kalkıp anakart filan değiştiremem öyle bir şeye kalkışırsam direk bilgisayar toplayalım daha iyi :D bilgisayarın sıkıntısı yok eski bir sistem ama çoğu oyunu açıyordu işlemci iyiyken sadece işlemci değiştireceğiz arkadaşlar :)
DONANIMHABER'E GİREMİYORUM
AĞABEYLERİM DONANIMHABER'E FACEBOOK'TAN BAĞLANIYORUM DONANIMHABER'İN GİRİŞ KISMINA GELİYORUM ALTTAN FACEBOOK'A BASIP ŞİFREMİ GİRİYORUM SONRA BENİ DONANIMHABER'E ATIYOR AMA LOGİN ETMİYOR NASIL ÇÖZEBİLİRİM BİR BAKIN AĞABEYLERİM?
(ŞU AN ZORLADIM BİR ŞEKİLDE GİRDİM BU KONUYU AÇTIĞIMDAN ANLAYABİLİRSİNİZ :D)
İ7 2600 KAÇ TL EDER?
Sayın Büyüklerim bu forum'da ilk konum 14 yaşındayım Ağabeylerim,Ablalarım öyle zengin filan değiliz babam çiftci Annem ev hanımı para olursa ileride pc alacağız internet'te
i7 2600
GT 1030
16GB RAM
240GB SSD (İLERİDE HDD EKLEYEBİLİRİZ)
sistem buldum ve bu sistemi 3500TL'ye satıyorlar birde i5 9400F gt1050 8GB RAM 1TB HDD sistem buldum ama i5 olan sistem 4600TL hangisini almalıyız? bir arkadaş bana i7 2600 max 1600TL eder dedi oyunları filan açar evet ama i5 olan sistem kadar olamaz dedi ne yapmalıyım nasıl bir strateji izlemeliyim bu paraya daha iyi bir sistem toplayabilirmiyiz? bu minik kardeşinizde yardımcı olun.
(BABAM İNTEL SİSTEM'E DAHA SICAK BAKIYOR)
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Bilgisayar Tamiri,Parçaları,Laptop'lar,Telefon Root,Room işlemleri
Bir Şeyin Sonu Yeni Bir Şeye Yol Açar |
Bir Şeyin Sonu Yeni Bir Şeye Yol Açar |
Gerçek Olgun İnsan İlk Yaratıcıyı Sonra Hayatı Anlamış Şahıstır. |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 757 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware