Arkadaşlar ön panel bağlantıları bi türlü yapamadım,hatta yanlış bağlmadan dolayı içinde ufak bi cip yandı bile ancak bi sorun yok şimdilik,bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ?
Kasadan gelen kablada ki çıkışlar;
ground :siyah mic in : kırmızı mic vcc: beyaz return R: beyaz return L: sarı ear L: yeşil ear R : kırmızı
çok teşekkürler
anakartın kitapcıgına bakarken ayrıntılı ve resimli olarak anlatılmıs neyi nereye takacagın
evet anakartın kitağçığına bakman burdan yardım vermemizden daha kolay olacaktır
Walla bende ayni karttan dun aldim.Tum kadikoy u gezdim 1 tane exa computerde kalmisti.Cizgi garantisi oldugundan hemen aldim.Tabii uckagitci goldu saymiyorum. Eve geldim bir actim kutusunu acaip karismis yaf kablo vs lar.Valla bayram sonu makinayi birlestirecem ama nasil yapcam hic bir fikrim yok :P
Arkadaşlar ben tam olarak kulaklık ve mikrofon bağlantılarından bahsediyorum,kasadan çıkanlarla anakartın üzerinde olanlar oldukca farklı bunu nasıl çözücem bi türlü anlamadım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme