Şimdi Ara

P760 L9 Bootloader Kilidini Açma ve Jelly Bean Rootlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uruh

quote:

Orijinalden alıntı: o.aydınlı

quote:

Orijinalden alıntı: cagribeg

Bende de aynı sorun mevcut akşamdan beri uğraşıyorum aynı noktayı aşamadım yardımcı olabilir misiniz?

bir up daha

konuyu düzenledim. tekrar göz atarsanız sıkıntıyı halledersiniz. kusura bakmayın biraz yoğunum pek bakamıyorum bu ara.

gene olmadı Flash_Recovery aşamasında waiting de kalıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende de aynı sorun mevcut akşamdan beri uğraşıyorum aynı noktayı aşamadım yardımcı olabilir misiniz?

bir up daha

konuyu düzenledim. tekrar göz atarsanız sıkıntıyı halledersiniz. kusura bakmayın biraz yoğunum pek bakamıyorum bu ara.

fastboot driverı olmamıştır tekrar yüklemeyi deneyin kabloyu sökün takın yada bilgisayarı yeniden başlatın. telefon siyah beyaz yazılı ekrandayken flash_recovery.bat ı çalıştıracaksınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir up daha

fastboot driverı olmamıştır tekrar yüklemeyi deneyin kabloyu sökün takın yada bilgisayarı yeniden başlatın. telefon siyah beyaz yazılı ekrandayken flash_recovery.bat ı çalıştıracaksınız.

hocam aygıt yöneticisinde Android 1.0 diye bi şey yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir up daha

hocam aygıt yöneticisinde Android 1.0 diye bi şey yok

+edit tamam yaptım hocam

• Yardımlarınız için teşekkürler hallettim sonunda
  • arkadaslar bootloader kilidini actım ama ne yaptıysam recovery modunda acamadım telefonu sorun nedir.(not telefon fabrika ayarlarına dönerek yeniden acıldı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaredof -- 2 Temmuz 2013; 1:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaredof

arkadaslar bootloader kilidini actım ama ne yaptıysam recovery modunda acamadım telefonu sorun nedir.(not telefon fabrika ayarlarına dönerek yeniden acıldı )

Konunun bana ait ikinci mesajını okursanız recovery'e girebilirsiniz.Uruh arkadaşa söyledim ama maalesef mesajını düzenlemeyi unuttu sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

........

artık telefonumuz rotlandı.

cwm recoveryden farklı romlar yüklebilirsiniz yedeklerini de alabilirsiniz.recovery e geçmek için telefon kapalıyken ses kısma+ home tuşu (ortadaki düğme) + power tuşuna basılı tutuyoruz telefon titrediğinde power tuşunu bırakıyoruz telefon recoveryden açılıyor.

@uruh, L9 sahipleri olarak gerçekten çalışmalarından ve yardımlarından faydalanıyoruz.Yazıların sayesinde;oldukça kararsız kalmama rağmen yine de dayanamadım ve telefonun bootloader kilidini açtım ve buradaki yöntemle rootladım.
    Verdiğin emek için teşekkür ederim.

Yalnız,konuda kırmızı ile alıntıladığım kısmı düzeltebilirsen;konudan faydalanacak olan arkadaşlar yanlışlıkla telefonlarına hard format atıp telefonlarını formatlamamış olurlar.Aksi halde telefon açıldığında ise tüm verilerini kaybetmiş olurlar.Ben de son anda farkettim ve ses açma + home + power ile recovery e girdim.

ses açma(+) + home + power ==> Recovery
    ses kısma(-) + home + power ==> Hard Format

Ekleme : LG yazılım modu ile birlikte,geliştirici seçeneklerinde usb hata ayıklama işaretli olmalı.Buna rağmen Flash_Bootloader.bat çalışmaz ve waiting hatası verirse ; usb hata ayıklama işaretli olarak telefonu reboot edip işlemlere baştan başlamak gerekebilir.

@uruh

• recovery kısmına ulastım sonunda bir sorum daha olucak root icin zip dosyasını hafıza kartınamı yoksa telefonun icinemi atmamız gerekiyor

edit: sorun cözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaredof -- 2 Temmuz 2013; 13:29:54 >
  • Rootu bu sekilde yaptim unroot dosyasi varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerumut01

Rootu bu sekilde yaptim unroot dosyasi varmi?

hayır unroot yok maalesef. romu normal şekilde flaşlarsanız cwm silinir rootta silinir. uygulamalarınıza bişey olmaz.
  • cyanogenmod yükledim ama ekran kilidi kapalı iken ev tusuna basınca ekran kilidi yeri acılmıyor(normal tus kilidine basınca ekran beliriyor onda sıkıntı yok) romsuzken acılıyordu bunun bi ayarı varmı arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaredof

cyanogenmod yükledim ama ekran kilidi kapalı iken ev tusuna basınca ekran kilidi yeri acılmıyor(normal tus kilidine basınca ekran beliriyor onda sıkıntı yok) romsuzken acılıyordu bunun bi ayarı varmı arkadaslar ?

cyanogenmodlarda home tuşu çalışmıyor evet. belki tuşları tekrar ayarlamak mümkündür bi araştırayım.
  • Ben CM10.1 yüklemiştim fakat silmek zorunda kaldım. Çünkü telefonla görüşmey yapmaya çalıştığımda bazen ne karşı taraf benim sesimi duyabildi ne de ben karşı tarafınkini duyabildim. 3-4 saat içinde bir kaçkere olunca da silmek zorunda kaldım.
  • Hocam telefonu lg yazılımında bağlıyorum zipide yerel disk c ye unlockL9 klasörü olarak çıkardım Flash_bootloader.bat a basıyorum adb wait for device diyo kalıyo :S
  • sonunda yaptım ço ço ço ço çok teşekkürler
  • Boatloader kilidini actim fakat recovery yapamiyorum waitte kaliyor USB TANINAMADI hatasi aliyorum surekli ve a. Yoneticisinde android 1.0 yok var mi yardim edebilecek pc xp

• Yok mu yardim edebilecek bir Allahin kulu bu konular neden aciliyor o zaman arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: redandyellow

Boatloader kilidini actim fakat recovery yapamiyorum waitte kaliyor USB TANINAMADI hatasi aliyorum surekli ve a. Yoneticisinde android 1.0 yok var mi yardim edebilecek pc xp

fastboot driver kurman lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redandyellow

Boatloader kilidini actim fakat recovery yapamiyorum waitte kaliyor USB TANINAMADI hatasi aliyorum surekli ve a. Yoneticisinde android 1.0 yok var mi yardim edebilecek pc xp

fastboot driver kurman lazım

Nasil kuracagim onu . Paylastiginiz driveri indirdim fakat a.yoneticisinde android 1.0 olmadigi icin guncelleyemiyorum baska nasil yukleyebilirim

• redandyellow R kullanıcısına yanıt
    telefonu bağladığınızda çıkması lazım android 1.0 diye. yoksa bilinmeyen aygıt varsa onau yüklemeyi deneyin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.