Şimdi Ara

P760 L9 Bootloader Kilidini Açma ve Jelly Bean Rootlama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uruh

telefonu bağladığınızda çıkması lazım android 1.0 diye. yoksa bilinmeyen aygıt varsa onau yüklemeyi deneyin

Fastboot moda gectigimde usb aygiti taninmadi diyor ustune basiyorum yazinin bilinmeyen aygit diyor ona dokunamiyorum ama sag tikladigimda da bir sey olmuyor donanim ekleden falan denemeye calistim bir seyler ama olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

telefonu bağladığınızda çıkması lazım android 1.0 diye. yoksa bilinmeyen aygıt varsa onau yüklemeyi deneyin

Fastboot moda gectigimde usb taninmadi hatasi vrriyor ve aygit yoneticisinde androide dair en ufak bir sey yok pcye nsil yukleyebilirim surucuyu

• ben daha fastboot moda gelemedim nasıl yükleyeceğim driverleri.
  • LG L9 modeli sanırım Rom Manager'i (clockworkmod) desteklemiyor. Ne yaptıysam farklı bir rom yükleyemedim çünkü recovery menüsüne giremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

LG L9 modeli sanırım Rom Manager'i (clockworkmod) desteklemiyor. Ne yaptıysam farklı bir rom yükleyemedim çünkü recovery menüsüne giremiyorum.

telefonda bootloader kilidi var önce onu açmanız gerekiyor. daha sonra cwm yükleyebilirsiniz. konuyu okumadınız herhelde.
  • quote:

quote:

LG L9 modeli sanırım Rom Manager'i (clockworkmod) desteklemiyor. Ne yaptıysam farklı bir rom yükleyemedim çünkü recovery menüsüne giremiyorum.

telefonda bootloader kilidi var önce onu açmanız gerekiyor. daha sonra cwm yükleyebilirsiniz. konuyu okumadınız herhelde.

Bootloader açık hocam rom manager "device not supported" diyor ama o yüzden girmiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD34D4651 -- 29 Ekim 2013; 16:12:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Bootloader açık hocam rom manager "device not supported" diyor ama o yüzden girmiyor galiba.

rom manager çalışmıyo olabilir ama cwm çalışıyor kesinlikle touch versiyonu hemde.

• Ya arkadaşlar ben bootloader kilidini kirdim, cwm kuramiyorum.Flashrecovery.bat a tikliyorun bi hareketlilik olmuyor.Waiting device fln yaziyor, fasboot driver yuklemeyi denedim olmadi.Aygıt yoneticisinde android 1.0 yada bilinmeyen aygit yazmiyor. Lutfen yardim edin bi rom kuramadim.Bootloader kilidini boşu boşuna kirmis olamamayim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.