p900'ün p800'e ne üstünlüğü olduğunu bilen var mı?. Araların 150 EUR fiyat farkı. Sizce hangisini almak daha mantıklı??
bu çok saçma bi topic bence. p900 == p800 arasında seçim yapamıyorsan yuhhh. TABİKİ P900. EKRAN YETER 65 K RENK. + birton kullanıp kullanmayacağın meçhul özellik var. PDA işte. Not: Bana sorarsan ona o parayı vereceğine hem daha az para vermiş olursun hemde karizman olur git al NOKİA 6600 . hem her bişi var hemde iyi işte. Tarz meselesi. şayet ben P900 , 6600 le aynı fiyat bile olsa 6600 ü tercih ederim. hangi telefonda kötüde olsa iyi de olsa 2X DİJİTAL ZOOM var...
P900 bence 6600 ü havada karada gecer yani , digital zoom p900 e yuklenen bir programla 1000x bile yaparsn . Ama benim tercihim yinede asus a620 gsm pocket pc ! Hem 2.1mp ccdsensorlu flasl kamera takabiliyon
millet daha adam olmadı kur kamera fx i 7650 ezer 6600 ı millet elma armut kıyasında
ya millet bazı seyleri bilmiyor o nedenle yorum yapıyor biraz arastırma yapılsa bu tur ifadeler kullanılmaz , bu arada pocket pc nin cok teferruatı oldugu icin ondan vazgectim p900 su an en mantıklı secim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme