yeni aldığım p800 ün pili yogun kullanımda sadece 1 gün dayanıyor. sizde durum nasıl
benim p800 ümü aldıgın ilk gün 1 günde bitirdim... az kurcalarsan 2 gün gidiyo... fotografı cok az kullanırsan ve genelde guc tasarrufu modunda durursa 3 gün gider tabi gece kapa telefonu pilin normal güle güle kullan.......
quote:
Orijinalden alıntı: noyancan
benim p800 ümü aldıgın ilk gün 1 günde bitirdim... az kurcalarsan 2 gün gidiyo... fotografı cok az kullanırsan ve genelde guc tasarrufu modunda durursa 3 gün gider tabi gece kapa telefonu pilin normal güle güle kullan.......
gitmiyorrrr
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
gitmiyorrrr
Alıntıları Göster
arkadaş benimki gidiyor seninki gitmiyor neden gitmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: noyancan
arkadaş benimki gidiyor seninki gitmiyor neden gitmiyor
Alıntıları Göster
bende yok ama genelde 1-2 gümn anca gider kullanırsan benimki gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
bende yok ama genelde 1-2 gümn anca gider kullanırsan benimki gibi
Alıntıları Göster
3 gün gidiyor benimki.. Genelde telefon işi icin kullanıyorum,arada birkaç iş yapıyorum
Oyun filan oynarsam o zaman 2 gün dayanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow Fox
3 gün gidiyor benimki.. Genelde telefon işi icin kullanıyorum,arada birkaç iş yapıyorum
Oyun filan oynarsam o zaman 2 gün dayanıyor
Alıntıları Göster
1 gun gidiyor P800 bütüngün yapmadıgım şey kalmıyor , hep elimde oldugu zaman saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: Negative
1 gun gidiyor P800 bütüngün yapmadıgım şey kalmıyor , hep elimde oldugu zaman saygılar
Alıntıları Göster
arkadaşlar sorunlu olabilirsiniz benimki 4 gün gidiyordu,1,5 yıl kullandım.bi azalmasıda yoktu.tel haricinde pek kurcalanmıyodu ama hergün bi saat konuşturuyodu.
quote:
Orijinalden alıntı: tamtamam
arkadaşlar sorunlu olabilirsiniz benimki 4 gün gidiyordu,1,5 yıl kullandım.bi azalmasıda yoktu.tel haricinde pek kurcalanmıyodu ama hergün bi saat konuşturuyodu.
Alıntıları Göster
klurcalamamak ne mumkun 1 gun bilemedin 2 ama tak sarja devam napalım her guzelin bi kusuru vardır bu canavara araba akusu bağlayacak halimiz yok .)
quote:
Orijinalden alıntı: barış
klurcalamamak ne mumkun 1 gun bilemedin 2 ama tak sarja devam napalım her guzelin bi kusuru vardır bu canavara araba akusu bağlayacak halimiz yok .)
Alıntıları Göster
arkadaslar,..
sormak istedigim bir konu var,..
benim P900 var,. ama farketmez,.
bu telefonlarin mevcut pili 1260mAh degerinde,..
acaba 2000mAh veya 2500mAh gucunde pil var mi bu telefonlar icin,..
baska telefonlar icin normalde 500mAh gucunde pil kullanan telefon icin 2000mAh (Nokia - bir hafta gidiyor) uretmisler,..
eger P800 - p900 telefonlar icin bu gucte pil olursa, mukemmel olur,..
Yan sanayii de olabilir,..
bilen, duyan varsa bilgilendirirse seviniriz,..
quote:
Orijinalden alıntı: nashi
arkadaslar,..
sormak istedigim bir konu var,..
benim P900 var,. ama farketmez,.
bu telefonlarin mevcut pili 1260mAh degerinde,..
acaba 2000mAh veya 2500mAh gucunde pil var mi bu telefonlar icin,..
baska telefonlar icin normalde 500mAh gucunde pil kullanan telefon icin 2000mAh (Nokia - bir hafta gidiyor) uretmisler,..
eger P800 - p900 telefonlar icin bu gucte pil olursa, mukemmel olur,..
Yan sanayii de olabilir,..
bilen, duyan varsa bilgilendirirse seviniriz,..
Alıntıları Göster
evet var yan sanayi telefoncular satıyor saçma şekilde,üzerinde 2000 MAh yazıyor ama gerçekte senin bataryandan orjinalden daha düşüktür bundan emin olabilirsin? Sony Ericsson pil üretimine başlayacak yakında, güçlü pillerin.! saygılar
quote:
evet var yan sanayi telefoncular satıyor saçma şekilde,üzerinde 2000 MAh yazıyor ama gerçekte senin bataryandan orjinalden daha düşüktür bundan emin olabilirsin? Sony Ericsson pil üretimine başlayacak yakında, güçlü pillerin.! saygılar
Alıntıları Göster
ya uyuz oluyorum benim 3650nin sarj sorunu war yaaaa...
servise goturmeyede useniyorum acikcasi... 15 dakka sarj olup SARJ OLMUYOR hatasi weriyo.. bu yuzden 1.5 gun anca gidiyo sarjim... allaim yaaa
quote:
Orijinalden alıntı: aDoLF®
ya uyuz oluyorum benim 3650nin sarj sorunu war yaaaa...
servise goturmeyede useniyorum acikcasi... 15 dakka sarj olup SARJ OLMUYOR hatasi weriyo.. bu yuzden 1.5 gun anca gidiyo sarjim... allaim yaaa
Alıntıları Göster
telefondan kaynaklı o yada şarj cihazından? bataryada bişi arama?
15 dk yada belli bi zamandan sonra şarjı kesiyorsa, başkasının larj aleti ile dene, yine aynı sorunu yapıyorsa büyük ihtimal telefondan kaynaklı, servis yolu ... saygılar
quote:
telefondan kaynaklı o yada şarj cihazından? bataryada bişi arama?
15 dk yada belli bi zamandan sonra şarjı kesiyorsa, başkasının larj aleti ile dene, yine aynı sorunu yapıyorsa büyük ihtimal telefondan kaynaklı, servis yolu ... saygılar
Alıntıları Göster
ufff abi servise verince 3 4 gun el koyuyolar... yedek telefonum yok... 3-4 gun tel.siz kalinca hayatımdan bise eksilmish, cıplak gibi hissediyom :)))
quote:
Orijinalden alıntı: aDoLF®
ufff abi servise verince 3 4 gun el koyuyolar... yedek telefonum yok... 3-4 gun tel.siz kalinca hayatımdan bise eksilmish, cıplak gibi hissediyom :)))
Alıntıları Göster
evet o çok kötü işte!! bu arada tel den kaynaklı o sorun nerden baksan 1.5 - 2 hafta kalır serviste?
ona göre kendini al sağlama ?
quote:
evet o çok kötü işte!! bu arada tel den kaynaklı o sorun nerden baksan 1.5 - 2 hafta kalır serviste?
ona göre kendini al sağlama ?
Alıntıları Göster
Bugün şarj ettim.. Ablam kurcaladı 15 dk. kadar..Melodilerini dinledi...Bir saat sonra baktığımda şarj düzeyi %77 idi..Bu normal mi sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısı
Bugün şarj ettim.. Ablam kurcaladı 15 dk. kadar..Melodilerini dinledi...Bir saat sonra baktığımda şarj düzeyi %77 idi..Bu normal mi sizce?
Alıntıları Göster
peki normal olarak kullandigimizda 2 gun gitmesi normal bu super telefona yoksa eksi bi durum mu?(birkac gun icinde abime alcazda)
quote:
Orijinalden alıntı: ClaW
peki normal olarak kullandigimizda 2 gun gitmesi normal bu super telefona yoksa eksi bi durum mu?(birkac gun icinde abime alcazda)
Alıntıları Göster
paketinden çıkan jarş aleti hıslı jarş ediyor. o yüzden fazla gitmiyor. bi t600 jarş aleti kullanırsanız daha çok jarş gider.
quote:
Orijinalden alıntı: kamilkamil
paketinden çıkan jarş aleti hıslı jarş ediyor. o yüzden fazla gitmiyor. bi t600 jarş aleti kullanırsanız daha çok jarş gider.
Alıntıları Göster
benim ilk günler ilk haftalar 1 gün gidiyordu !! ama şu an 3 gün gidiyor..
kullanıma baglı aslında kesin bişi sölenemez, ama ortalama kullanım ile 2 gün gider..
quote:
benim ilk günler ilk haftalar 1 gün gidiyordu !! ama şu an 3 gün gidiyor..
kullanıma baglı aslında kesin bişi sölenemez, ama ortalama kullanım ile 2 gün gider..