Şimdi Ara

p850 incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben pek d600 videosundan fark görmedim ama iyi video karar sizin beyler
  • benim bir kaç sorum olacak; p850 de makro modu varmı? resimleri tam ekran gösteriyormu yoksa yine d600 deki gibi mi? son olarak şarj olayı ne kadar süre gidiyor. şimdiden ilginize teşekkür ederim iyi formlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiOn1905

benim bir kaç sorum olacak; p850 de makro modu varmı? resimleri tam ekran gösteriyormu yoksa yine d600 deki gibi mi? son olarak şarj olayı ne kadar süre gidiyor. şimdiden ilginize teşekkür ederim iyi formlar..

incelediğim kadar macro modu yok... şarj olayı için şu an bir şey diyemiyorum ama önümüzdeki hafta net bir bilgi veririm...
  • Video nun N90 dan iyi olduğu fikrine katılamıyorum,belirtildiği gibi D600 videosundan farkı yok ve iç mekan çekimlerinde akıcılığını kaybedecek gibi izlenim veriyor.Resimler ise gayet güzel,piyasanın en iyisi denebilir.
  • bu p850 videosundan bir frame

p850 incelemesi

bu da N90 videosundan bir frame

p850 incelemesi
  • ARKADASLAR BUGUN BEN W810 ALMAYA GITTIGIMDE TELEFONCU ARKADASIM BANA BU TELEFONU CIKARDI,BASTA SAMSUNG OLDUGU ICIN BI ONYARGIM VARDI BEN S.E VE NOKIA KULLANICISI VE K750I FANATIGI BIRIYIM AMA BU TELEFONUN MENU RAHATLIGI RESIM VE VIDEOSU MESAJ GONDERIRKEN VE ARAMA YAPARKEN KI ANIMASYONLARI VE DAHASI DIGER UFAK AYRINTILAR ILE COK FAZLA ONE CIKIP KAFAMDAKI SAMSUNG A KARSI OLAN ONYARGIYI TAMAMEN ORTADAN KALDIRDI..BEN SAHSEN DIGER S.E CULAR GIBI K790 I BEKLIYORDUM AMA BU TELEFONU KULLANINCA BEKLEMENIN GERCEKTEN ANLAMSIZ OLDUGUNU GORDUM..www.mobile-review.com A GIRIN ORADA K790 IN FOTOGRAFLI INCELEMELERI VAR ORADAN CEKTIGI RESIMLERE BAKIN HEMEN HEMEN AYNI CEKTIGINI GORECEKSINIZ HATTA BUNDA EK OLARAK DAHA IYI COZUNURLUGU OLAN VIDEO OZELLIGI MEVCUT(352*288 pixel) KISACASI K790 ICIN BEKLEYEN ARKADAS VARSA BENCE HIC BEKLEMEDEN RAHATLIKLA BU TELEFONU ALABILIRLER KI K750 VE N90 KULLANMIS BIRI OLARAK BUNU RAHATLIKLA SOYLEYEBILIRIM..TELEVIZYONA BAGLAYARAK CEKTIGINIZ VIDEOLARI VE RESIMLERI IZLEYEBILIR MUZIKLERI DINLEYEBILIRSINIZ..SIYAH DERI OLAN UST KISIM DIGER MODELLERE GORE DAHA AZ YIPRANACAGI VE SOYULMAYACAGI DA BI GERCEK VE COK SIK..MUZIK KALITESI DE GERCEKTEN SASIRTICI AYRICA 3D SES OLAYI VAR GAYET TATMIN EDICI ASAGIDA CEKTIGIM RESIMLERI VERIYORUM ARTIK VARIN SIZ KARAR VERIN..bu arada telefonda macro modu var beyaz dengesi cok iyi ayarlanıyor ..telefonu izmirden 875 ytl/6 taksite aldim basari garantili dir ve hic pisman olmadim n90 a verdigim para gibi bilginize

http://img149.imageshack.us/img149/7830/photo00077mp.jpg
    http://img149.imageshack.us/img149/2030/photo00017tw.jpg
    http://img49.imageshack.us/img49/4224/photo00038wi.jpg
    http://img49.imageshack.us/img49/3081/photo00135jw.jpg

BASKA SORUNUZ VARSA CEVAPLAMAYA HAZIRIM..

• aslına bakarsan senle aynı fikirdeyim
    k790 bekleyenler önyargılardan kurtulup 3.2mp kalitesini bu telefonla yakalayabilirler...
    bunda video ve hoparlör ses üstünlüğü, sonyde kulaklıkta ses üstünlğü war...
    fotoğraflar da gerçekten çok güzel çıkmış
  • ÖYle amaaaaaa
    Xenon flaşı bulamayacaklar, ekran büyüklüğü k790 da biraz daha büyük + tasarım bana göre
    daha şık ve kibar.. Olay sadece 3.2 değil.. Cyber-Shot karizması ve ana menüsü de önemli etken unutmayalım
  • sedefb arkadaş da yukarıda belirtmiş, macro modunun ne olduğunu tam anlayamadığım için yok demiştim... hatamı düzeltiyorum, macro modu varmış...
  • walla bu telefon bence iyi. uçuş modu da var galba. k790 gelene kadar bu 750 ye düşer. acaba sarj süresi nasıl? kaç gün gider?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 21 Nisan 2006; 11:07:14 >
  • yaa beyler ben yine söylüyorum ilk resim hariç diğerleri hiçte 3.2 mp'den umduğum bir kaliteye sahip değil forumdaki arkadaşlar k750 ve w800'le daha kaliteli resimler çekiolar
  • p850 ekran-fotoğraf ve videoda iyi olması lazım
    iyi değil mi yani
  • wallaha ben beğendim
    zaten çıkmada da bakıodum ama elimde de inceledim
    bu resimdekilerden falan çok daha kibar bi telefon
    hem videosu da iyi ve joystick yok

k790 de nefis bi telefon, işte şekli hoşuma gitmediz
    evk olayı, i de daha çok var o işe daha w810 çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

p850 ekran-fotoğraf ve videoda iyi olması lazım
    iyi değil mi yani

yanlış anlamayın ama eğer varya bu telin ekran foto ve videosunu,(ses hariç o göreceli bir kavram) beğenmiyen varsa bu günkü ortamda ona söylenecek birşey yoktur daha.
    tip yok yazılım eski kaba maba ama foto video ekran bugün için müthiş
  • bende cihazı görmedim
    ekran-foto-video olarak iyi olduğu düşüncesinde olduğum için bu soruyu sormuştum
    cevap için sağol dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: turanoğuz

quote:

Orjinalden alıntı: gren

p850 ekran-fotoğraf ve videoda iyi olması lazım
    iyi değil mi yani

yanlış anlamayın ama eğer varya bu telin ekran foto ve videosunu,(ses hariç o göreceli bir kavram) beğenmiyen varsa bu günkü ortamda ona söylenecek birşey yoktur daha.
    tip yok yazılım eski kaba maba ama foto video ekran bugün için müthiş

• Aşagidaki yorumu bir alışveriş sitesinden aldım acaba bu yoruma ne kadar katılıyorsunuz? çünkü bende ciddi bi şekilde almayı düşünüyorum...
    quote:

Evet aldım kullanıyorum, görsel açıdan pek çekici değil ama farklı. Resimlerin çekimi ve bilgisayara aktarımı oldukça başarılı ama en ufak titremelerde görüntü flu çıkıyor, Kamera çekimleri de etkili değil makina sadece duran objelerin çekiminde iyi. Ses kalitesi güzel fakat dışarıya diğer cihazlar kadar güçlü ses vermiyor(çok önemli bir eksik) Çift hoperlör reklamları yapmışlar ;ok ses kalitesi iyi ama bu kaliteyi dışarı vurmadıktan sonra anlamı yok .900 YTL ye nakit aldım. İlk defa samsung almıştım ,yorumları beğenip almıştım, yorumlar beni yanılttı sırf bu yüzden yazıyorum, Şarjı 1 günde bitiyor bilginize(bugün 1.5 gün oldu hakkını yemiyim)

• Bu yoruma göre D600 den tek farkı 3.2 mp olması,sorunlar D600 le aynı.Resim çekerken ufak harekette resmin bozulması ve video kaydının sadece gün ışığında ve duran nesneleri çekerken iyi olması.3D ses ve çift hoparlörün bir işe yaramaması,şarj sorunu vs.Bunlar tipik D600 sorunları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dartannyan

Video nun N90 dan iyi olduğu fikrine katılamıyorum,belirtildiği gibi D600 videosundan farkı yok ve iç mekan çekimlerinde akıcılığını kaybedecek gibi izlenim veriyor.Resimler ise gayet güzel,piyasanın en iyisi denebilir.

Bende katılmıyorum, en azından aynı mekanda bir karşılaştırma olmadıkça katılmam imkansız gibi.Teknode de bilir ,gelsin o da söyler n90nın video kalitesini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: phyrox

Aşagidaki yorumu bir alışveriş sitesinden aldım acaba bu yoruma ne kadar katılıyorsunuz? çünkü bende ciddi bi şekilde almayı düşünüyorum...
    quote:

Evet aldım kullanıyorum, görsel açıdan pek çekici değil ama farklı. Resimlerin çekimi ve bilgisayara aktarımı oldukça başarılı ama en ufak titremelerde görüntü flu çıkıyor, Kamera çekimleri de etkili değil makina sadece duran objelerin çekiminde iyi. Ses kalitesi güzel fakat dışarıya diğer cihazlar kadar güçlü ses vermiyor(çok önemli bir eksik) Çift hoperlör reklamları yapmışlar ;ok ses kalitesi iyi ama bu kaliteyi dışarı vurmadıktan sonra anlamı yok .900 YTL ye nakit aldım. İlk defa samsung almıştım ,yorumları beğenip almıştım, yorumlar beni yanılttı sırf bu yüzden yazıyorum, Şarjı 1 günde bitiyor bilginize(bugün 1.5 gün oldu hakkını yemiyim)

görsel açıdan yapılan yorumlar afaki kalır çünkü benim hoşuma gidiyor ama arkadaşın hoşuna gitmemiş (keşke almasaymış)...

en ufak titremede resimlerin flu çıkması olayına gelince, ilk resimdeki gibi loş ışıklarda ayarlamayı yapmazsan görüntü flu çıkıyor... Onun dışında başıma böyle bir şey gelmedi...

kamera çekimini yukarıda verdim, herkes ölçüp tartabilir (bence şu an piyasada bulunan en iyi kamera çekimi, zaten bunu deneyebilme fırsatım olduğu için aldım...)

dışarıya verdiği ses için yukarıda yaptığım yorumu tekrarlıyorum, (sesin yüksek çıkması ile kaliteli çıkması arasındaki farktan yola çıkarak) evet ses yeterince yüksek değil ama müzik dosyası ne kadar kaliteliyse o kadar güzel ses veriyor. Ayrıca 3D özelliği de cabası...

bence şu an W900 ile birlikte piyasanın en iyi telefonu... W900 seste biraz daha önde (ama bence tipi güzel değil)... Kamera diyosan, P850...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.