Şimdi Ara

p850 incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkl82 -- 22 Nisan 2006; 11:27:21 >
  • Yeni resimler bekliyoruz arkadaşlar..
    Forumun eline düştünüz öyle kolay kurtulamazsınız
  • Ürün bence yeterince kaliteli fakat 3.2mp olmasını gereği olarak piyasda iyi bir giriş yaptığı kaanatinde değilim bu noktada samsung marketing konusunda düşük nok aldı.
  • P850 istediğimiz mp3 de hem titreyip hemde mp3 çalabiliyor mu ?
    Ayrıca E770 de bu durum nasıl ?
  • Foto çekerken D600 gibi ufak bi sarsılmada etkiliyo mu foto kalitesini ??
    Yani hassas bi camerası mı var ?
  • ortam az ışıklıysa her telefonda bu bahsettiğiniz hassaslık oluyor ama aydınlık ortamda lens hızı daha hızlı açılıp kapandığından el titremesi fotoyu bozmuyo...
  • D600 her ortamda hassastı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

ortam az ışıklıysa her telefonda bu bahsettiğiniz hassaslık oluyor ama aydınlık ortamda lens hızı daha hızlı açılıp kapandığından el titremesi fotoyu bozmuyo...

d600'de çok ufak bi titretme yap anında bozuyo fotoyu bi foto çekmek için 3-4 saniye boyunca kımıldamadan durucan
  • çok kötü...
    telefonu bi yere koyup otomatik çekmek lazım bu sefer

oldu diyorum d600e o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 22 Nisan 2006; 19:00:32 >
  • quote:

çok kötü...
    telefonu bi yere koyup otomatik çekmek lazım bu sefer

oldu diyorum d600e o zaman

evet
  • quote:

ortam az ışıklıysa her telefonda bu bahsettiğiniz hassaslık oluyor ama aydınlık ortamda lens hızı daha hızlı açılıp kapandığından el titremesi fotoyu bozmuyo...

evet... diyafram ve enstantane ayarı yapılamayan tüm foto makinelerinde durum bu zaten... üstünde fazla takılmaya gerek yok...
  • ben foto ve video kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum.
  •  p850 incelemesi
  • zil sesi ve titreşim aynı anda olmuyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

zil sesi ve titreşim aynı anda olmuyormuş

buuna inanamıyorum
  • arkadaşlar, şarj için bi ekleme yapayım... çok kurcalarsanız 1 günü zor çıkarırsınız... (çok kurcalamaktan kastım, sabah akşam mp3 dinleyip, zırt pırt foto çekmek...) yok ben işime yaramadığı zaman kullanmam diyosanız 3 günü buluyor, belki dört...
  • merhabaa

ben şimdi üye oldum açık bi şekilde b ilgi vermeniz çok güzel umarım banada yardımcı olabilirsiniz.

sizden detaylı bi şekilde samsung d600 telefonundan bilgisayara resim ve videoları nasıl aktarabileceğimi anlatmanızı istiyorum.
    şimdiden teşekkürler.
  • eee cevap yok mu?
    çatlıcam meraktan.....
  • öncelikle samsung pc studio'yu bilgisayarına kuruyosun, sonra usb kablosunu takıyosun ve pc studioyu çalıştırıyosun.

gerisi çok kolay, programı takip et, o sana ne yapacağını söyler zaten... ama ben bu yönetemi kullanmıyorum :D git bi kart reader al, hem hızlı hem kolay :P
  • arkadaslar merhaba ben persembe gunu p850i aldım ve kucuk bi degerlendirme yapmak istiyorum
    oncelikle kutudan baslayalım:
    gercekten kaliteli ve bu billboardlarda gordugumuz resmle aynı resmi tasıyan bi kutudan cıkıyot alet garntisi pc studio cdsini kaldırdıgımızda kabloların arsından bir guzellik parlıyor.kutu icerigi mukemmel 128 mb micro sd ve adaptoru data kablosu av kablosu muthiş tasarımlı kulaklıklar gercekten guzel.ses iyi yuksek kaliteli mp3te muthiş bi ses var gerci suan ipod 5g ye gore kıyaslanamayacak kadar dusuk bi sesle nirvana dinlesemde bi telefon kulaklıgından bu kadar net ses beklemezdim av kablosu ise televizyona bagladıgımızda tum goruntuyu tv ye aktarıo ve telefon ekranını kapatıo bu sekilde tvde muzik video resim gibi datlar sergilenebilir ve hatta telefonla gorustugunuz kişinin sesini tum evde inletebiliriz simdilik data kablosunu bırakıp asıl işe telefona gelelim
    sekil:
    arkadaslar bu resimlere aldırmayın enaz ipod kadar alımlı bi tasarımı var o deri goruntulu kaplaması retro havası gercekten iyi yanlız eskiden 1110 kullandıgım için bana kalın geldi.bu guzel kaplamanın ortasında coook sık minik bi efran bulunuo bu ekran mp3 dinlerken telefonla aranırken coook işinize yarayacak buraya saat kucuk resim veya not koyabiliyoruz ki benimkinde su an dedem sagolsun yazıo
    kapagı kaldıraldıgınızda byuk tuslar ve eski ilk kapaklı bir telefonlar gibi bi hava esio telefonla armızda soora ekranı actıgımızda 265.000 renk gercekten mukemmelbi şekilde menu kolay rahat ve pratik ve animasyonlar numara tuslarken renkli buyuk yazılar mesaj ve arama sırasında muthiş ve tam ekran animasyonlar kara kapagı cıvıl cıvıl yapıyor kullanlabilirlik kısayollar 10 da 10.sekil bu ozelliklerle birlesince gercekten mukemel bi sentez cercevisinde oturaklı bir sadelikte mukemmel
    gelelim en onemli konu olan kameraya:telefonun ekranını acıp arkasını tus takımına yasladıgımızda bekleme modundan (yine renkli bi animasyonla)kameraya geciyoruz telefonu yatay olarak kullandıgımız için samsung menusu artık eski hale gore telefonun sagında kamera moduna gore tepede kalıyor burada zoom tusu caps tusu ve menu tusu war menuden her turlu ayar efekt yapılabilir video kaydedilebilir bir fotograf cekiyoruz 6630u falan unutun artık rakibimizin sony cybershot t7 falan oldugunu hayal edebilirsinizgercekten etkileyici bir fotograf ama bu bilgisayara aktardıgımızda iyice netlesiyor yanlız tek eksigi el sarsıntıları etkili oluor fdakat video için ozellikle daha cok 6630 da beliren bu problemler ucup gidiyor video basarılı
    mp3 hadisesi basarılı animasyonlu kapagı kapatınca animasyon kucuk ekranda dewam ediyor we cıvıl cıvıl muzik keyfi iyi.yanlız eskiden bitane k500i kullanıodum ondan bile dusuk bir sesi war gercek performans kulaklıklarda gayet guzel sık ve incecik bi kulaklıkları warki ses iyi
    sarj:daha yeni oldugu için telefon tam toparlayabilmiş degil fakat flas bluetooth mp3 gercekten telefonun sarj suresini azaltıyo ve acıkcası bu lkonuda malesef nokia kadar iyi bi sonuc cıkaramıyoruz nokia bu işte gercekten basarılı belki p850 bir ay soora toparlar ama nokia kadar sarj suresinde iyi olamaz
    pc baglantısı:
    hızlı fakat karta kopyalamak daha kolay bunun için ayarlardan modem degil depolama birimi ayarlanmalı micro sd doldurulmalı.program en az telefon kadar kolay.hic anlamasanız bile program size yardımcı olur ve en kısa zamanda 2 _3 dakkada telefon hafızasından bilgisayara kopyalam yapabilirsiniz bu sure resimler icin hafıza kartında biraz daha kısalabilir
    içerik:2 mp3 1 duvar kagıdı 1 tane ilginc video muzik videosu(sonique)ile 3 oyun(forgoten warrior.freekick ve arch angel)ile yulu gelior oyunlar zevkli ama 3d oyun olmaması ozellikle sony ericsson kullanmıs biri olarak insanı kahredior.
    sonuc:3.2 mp kamera tam ekran video ve resim uygulamaları mp3 caları av kablosu retrıo tasarımı hersyiyle bir harika o guzel kapagının altında tum ihtiyacınız var kameranızı ipodunuzu ve hatta office dosyalarınızı acabildiğiniz için pcnizi bile unutabilrsiniz tek sey onyargılarınızı silin alın gorun
    mert kutluk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 20 Mayıs 2006; 16:24:03 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.