Şimdi Ara

p9 lite 2017mi samsung a3 2017mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki telefon arasinda kaldim hangisini almaliyim ? Performans ve kamera acisindan hangisi daha iyi ? Şarj olarak p9 lite mi a3 mü iyi ?

• P9 Lite ama 2017 olan değil. P9 Lite 2017 aslında P8 Lite 2017.

Samsung'da 2350 mAh pil varmış her koşulda 3000 mAh P9 Lite ezer geçer.
  • P9 Lite 2017 almak isteyen arkadaşlar Mediamarkt'a baksınlar 1159 ₺ TR garantili cok iyi fiyat dün 1399 ₺ idi düşünmüşler gold rengi ülkemize gelmemiş hemen alıcaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 10 Mart 2017; 7:58:14 >
  • http://www.gsmarena.com/huawei_p8_lite_2017_gets_another_name__p9_lite_2017-news-23825.php şu başlığı okuyarak bu p9 lite 2017nin hangi ülkelerde hangi adla satıldığını öğrenebilirsiniz bu arada ülkemizde biraz pahalıya mı satılıyor yoksa ben mi yanlış anladım ingilizceyi?
  • Galaxy A3 2017'nin pili az gelebilir değer olarak ancak çok iyi sonuç vermiş Phonearena'nın testlerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 10 Mart 2017; 19:0:59 >
  • P9 lite
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Galaxy A3 2017'nin pili az gelebilir değer olarak ancak çok iyi sonuç vermiş Phonearena'nın testlerinde.

ekrandan dolayı öyle aslında.

samsung ekranı 720p ve 321 ppi
    p9 lite ise 1080p ve 424 ppi

ekran çok pil tüketir. yani samsung'taki aynı ekranı al p9 lite'a tak telefon 4 gün idare eder.
  • P9 lita ve samsungun performansları aynımı peki oyunlarda vs
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Huawei o cihazı aslında honor 8lite olarak cikardi

Ancak dunya ulkelerine 3 farkli model olarak dagitti

Bizim ulkemizde p serisi ilgi gordugu icin p8 lite 2017 ismi ile geldi

Honor un ilgi gordugu ulkelere de honor 8 lite olarak geldi . Zaten tasarim honor 8 cam arka kasa metal cerceve vs.

Siz ismine aldanmayin cihaz canavar arkadaslar bayide inceledim gercekten guzel

Honor 8 lite video

https://youtu.be/lqe0AHXSBnk
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziztopcu

Huawei o cihazı aslında honor 8lite olarak cikardi

Ancak dunya ulkelerine 3 farkli model olarak dagitti

Bizim ulkemizde p serisi ilgi gordugu icin p8 lite 2017 ismi ile geldi

Honor un ilgi gordugu ulkelere de honor 8 lite olarak geldi . Zaten tasarim honor 8 cam arka kasa metal cerceve vs.

Siz ismine aldanmayin cihaz canavar arkadaslar bayide inceledim gercekten guzel

Honor 8 lite video

https://youtu.be/lqe0AHXSBnk

P9 Lite 2017 ismi ve fiyat aldatıcı.

Bu telefonun fiyatı dünya genelinde P9 Lite'dan aşağıdayken Türkiyede ise P9 Lite 2017 adıyla satılıp bir de fiyatını P9 Lite'dan yüksek yaptılar.

Telefonun adı P9 Lite 2017 olunca insan bi önceki P9 Lite'dan daha iyi donanıma sahip olduğu hissine kapılıyor ama durum tam tersi. Donanım performansı olarak geride.

Türkiyede P serisi ilgi gördüyse P8 Lite 2017 olarak çıkarabilirlerdi burada da. Hiç olmazsa insanlar P9 Lite'ın bir üst modeli diye kanıp almazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 11 Mart 2017; 2:45:17 >

Donanim diyorsun da kardesim , bendeki honor 7 ve p9 lite 2017 karsilastirmalarina bakinca cihaz gercekten iyi cikti .

Bugun kameralarinida karsilastirdim oyle aman aman bir fark yok arada

• Cihaz cok iyi olmus fiyata gelince bugun gm 5plus bile bayilerde 1.200 lerde . 1.399 tl verilirmi sizin karariniz ben verirdim. Sonucta 2017 yeni nesil bir cihaz emui 5 ile gayet akiskan ve hizli . Arka taraf cam siyahta cok parmak izi kaliyor ve sinir bozucu beyazi en guzeli .
  • quote:

Donanim diyorsun da kardesim , bendeki honor 7 ve p9 lite 2017 karsilastirmalarina bakinca cihaz gercekten iyi cikti .

Bugun kameralarinida karsilastirdim oyle aman aman bir fark yok arada

Yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım? Ben P9 Lite ve P9 Lite 2017 karşılaştırması yapıyorum siz bana Honor 7 diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 11 Mart 2017; 12:52:44 >

• P9 lite testlerinede baktim vaayyy bee diyecegimiz bir fark yok antutu 53.000 lerde cikiyor .

Gercek kullanimda bunu o kadar fark edemeyiz bile . Huawei orta segment guzel bir cihaz yapmis . Ulkemizdeki vergi sisteminden dolayi fiyat biraz fazla olacak tabiki gm 5 plus bile 1200 tl ye yukseldi o kadar abartilacak buyutulecek bir durum degil.

Cihaz guzel alinir
  • quote:

P9 lite testlerinede baktim vaayyy bee diyecegimiz bir fark yok antutu 53.000 lerde cikiyor .

Gercek kullanimda bunu o kadar fark edemeyiz bile . Huawei orta segment guzel bir cihaz yapmis . Ulkemizdeki vergi sisteminden dolayi fiyat biraz fazla olacak tabiki gm 5 plus bile 1200 tl ye yukseldi o kadar abartilacak buyutulecek bir durum degil.

Cihaz guzel alinir

Gözle görülür bariz bir fark var.

P9 Lite 2017 diğer P9 Lite'a göre uygulamaları daha geç açıyor.
    Honor 7 kirin 935 kullanıyor . P9 lite 2017 kirin 655 olmasi lazimdi
    Gostersene kardesim su farklari bana , nerde gordun nerde inceledin . Bi test vs goster şu bariz farkları
  • Sonuç olarak p9 lite 2017 nin ne farkı var hangisi daha iyi?
  • 2017 2016 dan daha gec uygulama acio diyen arakadas 2017 islemcisi 655 daha ust bi islemci gec acmasi pek mumkun degil islemci disinda tek fark kamera diyafram acikligi 2016 2.0 2017 2.2 bu birqz sacma olmus onun disinda baska fark goremedim bende esime alcam ama karar veremedik 2016 mi 2017 mi
  • Usb okuyormu acaba p9 lite okumuyordu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.