Şimdi Ara

p900 memory stick formatlanmıyor:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    p900 de kullanıdığım 128 mb lik memory stick duo kartımı usb card reader ile okuttuktan sonra flashdoctor isimli bir program ile card reader üzerinden formatladım. kartı daha sonra telefona taktığımda "yazma koruması" hatası verdi ve kart formatlanamadı. telefon kartı formatlayamadığı için de hiçbir dosyayı karta yazamıyorum (tel de çektiğim resimler vs.)
    sorun nedir saatlerdir uğraştım ama bir sonuç elde edemedim. kullanıdığım diğer bir format programı da sony ye ait bir program o da netice vermedi. memory stick de daha yeni sayılır kullanmadım bile doğru düzgün. lütfen yardım edin. çok üzgün bir durumdayım. kartın üzerinde herhangi bir yazma koruma switch vs yok. yazılımsal olarak koruma mı var bunda. neticede ben bu karı card reader ile istediğim gibi kullanabiliyorum.
    herkese sevgiler saygılar...

• flashdoctor mu? sakın bu program flash card için olmasın
    yani flashcard formatı attıysan programsal bir hata olabilir

fdisk yap yine formatla

şaka bi yana gerçekten böyle bir hatadan kaynaklanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 25 Ağustos 2004, 3:21:25 >
  • bu program hemen hemen tüm flash memory leri formatlamaya yarıyor.
    otomatik olarak flash kartın boyutunu falan bulabiliyor. ve format butonunda "format as factory default" yazıyor.
    arkadaşlar lütfen acil yardım...
  • Yazma/koruma switch i vardır memory stick sony kartlarda ..
    Eğer bu aftif ise telefon bir veri yazamaz .. Ama sen böyle birşey yok dedin demekki seninki ya başka marka, yada var ama tam olarak emin değilsin, switch varsa onu bir de ters konumuna getirip öyle dene ..

He bu şekilde olmuyorsa yada soruna hiç çözüm bulamadıysan, card reader formatlarken yazlımsal bir kilit koymuş olabilir, bunu yine açacak olan o koyan makinedir ama .. Programı bilmedigim için yardımcı olamayacagim ama menülerinde baya dolaşman gerekecek, saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.