Şimdi Ara

.......... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ezequiel1

yumurta beyazini nasil ayikliyorsun hocam?

Normal suda kaynattıktan sonra kabuğundan ayırıp sadece beyazını yiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Meyve yeme isini biraz abartmissin gibi geldi bana.

Ya meyve yiyeceğim ya da daha çok yemek. Yağlı olduğumdan hem bol bol su içiyorum hemde meyve yiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

yumurta beyazini nasil ayikliyorsun hocam?

Kaynamış yumurtanın beyazı o tavada değil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ayda 6 kilodan fazla vermiştim ilkbaharda kesinlikle çok etkili bir program ve ben hepsini tam olarak yapamamıştım bile ama sürekli kan ter içinde kaldığı için insan ister istemez kilo veriyor tekrar başlayabilirim şuan salona yazıldım 3 4 ay salona gidip ondan sonra evde devam etmek gibi bir niyetim var.sana tek tavsiyem devam edebildiğin kadar et ben araya ramazan girdiği için bırakmıştım 2.ayda hatta senin gibi konu bile açtım foto koydum ama sonra sildim ramazanda da abur cuburdan ve düzensiz beslenmekten verdiğim kiloları aldım şimdi tekrar vermeye çalışıyorum.birde yediklerine baktımda bir gün için fazla geldi açıkçası 1 tane muz pilav patates yemeği fındık filan :D bunlar kalorili şeyler yani kilo sorunun yoksa problem yaratmaz ama amacın benim gibi kilo vermekse bence yediklerini kısmalı ve biraz daha protein ağırlıklı beslenmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semamca_07 -- 26 Kasım 2013; 17:26:46 >
  • Bu gün günlerden Plyometrics.
  • Takip.

Bende başlamayı düşünüyorum. Videoları indirdim, altyazıları bulamadım henüz. Odam ufak ama yeterli olur diye düşünüyorum.
  • alt yazıya gerek yok adam boş konuşuyo zaten :) hareketleri takip edip yap yeter bi süre sonra ezberliyosun hareketlerin sırasını, adamın konuşmasını bile ezberliyosun :)
    bugün antemanı
    cardio x , akşamda back and biceps , ab ripper x
  • re_death kullanıcısına yanıt
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F33CFF7EF -- 10 Haziran 2022; 10:5:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.