Şimdi Ara

..........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F33CFF7EF -- 10 Haziran 2022; 10:3:5 >

• Bende 4. haftamdayım bu gün nedense bi anda acaip ilerleme kaydettim manyak esneklik ve güç kazandım. İlk hafta ağrıdan yürüyemeyebilirsin 2. 3. hafta motivasyon düşebiliyor ama ne olursa olsun bırakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • After before gelince haberdar edersen sevinirim.
  • takip

• ezequiel1 kullanıcısına yanıt
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F33CFF7EF -- 10 Haziran 2022; 10:3:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Bende 4. haftamdayım bu gün nedense bi anda acaip ilerleme kaydettim manyak esneklik ve güç kazandım. İlk hafta ağrıdan yürüyemeyebilirsin 2. 3. hafta motivasyon düşebiliyor ama ne olursa olsun bırakma

Şahsen ben ilk günden belimde çok garip bir esneklik oldu sanki belim lastik gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F33CFF7EF -- 23 Kasım 2013; 13:10:33 >
  • ter normal plyometrics de ter sular seller gibi akıcak ayaklarını özellikle ön baldır kaslarının alev alıcak :)
    ben p90x in double antremanı yapıyorum 2. ayın 2. haftasındayım cardiox de 45 dk lık calori yakma antremanının son 20 dk sı ıslanmadık yerim kalmıyor
    birde sana öneri antremanları 1-2 yapıp bitirmen ne kadar yorulursan yorul ve sondaki esneme hareketlerini sakın es geçme , ısınma germe ve esneme hareketleri çok önemli gerilen kaslar esneme yapmadığında ödemler oluşabilir kas ağrıları çekersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

ter normal plyometrics de ter sular seller gibi akıcak ayaklarını özellikle ön baldır kaslarının alev alıcak :)
    ben p90x in double antremanı yapıyorum 2. ayın 2. haftasındayım cardiox de 45 dk lık calori yakma antremanının son 20 dk sı ıslanmadık yerim kalmıyor
    birde sana öneri antremanları 1-2 yapıp bitirmen ne kadar yorulursan yorul ve sondaki esneme hareketlerini sakın es geçme , ısınma germe ve esneme hareketleri çok önemli gerilen kaslar esneme yapmadığında ödemler oluşabilir kas ağrıları çekersin

Peki cidden şu anda yararını görüyor musun? :)
  • yavaş yavaş göbek bölgesindeki kaslar belirginlesşmeye başladı göbeğim çok az bir yağlanma vardı her gecen gün biraz daha sıkılaşıyor
    antremana başlamadan 92cm olan bel bölgesi 88cm e düştü
    beslenmeme dikkat etseydim şuan bel bölgem 85cm civarı olurdu gece 2-3 gibi yemek yiyen insanım ben :)
    beslenmeye dikkat edersen yararını görürsün hem kas kütlen gelişir hemde esneklik kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

yavaş yavaş göbek bölgesindeki kaslar belirginlesşmeye başladı göbeğim çok az bir yağlanma vardı her gecen gün biraz daha sıkılaşıyor
    antremana başlamadan 92cm olan bel bölgesi 88cm e düştü
    beslenmeme dikkat etseydim şuan bel bölgem 85cm civarı olurdu gece 2-3 gibi yemek yiyen insanım ben :)
    beslenmeye dikkat edersen yararını görürsün hem kas kütlen gelişir hemde esneklik kazanırsın

Anladım zaten elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum bakalım ne olacak :)
  • quote:

Bende 4. haftamdayım bu gün nedense bi anda acaip ilerleme kaydettim manyak esneklik ve güç kazandım. İlk hafta ağrıdan yürüyemeyebilirsin 2. 3. hafta motivasyon düşebiliyor ama ne olursa olsun bırakma

beslenmeyi nasıl yaptınız supplement kullandınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BouncingBetty

quote:

Beslenme ve uyku düzenim yok malesef. kahvaltıyı 11-2 arası yapabiliyorum. 2 Yumurtadan krep, yulaf ezmesi 2 dilim tam bugday ekmegi. arada muz ceviz falan yemeye calışıyorum. ögleden sonra özel derste oldugumdan aksam yemegine kadar çayla idare ediyorum. Akşam yemeginde de mutlaka yogurt ve salata, tam bugday ekmegi tüketiyorum. Kilom az, kilo vermemek için karbonhidrat alıyorum ama sabah uyanıp öğün sayımı artırırsam daha iyi olur. Şeker, beyaz ekmek, tuz kestim. Sadece gece yatmadan önce (antrenman sonrasına denk geliyor) çikolatalı süt içiyorum. gece uyumak için uyku hapı bile almayı düşünüyorum bir türlü düzene sokamadım :/. kısacası derslerden dolayı pek dikkat edemiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BouncingBetty

quote:

Beslenme ve uyku düzenim yok malesef. kahvaltıyı 11-2 arası yapabiliyorum. 2 Yumurtadan krep, yulaf ezmesi 2 dilim tam bugday ekmegi. arada muz ceviz falan yemeye calışıyorum. ögleden sonra özel derste oldugumdan aksam yemegine kadar çayla idare ediyorum. Akşam yemeginde de mutlaka yogurt ve salata, tam bugday ekmegi tüketiyorum. Kilom az, kilo vermemek için karbonhidrat alıyorum ama sabah uyanıp öğün sayımı artırırsam daha iyi olur. Şeker, beyaz ekmek, tuz kestim. Sadece gece yatmadan önce (antrenman sonrasına denk geliyor) çikolatalı süt içiyorum. gece uyumak için uyku hapı bile almayı düşünüyorum bir türlü düzene sokamadım :/. kısacası derslerden dolayı pek dikkat edemiyorum.

tamam teşekkürler fakat öğlen yemek yemiyorsunuz herhalde

• 11 Gibi kalkmışsam yiyorum ama daha geçse yemiyorum evet

• programdaki günlük yeme tavsiye uyulursa 1. ayın sonunda ilerleme özle görülebiliniyor benim gibi sabaha karşı 5 te yatıp 12 de kalkanların düzensiz beslenenlerin ilerlemesi biraz gecikebiliyor
    ama ben koşuda yaptığımdan bir nebzede olsa eşitleyebiliyorum durumu
    bu arada boyum 1,79
    kilom 74
    bel bölgesi 88
    kilomu sabit tutup bel bölgesini inceltip ortalama 83-85 arası yeterli gibi, yağ oranımı %13-15 arasına düşürmeyi planlıyorum şuanda %19-20 arası birşey normal sağlıklı bir insanın olması gereken yağ oranındayım
    hedeflerinizi belirleyip ona göre çalışmak daha iyi oluyor
  • re_death kullanıcısına yanıt
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F33CFF7EF -- 10 Haziran 2022; 10:4:13 >
  • Mesajim dursun, herseyi en ince ayrintisina kadar yazarssn guzel olabilir. Bu gun sunlari yedim, hareketi yarida biraktim vs.

• Hz. Zeus H kullanıcısına yanıt
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F33CFF7EF -- 10 Haziran 2022; 10:4:57 >
  • Meyve yeme isini biraz abartmissin gibi geldi bana.

• yumurta beyazini nasil ayikliyorsun hocam?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.