Şimdi Ara

P910 Telefon İçin Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim sonyerikcon p910 telefonun kulaklığı yok ve bu telefonun kulaklık girişi standart girişten daha inçe, bu telefon ile sterio müzik dinlemek için güzel bir kulak içi kulaklık tavsiye edebilecek varmı, veya walkman telefonların kulaklıkları buna oluyormu

• dönüştürücü al derim bende bir zamanlar p910 kullanmıştım ve forumda o dönüştürücülerden cok bahsedildi daha sonra istediğin kulaklığı alır ve kullanabilirsin
  • bir dönüştürücü aldım ama stero seslerde işe yaramıyor, yani mono dönüşüm yapıyor ve ses kötü oluyor, sony bu şekilde kulaklıkları bir ara gözüme çarmıştı ama sonra göremedim, uygun bir kulaklık daha iyi değilmi.
  • ben kullandım ama orjinal den aldıgım verimin fazlasını bekleme parana yazık olur..zaten kutusunda cıkan kulaklık fazlasıyla iş görüyor
  • dostum wildworld bende orjinal kulaklığı yok, kutulu almadım o yüzden bi kulaklık arıyorum, olmazsa gidip servisten bitane orjinal kulaklık alacağım artık, kaç lira açaba bu orjinal kulaklıklar.
  • 10 $ civarı
  • hadi yaa o zaman niye boşuna aradım kine gidip bitane alayım 10 dolara ise ucuzmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçen gün ankara ulusta konya sokağa yolum düştü ve epiy bir yolundum, gitmemek lazım buralara, ilginç ilginç bi sürü zımbırtı getiriyolar, bağlantı aparatları, kablolar filan. neyse buradan 5 ytl ye bir çin işi p910 gibi ince girişi olan ipot kulaklığı aldım ve sesini çok beğendim, tabi bas filan yok ama güzel ses veriyor, güçlü ve kullanışlı, deneyince hemen aldım, tavsiye ederim. böylece aparat ile kulaklık kullanmaktan kurtuldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.