Şimdi Ara

p910i mi s700i'mi?(karar anı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw gene elma ile armut ikisi farklı kapsamda telefon ....
    ama zorla seç dersen p910i...
  • Haklisin farkli telefonlar, sonucta is sende bitiyor ne amacli kullanicaksin, resim kalitesi ve kullanilabilirlik istiyorsan s700, yok ben isadamiyim diyorsan p910i
  • Yaaa sen salla P910i'yi bende P900 var bisüre sonra bayık oluyo.Her ne kadar tuş takımı desteği olsada bir yere kadar onuda PPC'yi aldıktan sonra anladım.PPC'den sonra P900 oyuncak gibi geldi şimdi onu satıp yüksek megapix'li bir tel alacam bunun için biraz beklicem bence sende biraz bekle ama acele alman gerekiosa S700 süper bir tercih.Aslında onada bissürü program yükleyemiosun ama yükleyince noluyo??
    Benim P900'da 30'a yakın program var nerdeyse hiçbirini kullanmıyorum sadece OGG programını ama PPC'yi aldıktan sonra onuda kullanmıyorum zira PPC'nin ses kalitesi P900'ü de P910i yi de S700i'yi de ezer

• pardon PPC nedir?
  • Pocket PC...
    İmzamdaki alet yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakka

pardon PPC nedir?

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cj

Pocket PC...
    İmzamdaki alet yani
    iyi de bu pda diye bilinir kardeş kafamızı zorladık ta PPC nedir diye mesaj atmak zorunda kaldık yaw...
  • yani PDA Personal Digital Assistant demek oluyo.Aslında PPC pocketPC ile PDA arasında ufak tefek farklar var mesela PPC'de Winsdows tabanlı işletim sistemi ve multi tasking özelliği varken PDA'lerde bunlar yok varsa da çok sınırlı.
    Hepsinin genel adı PDA ancak, yeni çıkan windows tabanlı modeller ise PPC olarak geçio...
  • tamam bende pocket pc ciyim artık ama alet olarak ilk konuştuğumuz kısa sohbet biçimiyle pda diye bahsetmek uygun düşer sonra konuşma uzar derinleişrse zaten senin pda nın pocket pc olduğu anlaşılacaktır...
  • BEyler sony ericcsson daki klavyeye hiç güvenmeyin kullanılmıo zaten, Eger o paralara çıkacaksan p910 i fln alma git bi PPc al symbian oyuncak gibi kalıo yanında yok nerden biliorum bende imate JAm varda ordan biliorum....
  • aynen katılıorum sana dostum ozy1905.PPC'den sonra Sybian tam otuncak.Bide yeni PPC'lerde artık biliniaer,trilinear gibi üstün grafik destekleri var bu durumda oyunlarda çok gerçekçi oluyor.MEsela bende stuntrun,enigmo vede snails die 3 tane oyun var wallla bilgisayardan farkı var mı bence var ama çok az
  • p910 alma bence! Hem hantal,hem de çiziklere karsi çok dayaniksiz.Alttan hemen siyah çikiyor çizilince.Bi arkadasim aldi.Hem kamerasindan hem de hantalligindan çok rahatsiz oldu!

Ama s700i tam bir karizma makinesi!!!!
  • s700i al yaw arkadaşlar iş adamı değilsen p901i alma faland emişler iş adamları sanki kullanıyolar o telefou biizim kullandığımız özelliklşerin 10 da birini kullanamslar adamlar sadece konuşurlar msj bile çekmeyi bilmez bir çoğu şu iş adamı lafını bırakın artık bende s700i kullanıyorum p900 de kullandım s700i tavsiye ederim p910i büyük ve gereksiz fazlada bir özelliğiyok zaten s700i al bende çok arada kaldım ama s700i gerçekten harika artan parayada bir tanede n gage alırsın
  • s700i tabiki
  • @scorpo_raptor
    şu imzanı değiştirsen diyorum. Allah ın adının forumda ne işi var, altında da S700 yazıyor..., kel alaka

quote:

Orjinalden alıntı: scorpo_raptor

s700i al yaw arkadaşlar iş adamı değilsen p901i alma faland emişler iş adamları sanki kullanıyolar o telefou biizim kullandığımız özelliklşerin 10 da birini kullanamslar adamlar sadece konuşurlar msj bile çekmeyi bilmez bir çoğu şu iş adamı lafını bırakın artık bende s700i kullanıyorum p900 de kullandım s700i tavsiye ederim p910i büyük ve gereksiz fazlada bir özelliğiyok zaten s700i al bende çok arada kaldım ama s700i gerçekten harika artan parayada bir tanede n gage alırsın
  • p910i patrona aldırmıştım. bazen ekran takılıyor diyor bana. bu konuda bilgisi olan var mı?
  • 910 ve s700 kıyaslaması yapılmıs asagıdaki sitede
    bir bakın isterseniz
    http://www.mobiledia.com/phones/compare.php
  • walla kardeş alacaksan p910i al derim s700i de kullandım ama pek fonksiyonu olmadığı için 1 ay dayana bildim tele sonra p910 nu aldım muhteşem bir makina iş adamlarının kullanacağı bir tel diyolarda ne alaka sonuçta çok amaçlı symbian ı sonuna kadar kullanan bir tel ve gündüz çekimlerinde kamerasıda oldukça iyi sonuçlar veriyor.burada bazı arkadaşlar pocket pc nin mp3 kalitesinin p910 dan daha iyi olduğunu vurgulamışlar ama bence yanılmışlar yada kulaklarında bir sorun var.bendede var pocket pc hp5550 modeli ama mp3 kalitesi p910 kadar iyi değil ayrıca ikisi farklı klasmanda cihazlar.7710 a gelince kuzenim aldı ve şimdi benim p910 la takas etmek istiyor bende tabii yanına bile yaklaşmam oyuncak gibi tel 7710 tetrisin az buçuk gelişmiş hali diyebilirim ve tuş takımı olmadığı için kullanımıda bayağı bir zor.son seçenekte sana palm treo 600 yada trep 650 olabilir.treo600 ü kullandım ve çok iyi bir cihaz yapmış palm.sonuç olarak p910i al derim bir de ona 512 yada 1gb memory stick pro duo alacaksın değme keyfine.p800 ve p900 pro duo ları desteklemiyor.pro duo nun düz duo lara avantaji daha hızlı yazma ve okuma hızlarına ulaşabilmesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambam -- 7 Nisan 2005, 15:58:44 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.