Şimdi Ara

P910i ustatlari yardim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir p910i kullanicisiyim. iki sorunum var lutfen yardim edin..

1. normal mesaj atarken 140 karakteri gecmedigim halde, telefon mesaj yollarken normal sms boyutundan buyuk bu nedenle 3 mesajda gonderilecek diyor ve her mesajim da 6 kontorum gidiyor. bunu nasil engelleyebilirim?

2. turkcell den gprs ayarlarimi istettim ve oda yolladi saolsun ancak internete baglanmak icin sayfa yazdigimda ilk once bi kutucuk cikiyor ve nerden baglanayim gibi bir soru soruyor, daha sonra da turkcel gprs i secince bir-iki saniye sonra erisim engellendi diyor, ve ben hic bir zaman internete baglanamiyorum.

simdiden yardimlar icin tesekkurler.

• quote:

Orjinalden alıntı: GMP

yeni bir p910i kullanicisiyim. iki sorunum var lutfen yardim edin..

1. normal mesaj atarken 140 karakteri gecmedigim halde, telefon mesaj yollarken normal sms boyutundan buyuk bu nedenle 3 mesajda gonderilecek diyor ve her mesajim da 6 kontorum gidiyor. bunu nasil engelleyebilirim?

2. turkcell den gprs ayarlarimi istettim ve oda yolladi saolsun ancak internete baglanmak icin sayfa yazdigimda ilk once bi kutucuk cikiyor ve nerden baglanayim gibi bir soru soruyor, daha sonra da turkcel gprs i secince bir-iki saniye sonra erisim engellendi diyor, ve ben hic bir zaman internete baglanamiyorum.

simdiden yardimlar icin tesekkurler.

1. soruna cevap vereyim... ö,ç,ş,ı,ü,ğ gibi Türkçe karakterleri kullanma mesaj yazarken bu nedenle mesaj çok fazla karakter gerektirmiş olujyor

2. soruna ise internet seçeneği çıkmıyor mu ?

• ilk once cevabin icin tesekkur ederim. tmm artik ingilisce karakter kullanirim.
    ikinci olarak da, ben masa ustunden internete tikliyorum..sonra bende gelen ekran sony ericsson un logosunun zipladigi bisi
    ordan yukardan internete basiyorum, sonra cikan ekranda sayfa ac a tikliyorum.
    sonra sayfami seciyorum, sonra bana soruyor nerden baglancan diye bi kutucuk cikiyor, bende ordan turkcell gprs seciyorum
    ama baglanti engellendi diyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GMP

ilk once cevabin icin tesekkur ederim. tmm artik ingilisce karakter kullanirim.
    ikinci olarak da, ben masa ustunden internete tikliyorum..sonra bende gelen ekran sony ericsson un logosunun zipladigi bisi
    ordan yukardan internete basiyorum, sonra cikan ekranda sayfa ac a tikliyorum.
    sonra sayfami seciyorum, sonra bana soruyor nerden baglancan diye bi kutucuk cikiyor, bende ordan turkcell gprs seciyorum
    ama baglanti engellendi diyor..

Bence turkcellden tüm ayarları multimedia dahil tekrar iste ve birkez daha dene mutlaka seçeneklerde çıkması lazım

Birde ayarlardan hangi bağlantı tipinin aktif olduğunu kontrol et

Çok uzun zaman önce kullandığım için ancöak bu kadar yardımcı olabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 8 Kasım 2006; 23:35:53 >

• buarada ingilizce karakter kullanmak hala cozum olmadi.. sorun aynen devam edio.70 taneden sonra ikici mesaja atiyor.
  • hocam bendede aynı sorun var ı,ü,ö,ğ,ü,ç harflerini kullandıgım zaman mesaj 2 yada 3 mesaj ılarak gidiyor
  • türkçe kelimeleri gönderemiyorusunuz çünkü telefonunuzun dili Türkçe değil sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ana konudan devam ediniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.