Şimdi Ara

p990i mi, E61i mi, yoksa N80 mi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben cihazı ilk aldığımda fw düşüktü yani eski sürüm yüklüydü.bir update yaptım.tabi heyecanlı ve sabırsızdım.bir çok oyun ve program yükledim ne bulduysam.ama bu dogru değil sen sakın böyle yapma.ertesi gün cihaz kitlendi.açılıyor ama daha tam açılmadan kendini resetliyodu.tekrar update yaptım ve bu safer daha dikkatli davrandım.

Ses çıkışına gelince diğer servis testleri menüsü var.bu menüye şöyle girebiliyosun;
    cihazın normal konumdayken yani masa üstü konumundayken
    önce 1 kere sağ yön tuşuna ardından yıldıza,sonra 2 kere sol yön tuşunu ve yıldıza,ardından tekrar sağ yön tuşu ve yıldıza basıyosun
    bunları yaparsan servis testleri bölümüne geçiyosun.en altta disk formatlama seçeneği var onu seçiyosun eminmisin diye soruyor evet e tıkladığın zaman cihaz formatlanıyo.C diskine format atıyor.bu formattan sonra sesler baya bi arttı.

Dediğim gibi cihaz zaten güçlü ama bunun yanında ben

SWİSS MGR PRO 1.60 (DOSYA YÖNETİCİSİ) cihaz da açık kalan programları kapatıyor ve disk te yer açıyor.

GDESK 0.15(MASA ÜSTÜ DÜZENLEYİCİSİ) bu gdesk programını herkese öneririm.mükemmel bir program.masa üstünü istediğiniz gibi değiştire biliyosunuz.

LİVE TV(TV PROGRAMI)

OPERA MİNİ VE OPERA BETA(WEB POGRAMLARI)

AGİLE MESANGER(MSN PROGRAMI)

X-PLORE(DOSYA YÖNETİCİSİ)

MYOU TUBE(HENÜZ PEK KULLANAMADIM AMA YOU TUBE DA KULLANILIYOR.)

ADD KEY(ŞİFRELEME PROGRAMI)

MCAFE_VİRİSSCAN(VİRÜS PROGRAMI AMA PEK FAYDASINI GÖREMEDİM)

ve benim bilmediğim daha çok program var.diğer forumu takip edersen daha fazlasını bulabilirsin.ama bana bunlar yetiyor.

Mac adresi dediğin gibi şifreli modemlerde kullanılıyor.aksini duymadım.ben böyle biliyorum daha doğrusu.

Eğer alırsan cihazı bir hafta bi zorluk çekersin ama ondan sonrada keyfini sürersin.Ben hep sonyciyim.T610i den başladım kullanmaya T630,K700,K750,W800,W810İ,W850İ,W900...hepside mükemmel cihazlardı tabi zamanında.ama insan zamanla normalin biraz dışına çıkmak istiyor işte p990i öyle bir cihaz...

Saygılarımla...

• hacım eğer internet üzerine çok düşeceksen kesinlikle e61i.
    geniş ekran,klavye,özel web tarayıcı,mouse imleci,hız,ram ve verimlilik açısından en uygunu o bence.kullanmıda rahat.
    p990 da ram sorunlarının olduğu yazıldı,n80 de de klavye yok ekran daha küçük.
    e61i pahalı dersen e61 i de düşünebilirsin...
  • internet için kullanacaksan windows mobile tavsiye ederim. picsel browser diye bi tarayıcı var. inanılmaz rahat alışınca normal pc gibi geliyor

hp 6815
    qtek s200
    vb.
  • stuka şu anda e61 piyasada pek yok, fiyatı yazan sitelerde e61i ile aralarında 50 ytl fark var bu da stoklarında olmadığından öylesine bir fiyat sanırım. 1 yıl önce carrefour da kampanyadan 500 civarına almış bir çok kimse, şimdi yok. avrupada benzerlerinin yarı fiyatıydı cihazı adam yerine koymamıştım o yüzden birde samsung i600 ün yanında bakasım gelmemişti, şimdi kıymete bindi :) samsung'da aynı ekran ve başarılı 3mp olsa bunları konuşuyor olmazdık şimdi:)

konitek.com sadece internet için kullanmıcam, yoksa palm lifedrive'ı kaçırmazdım. tel özellikleri yeterince pratik olmalı ki aleti kırmayayım, nede olsa ilk standart dışı telim olacak, bu açıdan çok şanslı değilsem p990i zorlayacak kesin ama benzeri problemleri ayar işlerini bilmediğim, daha önce yapmadığım için e61i de de yaşarım zaten gibi geliyor.

extory_kaan aynen öyle fazla bişey yüklemeyi düşünmüyorum, bir iki oyun tema yeter, birde çok dilde sözlük tamamdır. cihaza format atma işinde risk varmı hiç.

• clayd aslında p990i yerine qtek s200 düşünebilirsin. çünkü o da fiyatı düşen bir cihaz ve p990'dan daha küçük ve kompakt. p990 çok kalınmış.

madem gidişatın dokunmatik bir cihaz olan p990 yönünde o zaman pocket pc'lerin geçiş döneminde oldukları gerçeğini göz ardı edebiliriz. çünkü p990 da 64ram/128 rom'a sahip qtek s200'de. ama qtek s200'e windows mobile 6 yüklenebiliyor ve kullanıcıya kalan ram p990'a göre fazla.

kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bence windows mobie'ı ve qtek s200'ü bi göz önüne al bence :)

bu arada qtek s200 ve p990i boyut farkı:

p990i mi, E61i mi, yoksa N80 mi???

• _PainKilleR_ tavsiye için teşekkürler, hele resim çok iyi oldu. s200 seçeneklerim arasındaydı, bu sınıfta bence seçilmesi gereken cihazlardan biri, üstelik şu anda indirimde ve fiyatı e61i'e göre uygun. ekran her ikisindende büyük, bunu inceleyip tel olarak yeterince pratik olmayacağını düşünerek elemiştim, fakat tekrar incelemeye aldım.
  • arkadaşlar e61 i de kamera sorunu varmış bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim..
  • N80 i geçiniz wifi ninin dibinde olursan ancak çekiyo ve kopuyo sürekli.
  • cihaza format atmanın risk i yok.senin isteklerini karşılayacak bi cihaz.

HER ZAMAN HER YERDE P990İ....
  • Bence birde Toshiba g500 e bak aradığın tüm özellikler var bir göz at derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

clayd aslında p990i yerine qtek s200 düşünebilirsin. çünkü o da fiyatı düşen bir cihaz ve p990'dan daha küçük ve kompakt. p990 çok kalınmış.

madem gidişatın dokunmatik bir cihaz olan p990 yönünde o zaman pocket pc'lerin geçiş döneminde oldukları gerçeğini göz ardı edebiliriz. çünkü p990 da 64ram/128 rom'a sahip qtek s200'de. ama qtek s200'e windows mobile 6 yüklenebiliyor ve kullanıcıya kalan ram p990'a göre fazla.

kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bence windows mobie'ı ve qtek s200'ü bi göz önüne al bence :)

bu arada qtek s200 ve p990i boyut farkı:

p990i mi, E61i mi, yoksa N80 mi???

+ S200 DE SES KAYIT ÖZELLİĞİ DE VAR...(AMA KONUŞMAYI MÜKEMMEL KAYDETMİYO , SENİN SESİN ÇOK NET AMA KARŞI TARAFIN SESİ CILIZ KALIYOR AMA İŞ GÖRÜYOR...)
    Ben PDA kullanmayı bilen herkese S200ü öneriyorum şahsen...ama ilk defa kullanacak olanlara da biraz zor ve kullanışsız geliyor bu cihazlar , o da bir gerçek...

• düzgün yazılımlar yüklerseniz p990i, herşeyi olan bir telefon, özellikle wireless lan bağlantısı çok işinize yarayacak.
  • oktay cem kardeşim sende hangiprogramlar var.bende p990i kullanıyorum.aradığım bir iki program var.
    kullandığın programları ve işlevlerini yazabilirmisin.
  • Bana göre Symbian oldukça süratli,kaliteli ve üstün bir sistem.Windows ,ufak cihazlarda fazla profesyonel ve ağır kalıyor.Symbian da çok profesyonel, ancak daha esnek ve daha stabil, bataryayı ve işlemciyi daha iyi kullanıyor.
  • oktaycem msj atmak istedim ama msj almak istemiyor diye bi yazı çıkıyor.bende burdan yazayım.

elindeki msn programlarını ve crac lerini, java programlarını,özellikle rem yetmezliğine yönelik programlar gönderirsen sevinirim.bende da baya program var siwws maneger,gdesk,documan,agile msn(henüz kullanamadım),opera,myoutube....ama hepsini kaldırıp yeniden kurmak istiyorum.birde enteresan dediğin programları.ya bende üstü kapalı ne varsa gönder demişimmkusura bakma.telefonu sil baştan yenilemeyi istiyorum.kendine iyi bak hocam.pm msj atabilirsin istersen.
  • ben bu teli aldım, ama iade ediyorum.

msn de radyo dinlemek zulüm, msj gelince sesi kapatıyor, karşılıklı yazışırken ciddi problem, belki ayarı vardır ben göremedim. radyo dinlerken oyun oynanmıyor ama o kesin, nette 4 sayfadan sonra açmıyor, hem nette gezeyim hem radyo müzik dinliyim yok öyle... sesi hoparlör ve kulaklıktan çok az (kulak içi kulaklık şart bu cihaza, ancak mega bass açıkken ses daha yüksek geliyor sanki), bazen saçmalıyor, zil sesi seçiyorum onu çalmıyor, titreşime alıyorum, titremiyor, yada titreşim kapalıyken titreşimde takılı kalıyor, (bunları nadirde olsa yaptı ve cihazı güncellememe rağmen!), ee birazda yavaş buldum.

sonuç: cihaza aşık oldum, ama aşk bir yere kadar, mantık evliliği yapıcam, belki e61i, belki p1i, bakıcaz artık... yorum yapan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. yorumlara devam edebilirsiniz, sonuçta dönüp dolaşıp bundan tekrar alma ihtimalim yok değil

• internet yaparken radyoyuda internet üzerinden dinle diyecekler olabilir, bu durumda internet performansını etkiler diye düşünüyorum.
  • ARKADAŞALR P 990 İ NİN KAMERASI NASIL? BİLGİSİ OLAN VAR MI
  • Kamera çekim kalitesi çoğu cihazdan daha iyi diyebilirim , 2 MP olmasına rağmen birçok yüksek Megapixel kameralı cihazdan daha üstün bence.
  • dokunmatik ekran uiq3 ile okadar rahatki diğer symbianli telleri kullanmk bile isteyemeceksin bence p990i
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.