Şimdi Ara

P990i mi E65 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • p990i modelini öneririm ama e65'e daha çok program vs yüklersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

p990i modelini öneririm ama e65'e daha çok program vs yüklersin

P990i'yi önermendeki sebepleri yazar mısın?
    Ne kadar sorunlu bir telefon olduğundan haberin yok galiba Alanların belki % 80'i pişman. Geri kalan % 20'lik dilim ise pişmanlığını belli etmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Kg21Kco..

quote:

Ne kadar sorunlu bir telefon olduğundan haberin yok galiba Alanların belki % 80'i pişman. Geri kalan % 20'lik dilim ise pişmanlığını belli etmiyor

arayüzü-kamerası-ekranı-wifi ile internete girmek çok zevkli oluyor

• quote:

quote:

quote:

Arayüz ve işletim sistemi altyapısı olarak E65 raha üstündür. (Symbian OSv9.2)
    P990i'nin ekran kalitesi rezalet. (Büyük, ama kalitesiz)
    Kameresı da bence vasat altı (zaten P990i&E65 tarzı telefon düşünen adam kameraya önem vermiyordur)
    Wi-Fi (802 11b/g) özelliği E65'te de var.
    E65 işlemci hızı, pil ve stabilite gibi konularda P990i'den daha üstün bir telefondur

Böylelikle P990i'nin hiçbir üstünlüğü kalmamış bulunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Kg21Kco.. -- 19 Ağustos 2007; 20:50:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: e_cool

Bence ne amaçla kullanacağına bağlı,,
    Şahsi önerim asus p525 olur ama biraz maddi olarak seni zorlamayacaksa ve de klavye olması şart değil diyorsan p535 al derim,gayet güzel ve her türlü ihtyacını giderecek bi alettir..
    HP 6815 boyut olarak çok iyi olmasına karşın dışa verdiği ses çok kısık.
    SE p990i ise (şahsen kullanmış biri olarak) güzel bir cihaz ancak denildiği gibi bazen donmalar meydana gelebiliyor..
    Ama firmware update ile sorunlar minimum seviyeye iniyor..

p535 için bukadar fark vermeye değermi sizce? aslında p525 çok beğendiğim bir cihaz ama dediğim gibi çok problem yaşamak istemiyorum. siz hangi cihazı kullanıyorsunuz? tavsiye edermisiniz? ben telefon ağırlıklı bir cihaz kullanmak istiyorum. word excell benim için çok önemli değil. ama maile gelen attachment leri de sorunsuz açabilmek isterim. kulanmadım ama pda lar telefondan çok bilgisayara yakın cihazlarmış gibi geliyor. güçlü bir çağrı yönetimi pda lar içinde geçerlimi? ilginize ve yardımlarınıza çok teşekkürler. son olarak p525 de joystick var mı? zira ortada eski ibm notebook lardakine benzer bir joystick var gibi duruyor. varsa nasıl kullanılıyor? birde toshiba yeni bir cihaz çıkarmış bilen veya kullanan var mıdır?

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPUFETTFjRVYrZFROdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=

• p990i kullandım, pek çok kullanan gördüm,
    ama ne yazık ki memnun olan görmedim, p910 dan sonra p990 tam bir facia

e65
    o telefon 5-6 kez elime geçti, uygulama kurdum vb..
    çok şık, karizma,
    benim elime aldıklarımda kullanılmış olmalarına rağmez bir hasar izleri yoktu ama forumlardada küçümsenemiyecek şikayetler var,
    ama çok karizma ufak şirin telefon

p535 de tuş takımı yok, tel olarak kullanmak çok zorlar,
    boyut büyük,

onun yerine n80 bile işini fazlasıyla görür,

sonuç :
    p990 almada ne yaparsan yap :)

quote:

Orjinalden alıntı: cell

quote:

Şahsi önerim asus p525 olur ama biraz maddi olarak seni zorlamayacaksa ve de klavye olması şart değil diyorsan p535 al derim,gayet güzel ve her türlü ihtyacını giderecek bi alettir..
    SE p990i ise (şahsen kullanmış biri olarak) güzel bir cihaz ancak denildiği gibi bazen donmalar meydana gelebiliyor..

p535 için bukadar fark vermeye değermi sizce? aslında p525 çok beğendiğim bir cihaz ama dediğim gibi çok problem yaşamak istemiyorum. siz hangi cihazı kullanıyorsunuz? tavsiye edermisiniz? ben telefon ağırlıklı bir cihaz kullanmak istiyorum. word excell benim için çok önemli değil. ama maile gelen attachment leri de sorunsuz açabilmek isterim. kulanmadım ama pda lar telefondan çok bilgisayara yakın cihazlarmış gibi geliyor. güçlü bir çağrı yönetimi pda lar içinde geçerlimi? ilginize ve yardımlarınıza çok teşekkürler. son olarak p525 de joystick var mı? zira ortada eski ibm notebook lardakine benzer bir joystick var gibi duruyor. varsa nasıl kullanılıyor? birde toshiba yeni bir cihaz çıkarmış bilen veya kullanan var mıdır?

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPUFETTFjRVYrZFROdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=

• Görüldüğü üzere P990i'yi kimse önermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Kg21Kco.. -- 19 Ağustos 2007; 20:52:19 >
  • p990 okadar kötümü? forumdakiler aslında okadar da kötülememişler. sizin bu söylediklerinizden sonra birkez daha düşünmeye karar verdim. ama e65 deki fiziksel deformasyon birçok kişiyi rahatsız etmiş hatta servisler bile bu konunun kronikleştiğini söylüyormuş. ne yapmalı acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: YBA

p990i kullandım, pek çok kullanan gördüm,
    ama ne yazık ki memnun olan görmedim, p910 dan sonra p990 tam bir facia

e65
    o telefon 5-6 kez elime geçti, uygulama kurdum vb..
    çok şık, karizma,
    benim elime aldıklarımda kullanılmış olmalarına rağmez bir hasar izleri yoktu ama forumlardada küçümsenemiyecek şikayetler var,
    ama çok karizma ufak şirin telefon

p535 de tuş takımı yok, tel olarak kullanmak çok zorlar,
    boyut büyük,

onun yerine n80 bile işini fazlasıyla görür,

sonuç :
    p990 almada ne yaparsan yap :)

quote:

Orjinalden alıntı: cell

quote:

• @cell, başka modellere yönel o zaman. Asus P525 var, P535 var, Nokia E61i var, N93i var, N95 var... Bunlar da İnternet ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak telefonlar. Skype kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Kg21Kco.. -- 19 Ağustos 2007; 21:20:04 >
  • e65in bazı cihazlarında tus takimi isiklarinin sonmesi ve kısayolların(ozel atanan) bir sure sonra resetlendigi soyleniyor.ama bunun yani sira cok karizma(is telefonları sınıfına gore) bir telefon.

senin icin en cazip model e61i olacaktır(p990ı aratmaz,bazı yonlerden fazla bile gelir)

p990 ın kamerası bana gore igrenc,hemde otofocus'u var.ben k790 kullanıyorum ama wifi eksikligi yuzunden kamerası beni artık tatmin etmiyor.(canon povershot G5 kullanıyordum,abim yurtdisinda okurken cikinca G7 alacak bana)

benim tercihim is telefonlarindan yana.bu arada p990'ın q klavyesi hos gorunuyor.

e65 in wifi'siyle kıyaslanamaz,toz yutar
  • p990i bence
  • @cell

cep telefonları için uygulama geliştirdik,
    e buna mukabil bu uygulamayısayısız telefona kurup test ettik,

bizim burada p990 çıktığında salgın gbii pek çok kişi aldı,
    şuan 1 kişide bile yok,
    ben kullanmaktan vazgeçen birisinin kini aldım 1 hafta bile dayanmadım,
    ki ben p910 hayranıyım, uzun süre o telefonu kullandım,
    p990 menü yapısı, yavaşlığı, aptal soruları, saçma gereksiz üretim hatası bir telefon, bunuse de biliyor ki fuarda tanıttıktan 1 sene sonra piyasaya sürdü,

e65,
    elime 5 ten fazla geçti,
    hepsi kullanılmıştı ve ben hiçbirinde e65 le ilgili şikayetleri bilmeme rağmen dikkatlice bakmama rağmen hiçbir kusur bulamadım,
    e65 i eline aldığında işte budur diyorsun,
    kalite, görünüm müthiş,
    üstelik hafifliği unutma,
    yanında takoz taşımıyorsun
    hele yaz günü p990 tam bir takoz kalır

ha e65 ten çok şikayet var
    o konuyu bende anlamadım,
    elime geçenlerinhepsi gayet şık kibar ve kaliteli duruyordu

pda lardan tuştakımı olmayanları alma,
    araba falan sürerken işkence oluyor,
    birde büyük telefon gerçekten dert
    bende heves edip alıyorum sonra çantaya atılan makyaj malzemesi gibi oluyor,
    bugün yanıma almıyım,
    yok çantamda kalsın,
    anma ağır falan diyorsun

sana n80 ide öneririm
    biraz kalın
    ama ekran kalite ve çözünürlüğü harika,
    gözlerin sağlam ise çok yüksek çözünürlüklü ekranı var
    nette çok rahat

birazdaha para varsa n95 i bile derim,
    pda lardan daha ufak ve hafif

ve inanırmısın bu saydıklarım içinde en kalası p990
    ve hiç bir avantajı yok
    sakın onu alma

gerisi zevk meselesi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arayüz ve işletim sistemi altyapısı olarak E65 raha üstündür. (Symbian OSv9.2)
    P990i'nin ekran kalitesi rezalet. (Büyük, ama kalitesiz)
    Kameresı da bence vasat altı (zaten P990i&E65 tarzı telefon düşünen adam kameraya önem vermiyordur)
    Wi-Fi (802 11b/g) özelliği E65'te de var.
    E65 işlemci hızı, pil ve stabilite gibi konularda P990i'den daha üstün bir telefondur

Böylelikle P990i'nin hiçbir üstünlüğü kalmamış bulunuyor

ben arayüzü derken kullanım zevkliliğini kastetmiştim.bu arada kamerası e65'ten daha iyi

• e65,
    n80

hiç eline geçip kullandınmı

kullanıp hala p990 diyorsan,
    fazla duygusal düşündüğünü düşünürüm,

bende se hayranıydım,
    p800
    p910 i
    aldım kullandım
    fanatiği oldum

ama p990 bu serinin katili olmuştur,
    p990 bir utanç abidesidir

quote:

Orjinalden alıntı: pariss

p990i bence
  • öncelikle bukadar ayrıntılı açıklamaların için çok teşekkür ederim.
    başlarda p990 düşünmeme rağmen açıklamaların doğrultusunda e65 veya p525 arasında kaldığımı söyleyebilirim. dediğine katılıyorum klavye benim içinde önemli. o yüzden hp 6815 i eledim. n95 için ise maddi sebeplerden dolayı düşünmedim. okadar parayı bağlamak benim için gereksiz.

yanlız pda ların çok hassas olduğunu duydum. o yüzden p525 den de tereddütlüyüm. malum gerektiğinde cepte de taşımam gerekecek.
    sizin bu konudaki düşünceniz nedir?

n80 ise kalınlık ve şarj süresinden dolayı pek dikkatimi çekmedi.

e65 e gelince;
    çok güzel ve taşınabilir bir telefon. ihtiyaçlarımı karşılayacağından şüphe yok ancak soyulma, tuş takımı ve yazılım problemleri bihayli beni düşündürüyor.
    bu konuda biraz daha araştırma yapacağım

e61i ise taşıma ve fiyatı dolayısıyle en son planda.

sonuç p525 veya e65

bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.

vakit ayıran ve ilgilenen herkese çok teşekkürler.

quote:

@cell

cep telefonları için uygulama geliştirdik,
    e buna mukabil bu uygulamayısayısız telefona kurup test ettik,

bizim burada p990 çıktığında salgın gbii pek çok kişi aldı,
    şuan 1 kişide bile yok,
    ben kullanmaktan vazgeçen birisinin kini aldım 1 hafta bile dayanmadım,
    ki ben p910 hayranıyım, uzun süre o telefonu kullandım,
    p990 menü yapısı, yavaşlığı, aptal soruları, saçma gereksiz üretim hatası bir telefon, bunuse de biliyor ki fuarda tanıttıktan 1 sene sonra piyasaya sürdü,

e65,
    elime 5 ten fazla geçti,
    hepsi kullanılmıştı ve ben hiçbirinde e65 le ilgili şikayetleri bilmeme rağmen dikkatlice bakmama rağmen hiçbir kusur bulamadım,
    e65 i eline aldığında işte budur diyorsun,
    kalite, görünüm müthiş,
    üstelik hafifliği unutma,
    yanında takoz taşımıyorsun
    hele yaz günü p990 tam bir takoz kalır

ha e65 ten çok şikayet var
    o konuyu bende anlamadım,
    elime geçenlerinhepsi gayet şık kibar ve kaliteli duruyordu

pda lardan tuştakımı olmayanları alma,
    araba falan sürerken işkence oluyor,
    birde büyük telefon gerçekten dert
    bende heves edip alıyorum sonra çantaya atılan makyaj malzemesi gibi oluyor,
    bugün yanıma almıyım,
    yok çantamda kalsın,
    anma ağır falan diyorsun

sana n80 ide öneririm
    biraz kalın
    ama ekran kalite ve çözünürlüğü harika,
    gözlerin sağlam ise çok yüksek çözünürlüklü ekranı var
    nette çok rahat

birazdaha para varsa n95 i bile derim,
    pda lardan daha ufak ve hafif

ve inanırmısın bu saydıklarım içinde en kalası p990
    ve hiç bir avantajı yok
    sakın onu alma

gerisi zevk meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell -- 19 Ağustos 2007; 23:15:47 >

• yokmu pda lar hakkında yorumu olan?
    n80 ve e65 için ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

e65,
    n80

hiç eline geçip kullandınmı

kullanıp hala p990 diyorsan,
    fazla duygusal düşündüğünü düşünürüm,

bende se hayranıydım,
    p800
    p910 i
    aldım kullandım
    fanatiği oldum

ama p990 bu serinin katili olmuştur,
    p990 bir utanç abidesidir

quote:

Orjinalden alıntı: pariss

p990i bence

muhahaha p990i serinin en iyi telefonudur sen kullanmamışsın anlaşılan hatta p1i den daha iyi karizması yeter ki her yönüyle de nokianın o can sıkıcı e serisine fark atar.

• P990i
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.