Bu adreste Psiloc un bi kumanda programı war ama hiç denemedim.
quote:
Orjinalden alıntı: **green-eyes**
maalesef kullanamazsın. hali hazırda uıq 3 için kumanda yok. ama yakın zamanda çok değişik programlar çıkacaktır.
Ayrıca Best Message Store programını denedim. Benim mesajları görünce Hata raporu verip kapanıyor... :D
quote:
Orjinalden alıntı: **green-eyes**
quote:
Orjinalden alıntı: hc_tr
Arkadaşlar Mesajlarımı Bilgisayarıma Yazı formatında, yani metin belgesi olarak kaydetmek istiyorum. Bilgisayarım önemli değil, yeterki mesajları hafıza kartına filan kaydedeyim yazı formatında. Mesajlar Gelenler 2000 i geçti yolladıklarım 3000 filan. :) Ama saklamam gereken mesajlar yani Önemli
Bu istediğimi yapabileceğim bi program filan var mı ?
var ama unsigned. bunu yapabiliyorsan best message store programı ar. bende var. signed yapacaksan yolluyayım.
quote:
Orjinalden alıntı: 1860_h
quote:
Orjinalden alıntı: k_t_destek
quote:
Arkadaşlar ,
Bu Walkman_pack_3_FIXED programı nasıl yükleniyor , bilenler bi zahmet anlatabilir mi?
önce gdesk yükle http://gdesk.wetpaint.com/page/GDesk+versions .utz iler biten temayı yükle sonra gdesk i çalıştır Load design ve ya dizayn yükleden walkman 3.gdd adlı dosyayı seç, çalıştır -----------
aşağıdaki işlemler risklidir uygulamadan önce yedek almanı öneririm
dosyalara değiştirebilme izni vermelisin dost adlı uiq3 sever arakadaşımız daha önce anlatmış şu şekilde
Bu yöntem sayesinde telefonun içindeki dosyalarda değişiklik yapma devri başlamıştır. Çok kısa zaman içerisinde büyük gelişmeler olacak telefonlarımızda sıkı durun İndireceğiniz Dosyanın içinde Beni Oku dosyasında anlatım mevcut. Selametle dostlar.
Gerekli Malzemeler: 1-SE pc suite 2-apptrk.sis 3-python-2.5.1 4-win32-py2.5 5-pyserial-2.2.win32 6-1.py
----ADIM 2----
1.py dosyasını c:\'nin içine kopyalayın.
----ADIM 3----
-python-2.5.1 -win32-py2.5 -pyserial-2.2.win32
bunların hepsini kurun bilgisayarınıza.
----ADIM 4----
Telefonunuzu Pcsuite açıkken telefon moduyla bağlayın (usb ile) Driverlerı yüklenmiş olması lazım. İlk defa bağlıyorsunuz pcsuite yükler zaten. Sonra Denetim masasından Aygıt yöneticisini açın. Bağlantı noktaları (COM ve LPT) altında telefonunuzun Com Portlarını göreceksiniz. Sony Ericsson P990 Application Port (COM5) Sony Ericsson PC-Connect Port (COM6)
Eğer portlarda sırasıyla COM5 ve COM6 kullanılıyorsa herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok. Eğer COM6 ve COM7 yazıyorsa portlarda 1.py dosyasını metin editörüyle açın ve ctrl+F ile "ser = serial.Serial(4) # I have COM5" yerini bulun. 4ü 5 ve 5 yazan kısmı 6 yapın. kaydedin.
----ADIM 5----
apptrk.sis dosyasını telefonunuza kurun. Telefondan programı çalıştırın.(Telefon Bilgisayara Bağlıyken) Connected yazısını gördüyseniz problem yok. Eğer görmediyseniz telefonda programın ayarlarından portu 1 yapın.
----ADIM 6----
windows tuşu+r kombinasyonunu kullanarak çalıştır'ı açın. cmd yazın enterlayın. C'ye çıkın. (üst klasöre çıkma komutu "cd.." dır.) 1.py yazın enterlayın. close ,>End+Exit yazısı çıkıncaya kadar bekleyin. Yazı çıkınca her şey tamamdır.....
(VEYA HİÇ UĞRAŞMAYIN DİREK ÇİFT TIKLAYIN 1.py dosyasını =)
----ADIM 7----
Deneyelim. x-plore veya swissmanager ile c veya d'deki gizli klasörlere girmeye çalışın. Örneğin: Private, Logs vs...
NOT: BU YÖNTEM SADECE TELEFON BİLGİSAYARA BAĞLI İKEN ÇALIŞIR. AYNI KLASÖRLERE DAHA SONRA TEKRAR ULAŞMAK İÇİN AYNI İŞLEMİ UYGULAYIN. (TA BU KLASÖRLERDE DEĞİŞİKLİK YAPMAK KİŞİNİN KENDİ SORUMLULUĞUNDADIR. FAZLA OYNAMAYIN TEL ÇÖKER =) ÇOK KISA ZAMANDA TELEFONUMUZDA ÇOK BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER YAPILABİLECEK. BEKLEYELİM VE GÖRELİM.
Hayırlı Uğurlu Olsun
Hazırlayan Bir -dost-
sonra
walkman player skin içinde ki dosyaları C:/private/102030CD/default/ içine kopyala x-plore dosya yönetici ile gönder
Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/images_wal.png --> C:/private/102030CD/default/ Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/playview_fc.xml --> C:/private/102030CD/default/ Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/playview_fc.xml --> C:/private/102030CD/default/ Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/playview_fc.xml --> C:/private/102030CD/default/
butons klasöründeki dosyaları --> C:/private/102030CD/default/ içine gönder
kapanış açılış sesleri ve resimleri için
açılış - kapanış Walkman startup shutdown içindewki dosyaları telefonundakilerin yerine gönder ( kopyalamalarda değiştirilsin mi diye sorarasa ewet de )
önce gdesk yükle http://gdesk.wetpaint.com/page/GDesk+versions .utz iler biten temayı yükle sonra gdesk i çalıştır Load design ve ya dizayn yükleden walkman 3.gdd adlı dosyayı seç, çalıştır -----------
aşağıdaki işlemler risklidir uygulamadan önce yedek almanı öneririm
dosyalara değiştirebilme izni vermelisin dost adlı uiq3 sever arakadaşımız daha önce anlatmış şu şekilde
Bu yöntem sayesinde telefonun içindeki dosyalarda değişiklik yapma devri başlamıştır. Çok kısa zaman içerisinde büyük gelişmeler olacak telefonlarımızda sıkı durun İndireceğiniz Dosyanın içinde Beni Oku dosyasında anlatım mevcut. Selametle dostlar.
Gerekli Malzemeler: 1-SE pc suite 2-apptrk.sis 3-python-2.5.1 4-win32-py2.5 5-pyserial-2.2.win32 6-1.py
----ADIM 2----
1.py dosyasını c:\'nin içine kopyalayın.
----ADIM 3----
-python-2.5.1 -win32-py2.5 -pyserial-2.2.win32
bunların hepsini kurun bilgisayarınıza.
----ADIM 4----
Telefonunuzu Pcsuite açıkken telefon moduyla bağlayın (usb ile) Driverlerı yüklenmiş olması lazım. İlk defa bağlıyorsunuz pcsuite yükler zaten. Sonra Denetim masasından Aygıt yöneticisini açın. Bağlantı noktaları (COM ve LPT) altında telefonunuzun Com Portlarını göreceksiniz. Sony Ericsson P990 Application Port (COM5) Sony Ericsson PC-Connect Port (COM6)
Eğer portlarda sırasıyla COM5 ve COM6 kullanılıyorsa herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok. Eğer COM6 ve COM7 yazıyorsa portlarda 1.py dosyasını metin editörüyle açın ve ctrl+F ile "ser = serial.Serial(4) # I have COM5" yerini bulun. 4ü 5 ve 5 yazan kısmı 6 yapın. kaydedin.
----ADIM 5----
apptrk.sis dosyasını telefonunuza kurun. Telefondan programı çalıştırın.(Telefon Bilgisayara Bağlıyken) Connected yazısını gördüyseniz problem yok. Eğer görmediyseniz telefonda programın ayarlarından portu 1 yapın.
----ADIM 6----
windows tuşu+r kombinasyonunu kullanarak çalıştır'ı açın. cmd yazın enterlayın. C'ye çıkın. (üst klasöre çıkma komutu "cd.." dır.) 1.py yazın enterlayın. close ,>End+Exit yazısı çıkıncaya kadar bekleyin. Yazı çıkınca her şey tamamdır.....
(VEYA HİÇ UĞRAŞMAYIN DİREK ÇİFT TIKLAYIN 1.py dosyasını =)
----ADIM 7----
Deneyelim. x-plore veya swissmanager ile c veya d'deki gizli klasörlere girmeye çalışın. Örneğin: Private, Logs vs...
NOT: BU YÖNTEM SADECE TELEFON BİLGİSAYARA BAĞLI İKEN ÇALIŞIR. AYNI KLASÖRLERE DAHA SONRA TEKRAR ULAŞMAK İÇİN AYNI İŞLEMİ UYGULAYIN. (TA BU KLASÖRLERDE DEĞİŞİKLİK YAPMAK KİŞİNİN KENDİ SORUMLULUĞUNDADIR. FAZLA OYNAMAYIN TEL ÇÖKER =) ÇOK KISA ZAMANDA TELEFONUMUZDA ÇOK BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER YAPILABİLECEK. BEKLEYELİM VE GÖRELİM.
Hayırlı Uğurlu Olsun
Hazırlayan Bir -dost-
sonra
walkman player skin içinde ki dosyaları C:/private/102030CD/default/ içine kopyala x-plore dosya yönetici ile gönder
Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/images_wal.png --> C:/private/102030CD/default/ Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/playview_fc.xml --> C:/private/102030CD/default/ Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/playview_fc.xml --> C:/private/102030CD/default/ Walkman Player SKIN/private/102030CD/default/playview_fc.xml --> C:/private/102030CD/default/
butons klasöründeki dosyaları --> C:/private/102030CD/default/ içine gönder
kapanış açılış sesleri ve resimleri için
açılış - kapanış Walkman startup shutdown içindewki dosyaları telefonundakilerin yerine gönder ( kopyalamalarda değiştirilsin mi diye sorarasa ewet de )
menü iconları için Icons/apps/ klasörü içindekileri c:/Resource/apps/ ile değiştir
ve telefonunu yeniden başlat skinleme bitmiştir
ben private klasörünü açmayı başaramadım nasıl yapacağım?
Herkeze selamlar.
Dün akşam İzmir'den 200 YTL ödeyerek ikinci el bir P990i aldım.
Cihazın yandaki internet tuşu düşmüş ve 64 mb hafıza kartı var.
Geri kalan kısmı sıfır ayarında tek bir çizik dahi yok, üstelik daha 1,5 yıl garatiside devam ediyor.
Aldığım kişi ilk sahibi ve tanıyorum, faturası , kutusu ve tüm parçalarını verdi.
Bu fiyat olmasaydı P1 için para biriktiriyordum ama bu nasip oldu.
Bu cihazı tercih etmemde, bu forumun etkisi çok fazla, emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
Aslında daha çok yazacaktım ama önümde yaklaşık 100 sayfalık bir maraton var.
Hadi bana kolay gelsin.
Arkadaşlar P990i alacağım telefonun özelliklerini test için test modu vardı, kamerayı, bluetoothu, ekranı, sesi falan kontrol etmek için bunun için telefona *#0000# gibi bir kod vardı, bilen var mı acaba? Yardım
(Jog Dial Yukarı/ Tuş * / Jog Dial Aşağı / Jog Dial Aşağı / Tuş * /Jog Dial Aşağı/ Tuş *)
Yardımınız için teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: Teknode
(Jog Dial Yukarı/ Tuş * / Jog Dial Aşağı / Jog Dial Aşağı / Tuş * /Jog Dial Aşağı/ Tuş *)
Önemli değil
Selam arkadaşlar ,
Kamera ile ilgili bir şey soracağım.
Foto çekerken "clipart"ları (gözlük , peruk vs.) nasıl etkin hale getiriyoruz? Çerçeveleri buldum ama onu bulamadım.
Bu arada hâlâ fırsat bulup versiyon güncellemesi yapamadım. Şu ses olayını çözersem ve Iphone teması yüklersem telefon tam süper olacak.
quote:
Selam arkadaşlar ,
Foto çekerken "clipart"ları (gözlük , peruk vs.) nasıl etkin hale getiriyoruz? Çerçeveleri buldum ama onu bulamadım.
Bu arada hâlâ fırsat bulup versiyon güncellemesi yapamadım. Şu ses olayını çözersem ve Iphone teması yüklersem telefon tam süper olacak.
Anamenü>Multiedya>Resimgalerisi
clipart eklemek istediğin resmi aç >resim galerisi menüsünden resim düzenleyi seç resim düzenleyici menüsündende Ekle ye tıkla clipart lar orda
arkadaşlar telefonu ilk aldığında kilit kodunu bilmiyordum.
format attım hatta güncelledim telefonu, normalde kilit kodunun 0000 olması gerektiği yazıyor her yerde ama giriyorum yanlış telefon kilit kodu yazıyor yakın değerlerde denedim ama bi türlü olmuyor
bu sorunu nasıl çözebilirim ?? format atınca kilit kodu sıfırlanmıyormu acaba ??
quote:
Orjinalden alıntı: 1860_h
quote:
Selam arkadaşlar ,
Anamenü>Multiedya>Resimgalerisi
clipart eklemek istediğin resmi aç >resim galerisi menüsünden resim düzenleyi seç resim düzenleyici menüsündende Ekle ye tıkla clipart lar orda
Ama bu çok yanlış bir şey. Neden böyle yapmışlar ki? Çok zor böyle olması. Başka bir yolu olmalı bunun. Saçmalık yani. Arkadaşım sana soruyorum , neden böyle ki bu? (Bazen aynen bu şekilde soru soran müşteriler oluyor , insanın içinden boğmak geliyor.)
Teşekkürler
merhabalar arkadaşlar,şu konum ayarlarını nasıl yapıyoduk gelen mesaj saatinin normal olması için daha önceden yapmıştım ama yeni güncelleme yaptım şimdide unuttum mesaj geldiğinde saat 16:00 ise mesaj saati 17:00 geçerli saat dilimi Ankara, yerel saat dilimi Minsk yaptım ama olmadı bilenler varsa yardımlarınızı bekliyorum
merhaba arkadaslar
p990ımı satmak istiyorum telefon 30 eylul 2007 de alındı ve 2 senelik garantisi var herhangi bir problemi yok sadece cepte tasınmalardan dolayı fak tefek çizikler var fakat ekranda bişey yok. bütün tehcizatları bulunmakta. istanbuldan elden satılır fiyatı 350 ytl telefonun resimlerine bakmak isteyenler martialarts @ hotmail . fr msndeyim ;)
O kadar etmez diye düşünüyorum ben. Çünkü bundan daha önce sadece yanları soyulmuş p990i yi 400 e vermiştim. Tabi paraya ihtiyacım yoktu fazlalıktı elimde o yüzden sattım 20-30 üstü olsun diye uğraşmamıştım.
Gereksiz konu acmak istemedim.. P900i cıktıgından beri bu seriye hayranım ama hep baska telefonlar aldım.. Simdi karar verdim P1i almak istiyorum.. Sizce nasıl bi telefon bu?
P1i güzel bir telefon ama p990i kadar kullanışlı olduğunu sanmıyorum çünkü kapaksız bir telefon. Ama şöyle bir güzelliği var p990i den daha ince şık bir tasarıma sahip. Kamerası da güzel diye duyumlar aldık.Şimdi sistem hack falan da çıktı walkman 3 uygulaması ekleniyor falan telefona. Cihaz son gelişmelerle gerçekten güzel bir görünüm kazanıyor diyebilirim. P serisinden başın ağrımaz kardeş bunu bil yeter.Sadece kasaları soyulur biraz o kadar.