Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadarıda önemli degil degisiyorsa sorun yok... Ben P serisinin gerek tipi gerekse kullanısı olsun cok seviyorum... Hep almak istedim ama olmadı bu sefer kararlıyım :)... Acıklaman icin tesekkür ederim..
  • Önemli değil ;)
  • Kulaklık sesini yükseltme patch'i gerçekten tam istediğim özellikti, sırf bu yüzden bu telefondan soğuyordum,

Neyse Teknode'nin bilgilendirmesi sayesinde böyle bir özelliğin farkına vardık, Sırada hoparlör sesi var.

Son seste radyo dinleyemiyorum ?
  • Kardeş hoparlör sesi yakında çıkar.Swmail'in yapacakları listesinde şu anda mevcut.
    Ama adam yazılımcı ve çok yoğun olduğu tahmin ediliyor yakında onu da paylaşır umarım.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

(Jog Dial Yukarı/ Tuş * / Jog Dial Aşağı / Jog Dial Aşağı / Tuş * /Jog Dial Aşağı/ Tuş *)

kardeş bu kodu klavyesiz nasıl girerim ben kapağını,klavyesini çıkardım bu şekilde bu kodu girme şansımız varmı????
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascal24

quote:

(Jog Dial Yukarı/ Tuş * / Jog Dial Aşağı / Jog Dial Aşağı / Tuş * /Jog Dial Aşağı/ Tuş *)

kardeş bu kodu klavyesiz nasıl girerim ben kapağını,klavyesini çıkardım bu şekilde bu kodu girme şansımız varmı????

dokunmatik tuştakımını açarsan hallolur. Ben denedim oldu
  • 777_E gizli klasörleri görmek için telefonda apturk uygulamasını başlatıp onunda ekranında conneced yazdığından eminmisin ??
  • Evet Fakat bağlantı noktası ayarlarını bir daha kontrol edeceğim İnşallah olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: 777_E

quote:

quote:

arkadaş sen nasıl yaptın telefondan hangi menüye girdin ben başamadım telefonun arama menüsündenmi yaptın başka menüden olmuyor

• p990i 320*240 çözünürlüğünde mp4 formatında mı vıdeo çekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluedragon-gfb

p990i 320*240 çözünürlüğünde mp4 formatında mı vıdeo çekiyor

benimkisi 3gp olarak çekiyor mp4 kayıt seçeneğide yok ayrıca
  • Ben 4gblik hafıza kartı alacağım da orijinal mı alayım, yoksa o kadar para vereceğime gidip yan sanayi alsam aynı kalitede çalışır mı ?
  • Arkadaşlar

"rapid--share" den bir türlü dosya indiremiyorum

Bekletiyor ve sonra ekranda çıkardığı yazıyı girmemi istiyor yazı 6 karekter ama ben ilgili kutucuğa sadece 4 karekter girebiliyorum (yani sonrası klavyeden tuşa basmama rağmen , kutucuğa yazılmıyor) dolayısı ile indiremiyorum.

Bunun nedeni veya çözümü varmı.

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09oz -- 22 Mayıs 2008; 20:26:26 >
  • Kedili olanları yazıcaksın kuyruklara dikkat et sayıların köşelerine saklanıyor
  • Çok teşekkürler Arkadaşım.
  • Önemli değil arkadaşım ne demek
  • bu cihaz en fazla kaç gblik hafıza destekler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 777_E

quote:

quote:

arkadaş sen nasıl yaptın telefondan hangi menüye girdin ben başamadım telefonun arama menüsündenmi yaptın başka menüden olmuyor

masaüstünde soldan ikinci olması lazım. Tıkladığın zaman sanal tuş takımı çıkıyor. Oradan yapabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: bluedragon-gfb

bu cihaz en fazla kaç gblik hafıza destekler

p990i için diyorsan kullanım klavuzunda 8gb diyor fakat ben 4gb lık denedim kaldırmıştı
  • S.A. Arkadaşlar ben telefonun c sürücüsünü neredeyse tamamen sildim. Sonra yeniden başlattım telefonu, fakat açılmadı - Açılıfor ama siyah ekranda kalıyor- Servise götürmek dışında evde kendi yapabileceğim birşey var mı. Acele bilgiendirirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.