Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(Jog Dial Yukarı/ Tuş * / Jog Dial Aşağı / Jog Dial Aşağı / Tuş * /Jog Dial Aşağı/ Tuş *)

kardeş bu kodu klavyesiz nasıl girerim ben kapağını,klavyesini çıkardım bu şekilde bu kodu girme şansımız varmı????

dokunmatik tuştakımını açarsan hallolur. Ben denedim oldu

arkadaş sen nasıl yaptın telefondan hangi menüye girdin ben başamadım telefonun arama menüsündenmi yaptın başka menüden olmuyor

masaüstünde soldan ikinci olması lazım. Tıkladığın zaman sanal tuş takımı çıkıyor. Oradan yapabilirsin

arkadaş sağmı yoksa soldan 2.ikonmu ? benim sağdan ikinci aramaların yapıldığı altta 3.tane kare ikon var hızlı kayıtlar,tümü arama kaydı,rehbersoldan ise ana menü var beni haberdar edersen sevinirim

Pascal24 kusura bakma yeni girebildim nete. Sağdan ikinci ikon. Basınca sanal tuş takımı çıkıyor. Oradan halledebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: mertalpay

İkon değiştirme işleminde dosyaları gerekli yerlere kopyalıyorum ama ikonların bazıları değişmiyor,

Yarım yamalak ikon değişimi oluyor fakat dosyaları indirdiğim yerde ekran görüntüsünde ikonların hepsinin değiştiği görülüyor,

İyi ama ben neden yapamıyorum, birşeyleri eksik mi yapıyorum?

W960 teması yüklediğimde bende de oluyor benzeri. Mesaj rehber ikonu da görünmüyor mu sende?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nbispf

Bir Hafıza kartının orijinal olup olmadığını nasıl anlarız?
    Geçen gün sordum da adam biraz ucuz fiyat verdi orijinal dedi güvenemedim.

Ben 4gb lık baktım 65YTL. Çalışıyor ama kartı taktın mı çıkmıyor. PSP de sorun çıkarmıyor nedense...
  • Uiq3 serisi telefonlarda tema yüklediğimizde menü iconları nokia s60 'larda olduğu gibi tam olarak değişmiyor.

Artık sisteme müdahale edilebildiği için menü iconları değiştirilebiliyordu ama tam olmuyor, yarım yamalak oluncada pek hoş olmuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: catal_777

quote:

Orjinalden alıntı: mertalpay

İkon değiştirme işleminde dosyaları gerekli yerlere kopyalıyorum ama ikonların bazıları değişmiyor,

Yarım yamalak ikon değişimi oluyor fakat dosyaları indirdiğim yerde ekran görüntüsünde ikonların hepsinin değiştiği görülüyor,

İyi ama ben neden yapamıyorum, birşeyleri eksik mi yapıyorum?

W960 teması yüklediğimde bende de oluyor benzeri. Mesaj rehber ikonu da görünmüyor mu sende?

• Orjinalden alıntı: bufujamal

arkadaşlar ben çok fazla şey istemiyorum bir yıla yakın zamandır p990i kullanıcısıyım ancak bu sıralar bir problemim oldu wifi modem buluyor bağlanıyor ancak istediğim sayfaya git dediğimde uzak sunucuya ulaşılamıyor diye bir uyarı veriyor ve internete wifi üzerinden giremiyorum türkcell üzerinden bağlanıyor ancak wifiden girmiyor bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.
    [/qu

buna benzer bi sorun bendede vardı sağolsun forumdaki arkadaşlar yardımcı oldu.97. sayfaya cözümü var sorun benikimkiyle aynıise veya bağlantı ayarlarından yapabilirsin izinli bağlantılardan TURKCELL INTERNETI 1. sıraya koy olay bıtmiştir...
  • p1inin mi videosu iyi p990inin mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: riveral

m.youtube.com dan girdiğim video % 100 de bekliyor ve birşey göstermiyor neden olabilir

bende de aynı sorun var..önbelleğe kayıt diyor yüzde 0 dan direk yüzde 100 e atlıyor ve öyle kalıyor..
  • Arkadaşlar

Tema yükleme işleminin anlatıldığı bir link varsa , verirseniz çok sevinicem.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09oz

Arkadaşlar

Tema yükleme işleminin anlatıldığı bir link varsa , verirseniz çok sevinicem.

Şimdiden teşekkürler.

Eğer tema uzantısı "zip" ise "utz" olarak değiştirip telefona at ve kur .
  • zip i utz olarak değiştirmeye gerek yok direk zip in üstüne gel buraya çıkart de ve telefona klasörün içinden çıkan utz dosyasını at.
    Telefona attıktan sonra yapman gereken dosyaya tıklamak ve kur demek uygulamak veya uygulamamak sana kalmış!
  • Şu an P1i kullanıyorum, Daha önce de P990i kullandım,

Ama Sony Ericsson neden hala düşük işlemci, düşük renk ve en önemlisi vga 30 fps .mp4 formatında video kaydı olmaması,

P5i 'yi bekliyorum ama onun özellikleride pek iç açıcı değil, 208 mhz işlemci ve 262K renk,

nokia dokunmatik ekran symbian'lı bir telefon yaparsa kesinlikle Sony Ericsson en iddialı olduğu segmenti de kaybeder.
  • Nokia bence sonyericsson varken pek birşey yapamaz,zaten walkman de devrim yarattılar adamlar.
  • ARKADASLAR YENI P990 ALDIM
    BU CIHAZZA YAPMAM GEREKEN BISE VARMI
    IKINCI EL ALDIM
    MSN PROGRAMI YUKLEMEK ISTIYORUM WLANDAN MSNNE GIRMEK
    ICIN
  • forum'mo araştır istersen eminim azlasını bulursun yada uğraşmak istemiyosan bunu dene,,
    http://www.ozmena.com/sony-ericcson/ burda fazlası var ...
  • arkadaşlar ekranda koruyucu bant mevcut bunu direk çekip çıkaracak mıyım??leke ve çizik oldu baya..yenisini alacağım da?
  • Koruyucu bant derken neyi kasdediyorsun anlamadım
  • PDF ve ofis dökümanları büyük boyutlu olunca kendi yazılımları ile açamıyorum.Alternatif, sorunsuz yazılımlar var mı bu formatlar için?
  • Merhaba arkadaşlar, okulda normal ağı kablosuz da kullanabilmek için D-Link marka Access Point kurdum. Şifrelemeyi de WEP olarak yaptım.

Ancak bütün ayarlarını yapmama ve uzun süre kurcalayıp başka ayarları değiştirmeme rağmen P990 ile bir türlü bağlanamadım. Halbuki cihaz evde gayet güzel bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafit -- 12 Haziran 2008; 14:39:44 >
  • arkadaslar p990 ıcın tam surum msn programı lazım
    nerden bulabılırım??
  • Slick adlı programı indir zaten full
  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.