Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mafit

Merhaba arkadaşlar, okulda normal ağı kablosuz da kullanabilmek için D-Link marka Access Point kurdum. Şifrelemeyi de WEP olarak yaptım.

Ancak bütün ayarlarını yapmama ve uzun süre kurcalayıp başka ayarları değiştirmeme rağmen P990 ile bir türlü bağlanamadım. Halbuki cihaz evde gayet güzel bağlanıyor.

Arkadaşım modem'e telefonunum mac adresini kaydetmen gerekiyor.Bazı modemlerde bu yüzden sorun çıkıyor hadi kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Koruyucu bant derken neyi kasdediyorsun anlamadım

çizilmeyi önleyen şeffaf bir bant var ekranda onu çıkarayım mı normal olaraak yoksa iz falan bırakır mı??kirlendi değiştireceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

quote:

çizilmeyi önleyen şeffaf bir bant var ekranda onu çıkarayım mı normal olaraak yoksa iz falan bırakır mı??kirlendi değiştireceğim

Valla kardeş yenisini alacaksan çıkar sorun olmaz.Ama hemen yenisini takmadan çıkarma boşver.
    Ben koruyucusuz kullanıyorum çünkü kapaklı kullandığım zaman ekran çizilmiyor.
    Ee birazda insan titiz ve dikkatli davranırsa çizilmiyor tabi.
    Ama işi gereği ortam gereği elinden gelmeden cihazlarının ekranları çizilenler için onu kullanmak kaçınılmaz oluyor.

• yaw yokmu msn programı olan bı arkadas
  • quote:

quote:

quote:

Valla kardeş yenisini alacaksan çıkar sorun olmaz.Ama hemen yenisini takmadan çıkarma boşver.
    Ben koruyucusuz kullanıyorum çünkü kapaklı kullandığım zaman ekran çizilmiyor.
    Ee birazda insan titiz ve dikkatli davranırsa çizilmiyor tabi.
    Ama işi gereği ortam gereği elinden gelmeden cihazlarının ekranları çizilenler için onu kullanmak kaçınılmaz oluyor.

benim korkum çıkarınca yapışkanının izi kalır mı acaba

• Kardeş sen bu ekran koruyucudan bahsediyorsun ama bahsettiğin şey sonradan yapıştırılan koruyucular değil mi?
  • arkadaşlar bu alette web bazlı internete girerken, Sayfaları aynen normal bilgisayar monitorundeki gibi görmek için ne yapmak lazım? p990i sığdırabilmek için kendince yerleştiriyo ekranı karman çorman oluyo
  • quote:

Kardeş sen bu ekran koruyucudan bahsediyorsun ama bahsettiğin şey sonradan yapıştırılan koruyucular değil mi?

evet sonradan yapıştırılan koruyucular..çizilmesin diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

arkadaşlar bu alette web bazlı internete girerken, Sayfaları aynen normal bilgisayar monitorundeki gibi görmek için ne yapmak lazım? p990i sığdırabilmek için kendince yerleştiriyo ekranı karman çorman oluyo

Ya Opera Mini yi yükleyeceksin, Yada Web ayarlarından "ekrana sığdır" ın işaretini kaldıracaksın. Aynı yerde "Yatay" ı da seçersen daha geniş görürsün sayfaları yatay olarak
  • quote:

quote:

Kardeş sen bu ekran koruyucudan bahsediyorsun ama bahsettiğin şey sonradan yapıştırılan koruyucular değil mi?

Hayır kardeş iz bırakacağını zannetmiyorum böyle inceleyip sık dokumamın nedeni bazıları telefonun dokunmatik özelliğini sağlayan ekranın üstündeki yumuşak plastiği koruyucu zannediyor.
    Çok soru sormamın nedeni buydu.Dilediğin gibi çıkarabilirsin önceden kullanan arkadaşlar var mesela serif abi.
    Ona mesaj at akıl al ama ben iz bırakmayacanı iddaa ediyorum.

• ARKADASLAR p990i aldım ve msn programı lazım ve bulamıyorum
    hıc bı yerde bı lınk
    verırsenız
    cok sevınırım walla cok ıyı olur
  • www.lonelycatgames.com
    program ın adı slick,
    ucretsız regıster ıstemıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: sinan3344

ARKADASLAR p990i aldım ve msn programı lazım ve bulamıyorum
    hıc bı yerde bı lınk
    verırsenız
    cok sevınırım walla cok ıyı olur

[simage][/simage]
  • ben hala ekranda jıletın kullanıyorum
    hatta eskısı berbat olmustu dun
    kadıkoy den yenısını aldım yazıcıoglu ıshanın yanındakı handan psp ıcın olanı
    aldım ve 0rtadan ıkıye kestım p1 ıme uyarladım ız bırakma olayı kesınlıkle olmuyor
    cunku jıletın i ekrana yapıstıran madde kesınlıkle normal bır yapıstırıcı fılan degil
    ve ınan su anda ekrana yapıstırdıgım jıletın kendı ekranı kadar parlak
    dıkkat edın ekran koruyucu alırken acılmıs ambalajları almayın bendekı muhurlu orjınal
    bırsey ve mukemmel kalıtede cıktı
    saygılar

quote:

quote:

quote:

Hayır kardeş iz bırakacağını zannetmiyorum böyle inceleyip sık dokumamın nedeni bazıları telefonun dokunmatik özelliğini sağlayan ekranın üstündeki yumuşak plastiği koruyucu zannediyor.
    Çok soru sormamın nedeni buydu.Dilediğin gibi çıkarabilirsin önceden kullanan arkadaşlar var mesela serif abi.
    Ona mesaj at akıl al ama ben iz bırakmayacanı iddaa ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 14 Haziran 2008; 10:54:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: selimdural

quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

arkadaşlar bu alette web bazlı internete girerken, Sayfaları aynen normal bilgisayar monitorundeki gibi görmek için ne yapmak lazım? p990i sığdırabilmek için kendince yerleştiriyo ekranı karman çorman oluyo

Ya Opera Mini yi yükleyeceksin, Yada Web ayarlarından "ekrana sığdır" ın işaretini kaldıracaksın. Aynı yerde "Yatay" ı da seçersen daha geniş görürsün sayfaları yatay olarak

çok saol

• arkadaslar bu p990a bı msn programı bulamadım gıttı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan3344

arkadaslar bu p990a bı msn programı bulamadım gıttı

arkadaşımwww.agilemessenger.com a gir orada var ayrıca slick die başka bir msn programı var http://aeblogs.com/uiq/slick-041-last-update-for-symbian-uiq onuda burdan yükle

• SLICK

En güzeli slick herkese tavsiye ederim.
    Titreşim gönderme
    Dosya transferi
    Kişisel ileti ekleme
    Arayüz renklendirmeleri
    Icq Yahoo Aim Msn GTalk Jabber oturum açma
    Online offline iletileri
    Smilie
    Kim size ileti yazıyorsa gösteriyor
    Ne kadarlık konuşmuşsunuz görebilirsiniz
    Durum göstergeleri (on-off-meş-dış)
    Wireless dan da sorunsuz iletişim sağlıyor.

Download

http://rapid--share.com/files/122816924/slick_uiq_3rd_0_38.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 16 Haziran 2008; 14:09:13 >

• INFORMATION
    FAILED TO LOGIN TO MSN NETWORK ERROR:
    UNKNOWN ERROR 715
    arkadaslar programı yukledım bole
    hata verdı ne yapacam
  • bu slick sorunlu yaa sürekli hata verip kapanıyor..dosya gönderme hiç çalışmıyor..göndermeye kalkınca kapanıyor...
  • Ben uzun süredir kullanıyorum hiçbir problem yok isterseniz benim yüklediğim dosyayı indirin ve kurun.
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.