Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Teknode

Ben uzun süredir kullanıyorum hiçbir problem yok isterseniz benim yüklediğim dosyayı indirin ve kurun.

bu arada verdıgını kurdum calıstı tsk
  • Önemli değil.Sorusu olan burda sorarsa iyi olur.
  • arkadaşlar şu fring programında eski msn adresleride çıkıyor. taaa yıllar öncesinin takıntıları. nasıl yok ederiz?
  • slm arkadasar bende yenı p990i aldım ama programlarını oyunlarını temalarını hıc bır yerde bulamadım yardımcı olabılecek arkadas varmı pm ye adres lınk atabılırsınız yada buraya yazsanız da olur valla
  • buraya bakhttp://www.ozmena.com/sony-ericcson/
    http://www.se-uiq.com/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=29&catid=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerorom34 -- 17 Haziran 2008; 23:46:41 >
  • arkadaşlar, elinde p990 için virtual radio programı olan var mı? bendekini nedense yüklemiyor. eski sürüm olduğu için herhalde. bir de belli bir tarihi geçtikten sonra yüklemiyor galiba. link verirseniz sevinirim. veya başka bir radyo programı da olabilir. teşekkürler...
  • merhaba arkadaşlar ben yedek batarya alıcam BTS-33 ORJİNALİ 75 kusur gıttı gıdıyorda 29 ytl orjinalmidir sızce alıpta kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim,
  • arkadaşlar p990 da simplus 128 kullanan varmı, sorun yaşamadan kullanılabiliyormu?
  • Ericssonlarda o tür sorunlar yok en azından son modellerinde öyle bir sorun yaşayana rastlamadım ben.
  • telefonda divx film izlemek için dönüştürmem gereken format / boyut / fps nedir ? dönüştürmek için hangi programı kullanmalıyım ? (mümkünse link) altyazı tanıyan bir oynatıcı varmı ? (mümkünse link) teşekkürler.
  • benım devamlı kullandığım program poketDivXEncoder_v0.3.50
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=165561 tabı burda var ama ındırıp denemedım indirecek arkadaşlar virus taramasından gecırsınler veya başka sıtelerden araştırılabılır..

bıde benım sormak istediğim ben tel i kapaksız kullanıyorum ıkıdebır kalem cıkar sıktı parmaklarımla dokunuyorum ekrana bı sıkıntı yaşarmıyım ama cok baslı yapmadan hafıfce???

saygılar..
  • arkadaşlar uzun zamandır bu telefonu arasştırıyorum kafama takılan bir soru var.bu wireless galiba sorun yaratıyor bu sorunu çözemeyen varmı
  • haa bide bu opera programının biz sonradan mı yüklüyoruz yoksa telefonun kendi web tarayıcısı mı
  • benım modem 3. katta ben 2. katta kalıyorum ve wireless msn ve operaya bağlanıyorum kopma oluyor ama sabıt bır yerde kalırsan modeme bağlandıktan sonra kopma olmaz, bende olmuyo yanı operayı sonradan yuklersin forumda veya oporanın kendı wep sıtesınde bulabılırsın..

saygılar..
  • Telefona yeni yazılım yükletmiştim, 2. el aldım, fakat şu an telefon kodunu giremiyorum, 0000 da olmuyor, satın aldığım kişinin bana söylediği şifre de olmuyor. ne olabilir ki şifre :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: nbispf

Telefona yeni yazılım yükletmiştim, 2. el aldım, fakat şu an telefon kodunu giremiyorum, 0000 da olmuyor, satın aldığım kişinin bana söylediği şifre de olmuyor. ne olabilir ki şifre :s

Servisini ararsan sana şifreyi verirler.

Bu arada arkadaşlar P990i'mi satıyorum.İlgilenen olursa link aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=24318975
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • GPS kullanan var mı?=
  • herkese selam ben ufak bir problem yaşıyorum...
    evdeki wi fi bağlantım wpa-psk şifreleme ile yapıyorum ancak p990i de bi türlü bağlantı kuramadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: faktis

herkese selam ben ufak bir problem yaşıyorum...
    evdeki wi fi bağlantım wpa-psk şifreleme ile yapıyorum ancak p990i de bi türlü bağlantı kuramadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim...

aynı sorunbendede var neyazıkkı bende bulamadım bı caresını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspertxt -- 30 Haziran 2008; 13:30:07 >
  • evet kıdemli p990i kullanıcıları sizlerden cvp bekliyoruz!!!
    bu wifi işini nasıl çözücez????
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.