Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok güzel bi progmammıs anlattıgın kadarıyla kardes ,peki su engelledigin no ya sms le cevap verme olayında sms ücretlimi?yoksa programa has biseymi?bide su flash sms modu nasıl bisey?anlatırmısın lütfen,ne gibi faydası var,nasıl bi özellik bu?yeniyim bu konuda yardımcı oursanız sevinirim,simdiden tskler...

Orjinalden alıntı: 1860_h

http://uiq3.blogcu.com/mcleaner-cagri-ve-sms-engelleme_19423201.html

olayı çözmüş gibisin ama ben yinede belirtmeden geçemeyeceğim ben mcleaner kullanıyorum çok kullanışlı reklam mesajlarından kurtuldum sms engelleme engellediğin no ya sms le cevap verme zaman ayarlı olarak engelleme yapma gibi bir çok özelllikle mevcut ayrıca flash sms modu çok süper çok şaşırtıyor mesaj gönderdiğim kişiler :D:D:D:D

bu arada silinen topic ile ilgili mi mesaj yazmıştım ama onuda silmişler ... silinen mesajımda neler yazdığımı tahmin ediyor olmalısınız
    [

• r apids hare.com/files/138556675/MBM_Wizard.rar
    linkteki program bir "*.mbm" editor. verildi mi bilmiyorum
    mbm dosyaları birkaç 10 bmp resimciklerinden oluşmuş bir paket.
    Bu programla mbm lerin içindeki bmp leri değiştirip tekrar paketleyebilirsiniz. Sis editor bulursam herşey daha kolay olacak.

http://img207.yukle.tc/image.php?id=4469mbm.JPG resim belki yardımcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahsisalata -- 19 Ağustos 2008; 22:25:43 >
  • evet arkadaşlar bende birtane p990i aldım 2. el 220 ytl ye hayırlısı kullanmaya başladım birşey danışmal istiyorum sizlere şimdi data kablosuyla bilgisyara bağlandıktan sonra data kablosu yardımıyla telefondan nete girebilir miyiz

teşekkürler herkeze
  • hayırlı olsun kardes iyi fiyata almıssın ama dikkat et bi sorun olmasın telde virüs falan,data kablosuyla nete giremezsin,sadece wireless ile nete girebilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: grafiker

evet arkadaşlar bende birtane p990i aldım 2. el 220 ytl ye hayırlısı kullanmaya başladım birşey danışmal istiyorum sizlere şimdi data kablosuyla bilgisyara bağlandıktan sonra data kablosu yardımıyla telefondan nete girebilir miyiz

teşekkürler herkeze
  • merhaba arkadaşlar,p990i mi modem olarak kullanıp dizüstüpc (bluetoot üzerinden) imle nete bağlanmak istiyorum ama nevarki butun ayarlarını yaptım müştr hizmt deki hatun bana p990i ler modem olarak kullanamassın dedi bağlantı ayarlarında data yı bul orda ISSD mi ne varmış (yanlış yazmış olablrm)bi numaramı ne varmış onu girmeden bağlanamassın dedi bende baktım ama ne data yazıyo nede benzer bişey anlmadım gitti nasıl olur falan derkrn ordan servısten bırı cıktı ben cok denedım ama olmuyor dedı yazılımsalmış anlamadımyayani olmuyomuş
    Benim merakettiyim şey modem olarak kullanan varmı P990i leri ve nasıl? bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspertxt -- 22 Ağustos 2008; 15:21:42 >
  • arkadaşım telefonu modem olarak kullanıp internete bağlanabilirsin..
    bunu içi USB kablo ve PC suit gerekli..
    http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/internet/p990i?cc=tr&lc=tr

quote:

Orjinalden alıntı: caspertxt

merhaba arkadaşlar,p990i mi modem olarak kullanıp dizüstüpc (bluetoot üzerinden) imle nete bağlanmak istiyorum ama nevarki butun ayarlarını yaptım müştr hizmt deki hatun bana p990i ler modem olarak kullanamassın dedi bağlantı ayarlarında data yı bul orda ISSD mi ne varmış (yanlış yazmış olablrm)bi numaramı ne varmış onu girmeden bağlanamassın dedi bende baktım ama ne data yazıyo nede benzer bişey anlmadım gitti nasıl olur falan derkrn ordan servısten bırı cıktı ben cok denedım ama olmuyor dedı yazılımsalmış anlamadımyayani olmuyomuş
    Benim merakettiyim şey modem olarak kullanan varmı P990i leri ve nasıl? bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

• Wlan ve Bluetoot ile sorunsuz internet kullanılıyor..
    aslında teknik olarak Data kablosundan da kullanılabilir...
    ama hiç denemedim..

quote:

Orjinalden alıntı: A_GhosT

hayırlı olsun kardes iyi fiyata almıssın ama dikkat et bi sorun olmasın telde virüs falan,data kablosuyla nete giremezsin,sadece wireless ile nete girebilirsin...

quote:

evet arkadaşlar bende birtane p990i aldım 2. el 220 ytl ye hayırlısı kullanmaya başladım birşey danışmal istiyorum sizlere şimdi data kablosuyla bilgisyara bağlandıktan sonra data kablosu yardımıyla telefondan nete girebilir miyiz

teşekkürler herkeze

• Ya ben kalemini kaybettim , Ankara'da nerden bulabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nbispf

Ya ben kalemini kaybettim , Ankara'da nerden bulabilirim

http://www.asyatelekom.com.tr/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=1

Asya telekomdan alabilirsin sanırım 5 ytl idi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaca75

Merhaba Arkadaşlar,
    P990 ımın kulaklık girişi bozuldu kulaklığı bazen görüyo bazen görmüyo. Yeni kulaklıklada denedim aynı şekilde arıza devam ediyor. Levent veya Mecidiyeköy civarlarında bildiğiniz iyi bir servis var mı acaba?

Teşekkürler

Kardes eski bi diş fırcasıyla telin girşini temizle kolonya falan sür düzelebilirr tozluysaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: A_GhosT

hayırlı olsun kardes iyi fiyata almıssın ama dikkat et bi sorun olmasın telde virüs falan,data kablosuyla nete giremezsin,sadece wireless ile nete girebilirsin...

quote:

teşekkürler herkeze

teşekkürler cevabın için. telefonda bir sıkıntı yok virüs felanda yok ama önerebileceğin bir virüs programı varmı acaba birde telefonu güncelleme felan yaptım çok kolay ve keyifli keşke her telefonun böyle destek veren bir suite i olsa sanırım sonylerden başkasında yok

son olarak glof oyunun hastası oldum bütüngün oynuyorum sabah başlıyorum akşama anca ama abi malum larz bitiyor ki normal bu tarz 3D oyunlarda bu bile iyi bence daha güçlü bir pil vqarmı acaba kullanabileceğimiz

• Beyler selam.
    ben p990 almayı düşünüyorum.sizce u cihaz hala alınır mı? birde boyutu resimlerdeki gibi cidden kaba mı yoksa cebe falan rahatça sığıyor elde güzel duruyor mu? teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: medyen

arkadaşım telefonu modem olarak kullanıp internete bağlanabilirsin..
    bunu içi USB kablo ve PC suit gerekli..
    http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/internet/p990i?cc=tr&lc=tr

quote:

Orjinalden alıntı: caspertxt

merhaba arkadaşlar,p990i mi modem olarak kullanıp dizüstüpc (bluetoot üzerinden) imle nete bağlanmak istiyorum ama nevarki butun ayarlarını yaptım müştr hizmt deki hatun bana p990i ler modem olarak kullanamassın dedi bağlantı ayarlarında data yı bul orda ISSD mi ne varmış (yanlış yazmış olablrm)bi numaramı ne varmış onu girmeden bağlanamassın dedi bende baktım ama ne data yazıyo nede benzer bişey anlmadım gitti nasıl olur falan derkrn ordan servısten bırı cıktı ben cok denedım ama olmuyor dedı yazılımsalmış anlamadımyayani olmuyomuş

usb ve pc suit var ve yüklü onlarda bi sorun yok ama işte gel gelelim mştr hiz. hatum hatun ISSD kodu olamadan nağlanamassın dedi,peki sen nasıl yaptın telefonu modem olarak kurdun ve pc bağlandın mümkünse anlanırmısın yada bi kaynak.Cevabın icin cokk teşekürederim ..

• quote:

Orjinalden alıntı: Bartified®

Beyler selam.
    ben p990 almayı düşünüyorum.sizce u cihaz hala alınır mı? birde boyutu resimlerdeki gibi cidden kaba mı yoksa cebe falan rahatça sığıyor elde güzel duruyor mu? teşekkürler.

bence alına bılır bi cihaz piyasada bircok telefondan kat kat üstün herşeyile 2.el alcaksan iyice kontrol et makınayı ...
  • 270 e buldum garantili..üst köşesinde hafif sürtünmeden dolayı küçük bişeyler var.
    ama cidden cihaz o kadar büyük mü?! dışardada yokki alıp bakalım satılmıyor sanırım yada ben göremedim
  • TESEKKURLER
  • quote:

270 e buldum garantili..üst köşesinde hafif sürtünmeden dolayı küçük bişeyler var.
    ama cidden cihaz o kadar büyük mü?! dışardada yokki alıp bakalım satılmıyor sanırım yada ben göremedim

6630 gıbı bırşey kalılığı sadece cizik varsa duşunule bılı yınede ıyıcebı araştır derim gerek fıyat gerek temız bı gıhaz olsun...
  • quote:

Beyler selam.

Bende alışkanlıktan olsa gerek hiç rahatsızlık duymuyorum.Cebe de sığıyor rahatsız da etmiyor ama şu saatten sonra alma derim ben.
    Git w960i ya da P1i ye falan bak onlar daha şık daha kibar daha yeni telefonlar.P990i yi napıcaksın artık.
  • öncelikle selam

bende p990i aldım ben ön kapağı çıkartmak istiyorum fakat tuş takımı çıktıktan sonra yerine bir kapak mı takmak gerekiyor ilk sorum bu birde data kablosu ile p990i yi bilgisayara bağladığımda xp de otomatik görmüyor acaba data kablosunda mı bi sorun var alt panelde bi sorun olsa şarj da olmaz diye düşünüyorum. cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fairheart

tesekkürler sudoku keymaker ini hallettim seninle beraber emegi gecen herkese tesekkürler 990i li günler

bu keymaker olayını nasıl yapıldığını anlatırmısınız
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.