arkadaslar bazi yerlerde p990i lerini iphone a benzeten kisiler goruyorum, acaba bununla ilgili bir calisma yapildi mi forumumuzda da? aradim ancak bulamadim forumda o yuzden soruyorum, mesela tus kilitleme icin iphonde daki slider gibi bir zimbirti vardi ekranda veya cagrilari cevaplamak icin yine iphone da oldugu gibi ekranin alt kismindaki slider i kullaniyordunuz? acaba bunu daha once forumumuzda deneyen ve basaran oldu mu?
arkadaşlar elinde sloved in türkçe ingilizce - ingilizce türkçe sözlüğü olan paylaşabilir mi?
peder yenı p990i aldı . eskı telefonundakı rehberını yenısıne kopyalam ıstıyo ama bı turlu beceremedım 450 tane kayıt var pc ye sony nın programını da yukleıdm yedekleme fln yap dıoda ben pc dekı rehber kayıtlarını telefona atmayı bulamadım konu cok uzun oldugu ıcın yazıorm bu msg ı belkı onceden anatılmıstır nası yapıldıgı kusura bakmayın yardımcı olursanız sevınırm
temiz ve garantisi devam etmekte olan p990i telefonumu satıyorum arkadaşlar, ilgili olanlara duyurulur..
Güzel bir takvim programı var mı ? böyle bir uyarı koyduğumda 2 -3 gün önceden ekranda yazsın istiyorum nokialardaki gibi. Bunu için program önerisi olan var mı ?
şeffaf kılıf gittigidiyordan almıştım yazın ama ben memnun kalmadım icine cok toz topluyo koruyalım derkern daha cok cızıyo ..
P1İ için acaba wmv dosyalarını oynatabilcek medya oynatıcı bilen varmı?core player ı yükledim serial ini giriyorum kabul etmedi acaba başka bir program biliyorsanız buraya yüklermisiniz?
P1İ için acaba wmv dosyalarını oynatabilcek medya oynatıcı bilen varmı?core player ı yükledim serial ini giriyorum kabul etmedi acaba başka bir program biliyorsanız buraya yüklermisiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: nbispf
Güzel bir takvim programı var mı ? böyle bir uyarı koyduğumda 2 -3 gün önceden ekranda yazsın istiyorum nokialardaki gibi. Bunu için program önerisi olan var mı ?
Sönmüş yav bu konular.!
en son versiyon hangisi R7A001 var bende!! daha yenisi varmı ?
arkadaşlar bende şöyle bir sorun var.telefonum P1İ telefondaki oyunları programları tamamiyle kaldırdım.yeni versiyon çıkmadığı için aynı versiyonu yine yükledim ancak telefonu ne zaman kapatıp açsam vede ne zaman hafıza kartını çıkartıp taksam hep şu program yüklensinmi diye ekran çıkıyor. önceden bi tane vardı şimdi 4 beş tane böyle ekran çıkıyor.bunları nasıl tamamen kaldırabilirim...hafıza kartınıda bilgisayarda formatladım ama yine aynı.bu konudda bir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olurmusunuz?tşkler şimdiden..