Şimdi Ara

P990i ve W900i de Mobil TV izleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta okuduğunuz gibi büyük bi sorun yaşıyorum.3G yi sabırsızlıkla beklerken böle bi problemle karşılaştım.Vodafone ve Avea da problem yaşıyorum.Sonyericsson müşteri hizmetleri sorunun şebekeden kaynaklandığını söylüyo.Vodafone ve Avea konu hakkında inceleme kaydı başlattılar ama ben sorunun telefonlardan kaynaklanmasından korkuyorum.Benim gibi başka problem yaşayan arkadaşlar var mı ? Başka model sony lerde de aynı problem var mı ?

Vodafone üzerinden yayın bazen bir kaç saniyelik sesle başlıyor.Hata olarak,P990i de dosyalar açılırken bazı sorunlar oluştu uyarısı veriyor.W900i de ise dinletme başlatılamıyor hatası veriyo.

• Sorun şebekeden. Hiç kafana takma. Akış sunucusunda bir problem vardır. Eskiden bende avea dan Tv izlerdim.(k500-Z800i,W900 modellerinde) şimdi problemli.
  • iş yerinde arkadaşın 5800 da denedim süper gösteriyo.Ama N79 ve N95 de bapalantı bi türlü sağlanmıyo
  • Ben de P990i telefonumda Vodafone ile kanalları seyredemiyorum. Az önce Vodafone'a mail atıp, durumu belirttim. Bakalım ne yanıt verecekler.
  • p990i mobil tv destekliyormu ilk önce onu bir sor belki desteklemiyordur ama 3g ile destekler internete bağlanıp izlenebilir diye biliyorum...
  • p990i ve w900i mobil tv yi destekliyo...vodafone uyumlu telefonlar listesinde yazıyo.sonyericcson müşteri hizmetleri de desteklediğini söylüyo.dün gece vodafone u tekrar aradım.şikayetim üzerindeki çalışmaların devam ettiğini söylüyolar.problem halledildiğinde kesinlikle servisi kullanabileceğimi söylüyor.benim kafama bişey takıldı.mobil tv yayın formatı h264.acaba p990 w900 bu formatı mı desteklemiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: W900İ

p990i ve w900i mobil tv yi destekliyo...vodafone uyumlu telefonlar listesinde yazıyo.sonyericcson müşteri hizmetleri de desteklediğini söylüyo.dün gece vodafone u tekrar aradım.şikayetim üzerindeki çalışmaların devam ettiğini söylüyolar.problem halledildiğinde kesinlikle servisi kullanabileceğimi söylüyor.benim kafama bişey takıldı.mobil tv yayın formatı h264.acaba p990 w900 bu formatı mı desteklemiyor?

Yayın formatı h264 değil. Format 3gp. P990i'de 3gp videoları oynatabiliyor. h264 ise yayında kullanılan codec. Benimde düşüncem P990i'nin bu codec'i çalıştıramadığı. Çünkü bende buffer doluyor, 5-6 saniye video oynuyor görünüyor ama sürekli yeşil ekran var. Daha sonra da hata verip kapanıyor.

Ekleme: Sevgili W900i, ben az önce yayını seyredebildim P990i telefonumda :). Tahmin ettiğim gibi çıktı. Telefondaki media player h264 codec'ini desteklemediği için oynatmıyor. Ben de telefonumda yüklü olan CorePlayer'da linki girdim ve yayın geldi. Fakat şimdi de şöyle bir sorun var. CorePlayer'da linki kaydetmenin bir yolu yok sanırım. Her seferinde de kanalların linkini girmek mümkün değil. Buna da bir çözüm bulabilirsem, benim sorunum hallolacak :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trahald -- 10 Ağustos 2009; 21:48:39 >

• sevgili trahald.inanır mısın ben de core player yükledim ama link aç bulamadım.online menüsü altındaki kayıtlı linki yazmaya kalksan dediğin gibi imkansız.ama dediğini bi kez de olsa deneyeceğm.aklıma bişey geldi.linki notlara kopyalayıp core player a yapıştırarak sorunu halletmiş oluruz.saol saol saol :D
  • Linkleri CorePlayer'a bir türlü dosyadan ekleyemedim. Txt uzantılı dosyaları açmıyor CorePlayer. Ben de rm, asf, 3gp şeklinde kaydettim linkleri. Bu şekilde denedim ama yemedi. Elle girmekten başka bir yol yok gibi. O da işkence olacağı için, Mobil Tv'den şu durumda yararlanamayacağım.
  • Arkadaşlar coreplayer'dan online video izlemkiçin proğram ayarlarını bilen varmı?Telefonun kendi medya oynatıcısı yerine coreplayeri nasıl varsayılan oynatıcı yapabiliriz?
  • Coreplayerın ayarlarında(son versiyonlarda bu özl. eklendi) dosya türkleri için coreplayer varsayılan yapılabiliyordu. Ben eskiten telde coreplayer kullanırken ayarlar kısmından ayarlıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talipb

Arkadaşlar coreplayer'dan online video izlemkiçin proğram ayarlarını bilen varmı?Telefonun kendi medya oynatıcısı yerine coreplayeri nasıl varsayılan oynatıcı yapabiliriz?

araclar/tercihler/sayfa sec/dosya uzantilari buraya gir ve core player in acmasını istedigin formatlari yani uzantlari işaretle
  • arkadaşlar avea dan bi cvp geldi sonunda.p990i ve furyasındaki bir çok telefonda (w900i,k550i,k810i... gibi ) mobil tv izlenememetke.sebebi de yayın formatının h264 codecli olması ve bu cihazların bu codec i desteklememesi olduğunu sölediler.ama sony ericsson la hemen irtibata geçtiklerini ve bu problemin halledileceğini bildirdiler.sorun cihazdan arkadaşlar.core player a hiçbir şekilde link ekleme yapılmıyor hepsini denedim haberiniz olsun.

bu arada kardeşimin yeni telefonu t707 de mobil tv izleniyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W900İ

bu arada kardeşimin yeni telefonu t707 de mobil tv izleniyo.

nasıl izliyor bi ayar yaptınmı izlerken benim telefon c510 aynı platform ikiside db3210
  • vodafone üzerinden izliyoruz.internet profili vodafone live olacak.akış profili de vodafone mobil tv olacak.ondan sonra taryıcı üzerinden vodafone live a gireceksin.kanalları ister oradan izle.ister linkleri bookmark olarak kaydet,tarayıcıya girmeden izle.

bu arada aynı platform db 3210 ne anlama geliyo açıklar msn ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.