Şimdi Ara

p9983 graphite porche design kullanan, deneyimleyen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar iphone 6s plus 64gb gold renk beklerken bu cihazi duydum istanbul akasyada porche design bayisinde varmis iletisime gectim kebdileri 5140 tl dediler. Bu nasil bir cihazdir donanim olarak q10 un aynisi mi ? tavsiye edilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onun yerine pasaport silver edition alin keyfinize bakin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pybs147, hakan onu da kullandı zaten, bütün telefonları en fazla 6 gün kullanıp satıyor. Mesajlarına bakman yeterli.

Hakan sendeki bu ego seni çok yıpratır. Erken ölürsün. Bari gitmeden bir güzellik yapıp bir cihaz hediye etseydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

Pybs147, hakan onu da kullandı zaten, bütün telefonları en fazla 6 gün kullanıp satıyor. Mesajlarına bakman yeterli.

Hakan sendeki bu ego seni çok yıpratır. Erken ölürsün. Bari gitmeden bir güzellik yapıp bir cihaz hediye etseydin

Vay be abi sen ne iş yapıyon para mi miçiyon lan ben classic almak için para biriktirmeye başladım seneye alırım herhalde off bak tansiyonum yükseldi ne satiyorsun şu an bana bi güzellik yaparmisin @hakangündüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C3390505 -- 26 Eylül 2015; 18:32:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.