Şimdi Ara

P9983 hakkında merak ettiğiniz varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bugun itibariyle porsche 9983 ume kavustum. Cihaz hakkinda merak edilenleri cevaplayabilirim. Sizdende yardim isteyecegim bir konuda. Cihaz icin kilif yada cam filmi bulamadim alibaba da var ancak 1000 tane cam filmi gonderiyor adam ayni sekilde silikon kilif istedim 50 tane olacak diyor bulmam yada almam konusunda yardim edecek biri varmi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bbm pin:2aa9680b isteyen ekleyebilir

• Hayırlı olsun Ekran filmi için sitelerde bulmak zor ama eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Sirkeci-Eminönü'nde bulabileceğinizi umuyorum. GittiGidiyor gibi sitelerde satılan çoğu film oradaki satıcılardan geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

Hayırlı olsun Ekran filmi için sitelerde bulmak zor ama eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Sirkeci-Eminönü'nde bulabileceğinizi umuyorum. GittiGidiyor gibi sitelerde satılan çoğu film oradaki satıcılardan geliyor.

Tesekkur ederim :) ancak kusadasinda oturuyorum teknolojik aksesuarlardan kit bir bolgede yasiyorum :) umudumu kaybetmeye basladim aksesuar konusunda simdiden :)

• HuseyinCengel H kullanıcısına yanıt
    İzmir'de de birçok Blackberry tabelası olan yer var ama aksesuar var mıdır bilmiyorum :) Bir gün günübirlik bir gezinti yapabilirsiniz :)
  • quote:

İzmir'de de birçok Blackberry tabelası olan yer var ama aksesuar var mıdır bilmiyorum :) Bir gün günübirlik bir gezinti yapabilirsiniz :)

Cogu guzellik olsun diye takilan tabelalar ama bir kumar oynanabilir :)

Z10 ya da Q10 filmlerinden uydurma yapılabilir mi acaba? Çünkü Q10 da klavyeli sonuçta. Resmi incelediğimde pek bir fark göremiyorum. Gittigidiyor'da var Q10 filmleri.
  • quote:

Z10 ya da Q10 filmlerinden uydurma yapılabilir mi acaba? Çünkü Q10 da klavyeli sonuçta. Resmi incelediğimde pek bir fark göremiyorum. Gittigidiyor'da var Q10 filmleri.

Kirilmazindan alayim bari deneyelim :)

Benim Z10'a aldığım filmde adınıza faturalı diyordu. Film geldi, normal bildiğimiz dükkan fişi vardı Çok iyi olmasa da iş görür film geldi.
  • Telefon sekılmıs,kaca geldi Size hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim Z10'a aldığım filmde adınıza faturalı diyordu. Film geldi, normal bildiğimiz dükkan fişi vardı Çok iyi olmasa da iş görür film geldi.

Eklermisin kardes :) 2aa9680b

Ekledim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiGaHaGi

Telefon sekılmıs,kaca geldi Size hocam

4000 tl ye yakin fiyata geldi

• bu telefonu alıp ekrana film çekmek eziyet olur. Belki blackberry nin orijinal deri kılıfını kullanabilirsiniz ama ekran filmi almaya ne gerek var.Güle güle kullan. Arayıp ta bulamadığımız şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

bu telefonu alıp ekrana film çekmek eziyet olur. Belki blackberry nin orijinal deri kılıfını kullanabilirsiniz ama ekran filmi almaya ne gerek var.Güle güle kullan. Arayıp ta bulamadığımız şey.

Dedigini bile bulamiyorumki dostum bir bulsam bi kilif :(

Şimdi amazon ve ebay da baktım. Orijinal deri kılıfı bile 200-300 dolar. Ben ce böylece kullanın gitsin. Kolay kolay bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Şimdi amazon ve ebay da baktım. Orijinal deri kılıfı bile 200-300 dolar. Ben ce böylece kullanın gitsin. Kolay kolay bir şey olmaz.

Vallaha bende oyle dusundum zaten cizilene kadar yeni modeli cikar :))

• quote:

Orijinalden alıntı: HuseyinCengel

quote:

Hayırlı olsun Ekran filmi için sitelerde bulmak zor ama eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Sirkeci-Eminönü'nde bulabileceğinizi umuyorum. GittiGidiyor gibi sitelerde satılan çoğu film oradaki satıcılardan geliyor.

Tesekkur ederim :) ancak kusadasinda oturuyorum teknolojik aksesuarlardan kit bir bolgede yasiyorum :) umudumu kaybetmeye basladim aksesuar konusunda simdiden :)

Teknolojik açıdan sana en yakın bölge İzmir'dir.

Ama orada da muhtemelen bir şey istediğinde "İstanbul!dan gelecek" cevabını alıyorsundur.

Blackberry modellerini severimde piyasada tutulmuyor.

Edit
    Beni de BBM'de ekler misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 6 Mart 2015; 11:24:05 >

• quote:

Merhaba arkadaslar bugun itibariyle porsche 9983 ume kavustum. Cihaz hakkinda merak edilenleri cevaplayabilirim. Sizdende yardim isteyecegim bir konuda. Cihaz icin kilif yada cam filmi bulamadim alibaba da var ancak 1000 tane cam filmi gonderiyor adam ayni sekilde silikon kilif istedim 50 tane olacak diyor bulmam yada almam konusunda yardim edecek biri varmi :)

dx.com a bakabilirsiniz ben telefonum için tek kılıf getirtmiştim.yaklasık 2-3 dolar ve ücretsiz kargo
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

quote:

Teknolojik açıdan sana en yakın bölge İzmir'dir.

Ama orada da muhtemelen bir şey istediğinde "İstanbul!dan gelecek" cevabını alıyorsundur.

Blackberry modellerini severimde piyasada tutulmuyor.

Edit
    Beni de BBM'de ekler misin?

Ekleyebilirsin beni bbm den 2aa9680b

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.