Şimdi Ara

PA'ya MoM çıkmak .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar mantıklı allahaşkına, 3-4 tür görüyorum blink atıp hızlı kill almak için alıyorlar bu itemi ama kumar gibi bir şey . Birkaç kez jugg'un da aldığını gördüm flash farm yapmak için, ya oyunu domine ediyorlar ya da feedliyorlar, divine rapier almak gibi riski çok yüksek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 28 Aralık 2014; 16:33:56 >

• aslında her heroya her itemı alabilirsin oyunun gidişatına göre, karşıdaki oyuncuların +larına ve -lerine göre yapılmalı bence itemlar.
  • Birşeyden dert yanarken örnek veriyorsun, o dert yandığın noobların durumuna düşürüyorsun kendini.
    Mom juggernaut için en ucuza en çok katkıyı sağlayan item, ultisinde mom ile hayvani bir hasar vermesine sebep oluyor. Çıkılır mı? Pek sağlıklı değil, şaçma mı? Kesinlikle değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skull basher ve battlefury çıktıysan tabi mom yarar. Hem daha fazla bash atarsın hem de saçma hasarı tekrar eder. Assault cuirass'tan(Veya mjöllnir) sonra satıp satanic yapıyorum ben.
  • Karşısı fiziksel damage ağırlıklıysa erken bir MoM çıkılabilir, magical damage ağırlıklıysa MoM intihar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Karşısı fiziksel damage ağırlıklıysa erken bir MoM çıkılabilir, magical damage ağırlıklıysa MoM intihar olur.

bunu yazmak için girdim.

karşıda bitane ogre varsa yine çıkılmaz.

sağlam nuker heroların olduğu oyunlarda pa almayın.
  • Son zamanlarda kuroky diye bir çılgın arkadaş var görmediğim şeyleri deniyor, yeni bişi denemesi yeni olaylara yol açıyor, düne kadar kim jug'a mom kasıyordu ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Karşısı fiziksel damage ağırlıklıysa erken bir MoM çıkılabilir, magical damage ağırlıklıysa MoM intihar olur.

bunu yazmak için girdim.

karşıda bitane ogre varsa yine çıkılmaz.

sağlam nuker heroların olduğu oyunlarda pa almayın.

neden ? bkb zaten core pa için.

• Bkb sonsuza kadar kalmıyor eul var ghost var.

• Blinkin mekaniğine bakarsan saçma olduğunu anlayabilrsin ama yine de her heroya alinabilir söylendiği gibi
  • Agi herolarına mom kasacaksan karşıda fazla stun olmamasına dikkat etsen yeter. Hele bir de sizin takım komple stun ise çok daha güzel. olabilir, mümkündür. Bunları söylerken mom açık svene, axe'a veya ne biliyim kabaca kendine creep muamelesi yaptıracak birine atlamaman gerektiğini bildiğini varsayıyorum. zaten ileriki dakikalarda momu satarsın. mom satılmayacak 1-2 hero vardır ve pa bunlara dahil değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

Birşeyden dert yanarken örnek veriyorsun, o dert yandığın noobların durumuna düşürüyorsun kendini.
    Mom juggernaut için en ucuza en çok katkıyı sağlayan item, ultisinde mom ile hayvani bir hasar vermesine sebep oluyor. Çıkılır mı? Pek sağlıklı değil, şaçma mı? Kesinlikle değil.

Şimdi sen bunları güzel güzel anlatıyorsun , trenchler eksiliyor. Adama sor momu açıp ulti açtıktan sonra Blade Fury ile purgelyebileceğini bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalKabus

quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

Birşeyden dert yanarken örnek veriyorsun, o dert yandığın noobların durumuna düşürüyorsun kendini.

Şimdi sen bunları güzel güzel anlatıyorsun , trenchler eksiliyor. Adama sor momu açıp ulti açtıktan sonra Blade Fury ile purgelyebileceğini bilmiyor.

forumdaki ölümüne low kesim için elden malesef birşey gelmiyor, kurtarılabilecek raddeyi çoktan geçmiş onlar, ne desen boş
    üşenmeyip hasar grafiklerini çizen birisinden de bir alıntı yapıyım, o eksileyen lowlar anlamasa da belki başkaları birşeyler kapar...

PA'ya MoM çıkmak .

PA'ya MoM çıkmak .

• Faceless void dışında Mom'u hiç bi carry için sağlıklı bulmuyorum malesef
  • spirit breaker?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

spirit breaker?

Maybe Ama bi de şu var spirit breaker'a tam olarak carry diyemeyiz.Semi-Carry / Initiator herosudur. Ama ikisinde de s.çıp batırıyor o ayrı mesela tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

Faceless void dışında Mom'u hiç bi carry için sağlıklı bulmuyorum malesef

Earlyde lunaya cok yakisiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Void'e ve SB'ye iyi oluyor bence MoM, başka herolara hiç tercih etmiyorum. Hatta Void'e de takım oyunu tutabilecek gibiyse Bfury rushlıyorum, öyle görünmüyorsa MoM alıyorum.
  • Pa'ya her zaman klasik build gitmiyor.

lina pudge axe varsa linken lazım

mantanın lazım olduğu oyunlar oluyor.

midas genelde çıkmayın. pa 20-25dk civarında çok aktif oynamalıdır.

sonuna kadar dps gitmeyin fury domi bkb yaptıysanız basherden önce yada hemen sonra domiyi satanic yapmalısınız üstüne manta gibi hp veren itemlerle pekiştirilmelidir.

oyun sonu sizi etkisizleştirecek void gibi herolar varsa kasmasını engellemek için ormanda farm yerine agresif oynayıp erkenden dps yüklenilmelidir.

bu arada voide fury'i doğru bulmuyorum. fury kastınız sonra ? mjo kastınız diyelim sonra ? bide fly lazım etti sana 3 büyük item üstüne bide bkb lazım,e sonra life steal'da lazım... botu satalım satanic yapalım ozaman. bu oyun botlara karşımı oynanıyor ?

mom mjo 7.5k para ediyor 180 atack speed veriyor fury- mjo - fly çıksak 15k para eder 140as gelir birde lifestel yok oda lazım olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 9 Ocak 2015; 6:55:22 >

• karşıya göre item kasın bence mom pek mantıklı değil eğer oyun farma dayalı bir şekilde gidiyorsa bf sonra bkb yaparsın ama zor farm yapıyorsan ve nuker varsa direk bkb al bkb core item pa için bkbsiz pa tek yemeye mahkumdur unutmayın ne olursa olsun bkb olsun bir şekilde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.